Oké, sejtettem, hogy alaposan utána néztél, csak bennem van egy félsz ebben a tekintetben.
Engem még a Sonia G ecsetek vonzanak.
Oh, igen. Azok is fantasztikusak lehetnek!
Milyen ecsetek vannak a kivansaglistadon?
Az új kollekciója is olyan szép lett, egyszerűen tökéletes ecseteket csinál az a csaj, le a kalappal előtte.
Szerintem ezek az ecsetek igazi kuriózumok, mindegyik egy-egy műalkotás.
És persze az, amit évek óta nézegetek, de még nem vitt rá a lélek. Barátnőm megvette, a katarzis sajnos elmaradt. Nem azért, mert nem jó ecset, dehogynem. A legjobb a brutális gyűjteményében, de annyit beszéltünk róla, olyan áhítattal szeretgettük messziről és vártuk az érkezését, hogy amikor megjött, kicsit összetört az álom.
Abszolut! Imadnam a japan ecseteket, mindegyik darabban benne van a tortenelmi precizitas es a kezimunka muveszete. De ehhez kicsi vagyok, nem engedhetem meg magamnak.
Ez túlmegy az én lélektani határomon is, de jól tud esni a neten való tanulmányozásuk is
Tényleg, azt ki is felejtettem a felsorolásból, hogy a Müllerben pedig egyes e.l.f. ecsetek 35%-kal olcsóbbak!
Én viszont nem felejtettem el, csak legyen olyan!
Tauz Nóra is gyakran emlegeti őket a videóiban.
Én is nézegettem már az oldalukat, de még nem jutottam el odáig, hogy el is menjek/rendeljek valamit.
Meg az az igazság, hogy az ecsetek már nem annyira érdekelnek, mert megvan az a készlet, ami nekem elég. Mindenféle tisztítás nélkül legalább 3 sminket tudnék velük csinálni. Most már csak a Catrice és az Essence limitáltjait szoktam megnézni, mert azokra mindig érdemes egy pillantást vetni.
Főleg ez a két márka. A Pinkpanda akciójában bepakoltam egy csomó ecsetet, aztán rájöttem, hogy kíváncsibb vagyok egy Sonia G-re, RT-m már van egy csomó. Szeretem őket nagyon, de kíváncsi vagyok, más, professzionálisnak tartott márkak mit tudnak.
Meg se merem nézni.
Nekem van egy e.l.f. ecsetem, viszont nem lett a kedvencem, olyan szúrós… Szemre való, nagyobb fejű, azt hiszem “C” brush néven futott. Én inkább az RT-t ajánlanám, még ha drágább is.
Most látom hogy neked volt egy ami nagyon bevált. Akkor lehet hogy változó a minőségük? Vagy csak én fogtam ki egy rosszabb darabot?
Egyébként, ha olyan Müllerben jártok, ahol vannak Barbara Hofmann ecsetek (nincs mindegyikben, én a Mom parkban vettem), azokat is érdemes megnézni.
Egy ilyen pirosító ecsetet vettem, és csak jókat tudok mondani róla. Pihe-puha, kézre áll, és hála a rövid nyelének (emiatt vettem meg), nem ütöm be használat közben sehová.
Nekem púderecsetem és arcra való ecseteim vannak a márkától. azok nagyon pihe-puhák. Az átlátszó műanyag nyelű nagy púderecset zseniális. A most árleszállításos fekete nyelű arcecsetek is nekem beváltak.
Igen, a Barbara Hoffmann ecsetei is nagyon-nagyon jók. Nekem van még a rózsafanyelűből is, azok viszont méretre jóval nagyobbak az átlagosnál, ami becsomagolva nem érzékelhető. Praktikusabb, amit Te választottál.
Viszont most már nem csak a MOM-ban kaphatóak, ez jó hír.
@anon27689852 nálunk is van Real Techniques a Müllerben. Érdemes vetni egy pillantást az állványra.
Én iHerbről rendeltem RT ecseteket és blendert is. Eddig ott találtam legjobb árban. Nagyon szeretem őket, mindegyik jól bírja.
A Bőszecsettől pedig én is szeretnék majd rendelni.
A KAP szemre való ecseteit nagyon szeretem. Tuti az arcra valók is nagyon jók.
Az E.L.F-eket is meg akarom nézni a Müllerben. Amit @Fiorentina ajánlott (Selfie Ready Powder) nagyon izgat.
Illetve most délután pedig nagyon elgondolkodtam a Zoeva két ikonikus ecsetén a 110 és 126-on. Csak akkor még mást is kell rendelnem a free shippinghez.
Imádom a KAP szemre való ecseteit, majdnem mindből kettő is van, de az alapozó ecset nem lett a kedvencem (más arc ecsetem nincs tőlük). Szálak álltak ki belőle, időnként hullik is, de a forma sem a szívem csücske. Alapozni vagy az RT Expert face brush, vagy még inkább blender.