De jó, őket nem ismertem, de meg fogom nézni. Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet!
Ecsetből sosem elég, tegnap is sikerült egyet beszerezni a müllerben… Semmi dolgom nem volt természetesen, és vásárolni sem akartam semmit. De ez az Essence x Pac-man azonnal megvett.
Ha online rendelnél, akkor az RT oldalon közvetlenül is lehet. https://realtechniques.com/search/?text=Duo+fibre
Én amúgy bevállalnám ezt a KM-es példányt
Amúgy Real Techniques van a Müllerben, Pink Pandán és Notinon is. A Pink Pandán időnként van rá 20% kedvezmény, azt érdemes kivárni.
Voltam, szeretem az ecseteiket, a Black Rose-ok kivételével, kicsit durva a szőrük.
Nem tudom, mikor jössz legközelebb M.o.-ra, de ha gondolod és itt leszel, szívesen elpostázom.
Arcra és szemre való ecsetei is vannak, szerintem mind szintetikus. Nagyon szeretném kipróbálni, de elég drága.
Tudsz európai lelőhelyet esetleg?
Köszönöm szépen @Fiorentina, jövő hétvégén utazunk Győrbe, ott van Douglas az Árkádban, illetve úgy tudom, hogy Marionnaud is található a belvárosban ennek még utána kell néznem…
Huhhhh, most hirtelen nagyon sok lett az információ, most ezeken át kell magamat rágnom.
Sztem jó az esélye, h eredeti. Ha pedig az, akkor egy szuper ecset alig használtan a Tiéd lehet
Igazad van.
Egy ELF ecsetet is felírtam magamnak, amit úgy értékeltél, hogy kiváló pirosításra és kontúrozásra is.
Wayne ecsetei kizarolag a Beautylishnel elerhetoek, es nincs neki szintetikus ecsete egyaltalan. Tobbnyire kecskeszoru ecsetei vannak, de most ebayen szemezek egy kek mokusos szem ecsettel. Mind kezzel keszul Japanban, ennek ellenere annyira draganak tartom oket, hogy eddig mindig elnapoltam a vasarlast. Regota tisztelem a munkassagat es a tudasat, amivel igy tamogathatnam.
Ebayen megusznam a vam+afat es alig/nem hasznalt, csodaszep allapotuakat talaltam, de igy is £36 (postaval) egy satirozo szemrevalo ecsetert sok, plane hogy egy honapon belul jon az UD Honey-ja, £42-ert.
Nagyon szeretnem kiprobalni, de nem tudom, hogy adna-e annyit, amennyibe kerul, plane a meglevo nagy mennyisegu szem ecsetem melle.
Ezert volna jo, ha valaki azt mondana, hogy ‘ugyanmar, pont annyit tud mint a Zoeva satirozoi’, vagy hogy ‘awh, a legjobb a vilagon, ha csak egy ecsetem lehetne, az Wayne lenne’. Igy csak a ket vallamon ulo mano monologjat hallgatom.
A The Synthetics kollekció maradt meg a fejemben, a Beautylish oldalán 100% szintetikusként vannak feltüntetve.
Nálam szemre való van kívánságlistán, mert sokat használok naponta, és egy héten egyszer tudom rávenni magam a mosásra.
Ebay eszembe se jutott, mert tartok a hamisítványoktól.
Igazad lehet, nekem az a csalad elkerulte a figyelmem. Csak szorbol keszult ecsetekre fokuszalok ebben az arkategoriaban.
Nincs mit, én is még az ősrégi KM-es időkben figyeltem fel a Bőszecsetre Frozenes Ildi véleményei között, nagyon szereti őket, őt pedig hitelesnek tartom. Aztán kiderült, hogy sok sminkes is szereti az ecseteiket, csak én felejtek el állandóan rendelni, amikor otthon vagyok.
Nézd csak, mit láttam neked az előbb a HM-ben: https://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0662638001.html
Nagyon jónak nézett ki, majdnem vettem egyet magamnak. Szerintem nagyon jó a formája, a mérete.
És samponos mosás nem segített rajtuk? Köszönöm szépen a felajánlást, nagyon kedves vagy
Hát tényleg! És H&M van itt a városban is.
Na tessék! Vess rá egy pillantást, engem is érdekel, hogy milyen, nincsenek kitéve teszterek sajna…
Wayne ecseteit nem nagyon hamisitjak, szerencsere. Eleve rendkivul dragak, es nagyon szembetuno az a keves Kinabol postazott peldany, ami ebayen van… Illetve latszik az elado kinalatan, ertekelesen hogy mije van. Viszont Zoevat sosem vennek ebayrol, ahol eredetit nem is igazan lehet talalni.
Elsosorban en is szemre valo ecseteket nezegetek, de abbol is van mar elegendo. Kuriozumot keresgelek, ami nem penzkidobas.
Nem nagyon. Balzsamozni is szoktam őket, de az se segített, alapból kicsit szúrósak.