Én a kontúr ecsetüket akartam beszerezni black fridaykor, de nem volt készleten. Majd idén újra próbálom. Nekem a lapos ecsetből van kettő, az egyik km boxban volt és annyira megszerettem, hogy kellett még egy.
Én meg pirosítóecsetet akartam valamikor venni, szerintem tavaly, amikor a 40%-os akció volt, de az sem volt.
Kedvenceim a nagy satír, és a kúp ecset, ezeket szinte az összes sminkemnél használom, imádom őket. De szeretem még a lapost, a mini árnyékolót és a nagy ferde ecsetet is.
Ezek mellé még van pár Sigma (E30, E32 és E34), plusz a régi MAC 217-es, és 239-es amik az állandó smink részét képezik.
Nekem is megvan ez az RT duo fibre. Nagyon kevés terméket vesz fel mert 2 különböző hosszùságban helyezkednek el a szálak. Legtöbbször a highlighter felvitelhez használom. Kontùrozáshoz nekem a nagyfejű ecsetek jönnek be mert nem szeretném, hogy csíkos legyen az arcom többnyire ezt használom: https://www.galeria-kaufhof.de/pds/marc-jacobs-beauty-the-bronze-bronzer-pinsel/2000244960?v=3001367119&adword=Google_PLA/Parfüm/Beauty/Pinsel/MARC_JACOBS_BEAUTY/Schminkpinsel/600/16876817/818015011641_The_Bronze_-_Bronzer-Pinsel&gclid=Cj0KCQjwhdTqBRDNARIsABsOl98erB6qQk96ihsAGcN0p8sX_Kigq63ZW2E4k_a_r8FaFJ8L0kbFZYEaAnfUEALw_wcB
A termèszetes szőrből készült ecsetek durvák picit nem olyan pihe puhák mint a szintetikus. Bobbi brown es bare minerals ecseteim vannak, pirosìtòkhoz használom, nagyon jòl felvesznek kevés terméket es gyönyörűen felviszik. De BM ecsetek láttam már egy videòban kontùrozást is.https://www.lookfantastic.de/bareminerals-flawless-application-brush/10304098.html?affil=thggpsad&switchcurrency=EUR&shippingcountry=DE&shoppingpid=bareMinerals_GWP_2504&thg_ppc_campaign=71700000052527164&adtype=pla&product_id=10304098&gclsrc=aw.ds&&thg_ppc_campaign=71700000052527164&gclid=Cj0KCQjwhdTqBRDNARIsABsOl9-YXjPFylHCWT1WNkWHNrUhZSkYzU-BEGiy3qPVo1s8ZuVAbDr_MrUaAkGiEALw_wcB
Basszus, sírok!
Mondtam Férjnek, hogy a 29. házassági évfordukónkra ne vegyen nekem virágot.
Vegyen inkább 1-2 szál ecstet!
Nekünk is most lesz, holnap
Te mit kérsz ajiba?
Nekünk is!
A száradó ecseteim őrzője:
A kiskedvencek egy helyen nagyon jól elkapott jelenet
Én ezt egyszerűen nem tudtam használni, semmit se csinált a szempilláimmal , lehet én voltam Béna Mármint a szempillagöndörítőt és válasz lett volna @Amadea , de megint béna vagyok :D.
Nekem egyelőre egy parsa szemhéjfestékecsetem van vagyis nem is tudom milyen ecset, szerintetek?
Egyébként pirosítóval használtam, nem volt rossz. Most próbáltam vele szemhejfestéket felvinni háát :D, nem jártam túl nagy sikerrel :D. Most nagyon szeretnék valami univerzális Essence ecsetet ( mindenesetre pirosításra legyen alkalmas. ) Már alig várom hogy megvegyem valamelyik kis dundit :D.
Laza szálú? Szerintem ez púderhez lehet nagyon jó, pl. szem alá, vagy esetleg highlighterhez.
Eléggé tömött, de mit jelent, hogy laza szálú?
Nem nagyon találom most a jó szót, talán úgy értelmesebb a kérdés, hogy mennyire koncentráltan viszi fel az anyagot. Jó lehet pirosítóhoz, ha picit tömöttebb, de talán a lazább jobb lehet highlighterhez, vagy én legalábbis azt azzal szeretem. De igazából ezekre szerintem nincs megkötés, kinek mi válik be. Próbálgasd többféleképpen, hogy lásd, melyik áll jobban kézre.
e.l.f és RT is van az iherb oldalán, mindkettő olcsóbb ott, mint otthon. Szerintem megéri rá 2 hetet várni Amerikából.
Zoevát vihetek haza…
Kedves @Montelino, köszönöm a lehetőséget, Zoeva ecsetügyben jelentkezni fogok!
e. l. f. selfie ready powder blurring ecsetet tudtam a Müllerben -35%-osban venni, az utolsót hoztam el!
Colourpop ecseteket próbálta valaki? Nem tudjátok esetleg, hogy hol gyártják őket?
A Zoevákkal szemezgettem még, de a honlapon írják, hogy az ecseteket Kínában gyártják, így kétszer meggondolom, hogy rendelek-e tőlük (vagy max csak másodkézből vásárolok).
Bocsi, ha volt már téma, rákerestem és nem találtam.