Sminkecsetek - bevált termékek

Én a kontúr ecsetüket akartam beszerezni black fridaykor, de nem volt készleten. Majd idén újra próbálom. Nekem a lapos ecsetből van kettő, az egyik km boxban volt és annyira megszerettem, hogy kellett még egy.

Én meg pirosítóecsetet akartam valamikor venni, szerintem tavaly, amikor a 40%-os akció volt, de az sem volt.
Kedvenceim a nagy satír, és a kúp ecset, ezeket szinte az összes sminkemnél használom, imádom őket. De szeretem még a lapost, a mini árnyékolót és a nagy ferde ecsetet is.
Ezek mellé még van pár Sigma (E30, E32 és E34), plusz a régi MAC 217-es, és 239-es amik az állandó smink részét képezik.

2 Likes

Nekem is megvan ez az RT duo fibre. Nagyon kevés terméket vesz fel mert 2 különböző hosszùságban helyezkednek el a szálak. Legtöbbször a highlighter felvitelhez használom. Kontùrozáshoz nekem a nagyfejű ecsetek jönnek be mert nem szeretném, hogy csíkos legyen az arcom :see_no_evil::stuck_out_tongue_winking_eye: többnyire ezt használom: https://www.galeria-kaufhof.de/pds/marc-jacobs-beauty-the-bronze-bronzer-pinsel/2000244960?v=3001367119&adword=Google_PLA/Parfüm/Beauty/Pinsel/MARC_JACOBS_BEAUTY/Schminkpinsel/600/16876817/818015011641_The_Bronze_-_Bronzer-Pinsel&gclid=Cj0KCQjwhdTqBRDNARIsABsOl98erB6qQk96ihsAGcN0p8sX_Kigq63ZW2E4k_a_r8FaFJ8L0kbFZYEaAnfUEALw_wcB
A termèszetes szőrből készült ecsetek durvák picit nem olyan pihe puhák mint a szintetikus. Bobbi brown es bare minerals ecseteim vannak, pirosìtòkhoz használom, nagyon jòl felvesznek kevés terméket es gyönyörűen felviszik. De BM ecsetek láttam már egy videòban kontùrozást is.https://www.lookfantastic.de/bareminerals-flawless-application-brush/10304098.html?affil=thggpsad&switchcurrency=EUR&shippingcountry=DE&shoppingpid=bareMinerals_GWP_2504&thg_ppc_campaign=71700000052527164&adtype=pla&product_id=10304098&gclsrc=aw.ds&&thg_ppc_campaign=71700000052527164&gclid=Cj0KCQjwhdTqBRDNARIsABsOl9-YXjPFylHCWT1WNkWHNrUhZSkYzU-BEGiy3qPVo1s8ZuVAbDr_MrUaAkGiEALw_wcB

1 Likes

:rofl:

6557e195b92592e49d22fce52b868a12

6 Likes

Basszus, sírok! :joy::joy: :crown:

1 Likes

Mondtam Férjnek, hogy a 29. házassági évfordukónkra ne vegyen nekem virágot.
Vegyen inkább 1-2 szál ecstet! :upside_down_face:

6 Likes

Nekünk is most lesz, holnap :slight_smile:

2 Likes

Te mit kérsz ajiba? :wink:

Nekünk is! :grinning:

2 Likes

A száradó ecseteim őrzője:

20190818_100850

10 Likes

A kiskedvencek egy helyen :heart_eyes: nagyon jól elkapott jelenet

2 Likes

Én ezt egyszerűen nem tudtam használni, semmit se csinált a szempilláimmal :rofl:, lehet én voltam Béna :smiley: Mármint a szempillagöndörítőt és válasz lett volna @Amadea , de megint béna vagyok :D.

Nekem egyelőre egy parsa szemhéjfestékecsetem van vagyis nem is tudom milyen ecset, szerintetek?15661343969117336107330010778590

1 Likes

Egyébként pirosítóval használtam, nem volt rossz. Most próbáltam vele szemhejfestéket felvinni háát :D, nem jártam túl nagy sikerrel :D. Most nagyon szeretnék valami univerzális Essence ecsetet ( mindenesetre pirosításra legyen alkalmas. ) Már alig várom hogy megvegyem valamelyik kis dundit :D.

Laza szálú? Szerintem ez púderhez lehet nagyon jó, pl. szem alá, vagy esetleg highlighterhez.

1 Likes

Eléggé tömött, de mit jelent, hogy laza szálú?

Nem nagyon találom most a jó szót, talán úgy értelmesebb a kérdés, hogy mennyire koncentráltan viszi fel az anyagot. Jó lehet pirosítóhoz, ha picit tömöttebb, de talán a lazább jobb lehet highlighterhez, vagy én legalábbis azt azzal szeretem. De igazából ezekre szerintem nincs megkötés, kinek mi válik be. Próbálgasd többféleképpen, hogy lásd, melyik áll jobban kézre.

1 Likes

e.l.f és RT is van az iherb oldalán, mindkettő olcsóbb ott, mint otthon. Szerintem megéri rá 2 hetet várni Amerikából.
Zoevát vihetek haza…

2 Likes

Kedves @Montelino, köszönöm a lehetőséget, Zoeva ecsetügyben jelentkezni fogok!
e. l. f. selfie ready powder blurring ecsetet tudtam a Müllerben -35%-osban venni, az utolsót hoztam el!

1 Likes

Colourpop ecseteket próbálta valaki? Nem tudjátok esetleg, hogy hol gyártják őket?
A Zoevákkal szemezgettem még, de a honlapon írják, hogy az ecseteket Kínában gyártják, így kétszer meggondolom, hogy rendelek-e tőlük (vagy max csak másodkézből vásárolok).
Bocsi, ha volt már téma, rákerestem és nem találtam.