Nekem is volt pàr éve egy Jessup szettem ami csalódás volt, nem szerettem, végül ki is dobtam. Viszont most nemrég megvettem a 15 db-os szemre való szettet, ami Zoeva másolat, vagy hát nem tudom hogy működik ez, de az ecsetek neve, számozása is ugyanaz, és ezeket szeretem, szerencsére ez nem az a szint mint a korábbi szettem. Bàr eredeti Zoevám nincs, ahhoz viszonyítva nem tudom milyen.
E heti pajtások, kimosva, mennek száradni. Most mosás közben megállapítottam, hogy a Bobbi és a Scott Barnes ecset azért más kategória, érezni a nyelén, ha kézbeveszed. Megyek is Douglas-t bújni.
Nekem nagy szerelem a két IT Cosmetics ecsetem, te szereted őket?
Ez az egy van, kaptam. Nem rossz, minőségi, de most oda-vissza vagyok a BB-től.
Az az igazság, hogy a kisebb fejű ecseteket jobban szeretem.
Mmm, ha lesz megint night shopping, lehet, hogy érdemes BB ecsetet nézni? Shimmer bricket szeretnék @Mse imádata miatt.
A BB ecsetek zseniálisak!!!
A Shimmer Brickért nem vállalok felelősséget, érdemes krémmánián véleményeket olvasni róla. Hatalmas csillámok vannak benne, nem mindenkinek jönnek be.
Ha egyet választhatnék, a Pink Quartz-ot tartanám meg, de csak hófehér bőrön érvényesül.
Jaj nekem.
Nyugi, harcedzett highlighterfüggő vagyok, fel vagyok készülve mindenre!
Az tökéletes lenne, ha Hófehérke-versenyt rendeznénk, ki merem jelenteni, hogy komoly esélyem lenne a győzelemre.
Ne rendezzünk hófehérke-versenyt. Idén télen én nyernék
Majd egyszer csoportosan felvonulunk, tiltakozva a drogériában elérhető alapozók szűkös színskálája miatt.
És a béna altónusok miatt is! Ha van is világos, az tuti malacrózsaszín, az eggyel sötétebb meg narancssárga. Világos olívás alapozót akarunk!
(Ma vettem alapozót. Megint oxidálódik a nyavalyás. Keverhetem be zöld korrektorral…)
Szerk: ha lebarnulok, akkor bronzosítóval elmegy majd. De a mindenit neki, a legjobb alapozó amit valaha próbáltam volt vala - és nincs a színemben… (tudtam hogy shiseido-t kellett volna vennem, de arra most nincs keret)
Meg az egyébként, más országban elérhető mindg a negyven árnyalatot akarjuk!
Melyik alapozót vetted? Nekem eddig a EL DW az etalon. Az Alabaster pont az én színem.
Diego Dalla Palma, the geisha foundation - a legvilágosabb (220) árnyalat malacrózsaszínű volt rajtam, a második (221) a boltban jónak tűnt, de itthon 20 percen belül “benarancsult”. De így jártam a l’oreal infaillable-jeivel is, a legvilágosabb elérhető árnyalatok narancsosra oxidálódnak.
Az a bajom, hogy rajtam a hideg alapozók rózsaszínek, a meleg tónusúak meg narancssárgák. Van pl. A l’oreal true match, abból van világos semleges, de hol nem lehet kapni? Itt
Edit: hálistennek van még egy pigmentáltabb púderem ami túl világos és fehér (kb szó szerint, mintha nem lenne benne színes pigment), és a kettő együtt működik. Mondjuk nem vakubiztos, de még próbálkozom.
Alabaster???
Az még nekem is világos.
Az én színem a Porcelán.
Holnap ezt szeretném megvenni, előre félek, hogy semmi nem lesz világos színben.
https://kremmania.hu/kremek/chanel-ultra-le-teint-velvet-foundation-spf15
Nyx esetleg?.. Náluk elég széles szokott lenni a színválaszték.
Féltem, hogy túl világos lesz, de egybeolvad a nyakam színével. És ezzel is érzem magam komfortosan, meg a Nyx Can’t Stop, Won’t Stop Pale árnyalatával. Az ABH alapozóból a második legvilágosabbat használom, látványosan sötétebb az ELhez képest, de még elbírom.
Mondtam, hogy komoly esélyem van a dobogóra a Hófehérke mérkőzésben.
Gondolkodtam a NYX-en. Még szóba jöhet esetleg az a total control drop valami verzió… A Nxy kontúrszínben szuper világos olívás bőrre, de az alapozóit habár swatcholtam, úgy igazán egyik se stimmelt.
Itt bizony fürdetés volt
De szépek🤩
Nem mondom, hogy kedvet kaptam tőled…
Az arcra valók is megtisztultak, majd róluk is lövök egy képet.