@Amadea @anon27689852 a MAC Glow Play Blush-hoz milyen ecsetet használtok? Nagyon nehézkes felvenni. Valamit nem jól csinálok.
Vagy mosom oket ket naponta, vagy kell 3-4 keszlet😎
Én az utóbbi megoldást választottam. (Mint te.)
A Bősz kissé szúrós Black Rose pirosító ecsetét használom, az szépen felveszi.
Elsősorban ujjal szoktam feltapogatni, de nekem a Zoeva 127-tel is működik.
Én is erre jutottam, hogy ujjal a legjobb. Majd meg próbálom még szúrosabb ecsettel is. Köszönöm.
Zoeva 127 és inkább nyomkodo mozdulatokkal applikálom az almácskákra, nem satírozom. Remélem érthető.
Köszi, igen, reggel kipróbálom.
Én naponta mosom őket, és így sincs elég Jelenleg 50 db felett járok (addig számolgattam), de a héten tutira lesz új beszerzés.
De a 126-os kontúrra talán még jobb:
https://kremmania.hu/kremek/zoeva-126-luxe-cheek-finish-pirosito-ecset
Észben tartom, köszi!
Kértétek páran, hogy írjak majd a ferde Real Techniques ecsetekről.
Az a helyzet, hogy nagyon megszerettem őket. A legnagyobb tökéletes púder ecset. Bár azt hittem, a formája nem lesz igazán kézre eső, valójában praktikusnak bizonyul.
Sokkal jobban oda tudok vele férni kisebb helyekre, és nem kell másik ecset a szem alatti területhez sem (normál púderecsetek használatakor én egy kisebb fejű ecsetet használok szem alá).
A középső méret lehetne egy icipicit nagyobb, a bronzosítóhoz is jó lenne, így inkább a kontúrhoz mondanám tökéletesnek. Viszont az arcsont alatti rész árnyékolásához remek.
A kicsivel előbb nem tudtam mihez kezdeni, viszont mostanában rájöttem, hogy tökéletes arra, hogy ha kimaradt a szempillám felett egy kis rés, azt javítsam, illetve én tust nem használok, de ezzel vékonyan szoktam egy kevés nagyon sötét szemfestéket a külső V alsó részére tenni.
Szóval nagyon is bevált a szett.
A másikat is nagyon szeretem, pihe-puha, a kisebbet pirositóhoz használom, remek.
No name duo fiberrel és működik. Ezt a típust ajánlották hozzá.
Eszembe jutott, hogy anno szó volt arról, hogy a Zoeva- és Jessup ecsetek mennyire hasonlítanak. Végre kimostam az ecseteimet így be tudtam fotózni párat. Elnézést a fejjel lefele feliratért és a nem következetes elrendezésért. Hirtelen ötlet volt, láthatóan kidolgozott koncepció nélkül.
Az ecsetek fejformája elvileg ugyanolyan, de más szőrből vannak (a Jessup szintetikus, a Zoeva természetes-szintetikus kombináció). Valószínűleg emiatt különbözik mégiscsak a két ecsete feje (a Zoeva ducibbnak tűnik, de lazább, a Jessup vékonyabb, de szorosabban vannak egymás mellett a szálak.) A Zoeva sörtéi masszívabbak, nehezebben hajlanak el, így az ecset több por állagú terméket vesz fel. A két ecset nyele is teljesen más, a Zoeva rövidebb, nehezebb, mint a Jessup.
A Zoeva természetes-szintetikus kombinációjú, a Jessup szintetikus. A nyelük megjelenésben csak kicsit különbözik, de súlyra továbbra is a Zoeva nehezebb.
Konklúzió? Talán akkor csak nem ugyanaz más felirattal, inkább csak a Zoeva-t másolhatták? Köszi a fotókat.
Nekem jobban tetszenek a Zoeva ecsetek. Viszont nem véletlenül maradt meg a Jessup szettből ez a pár darab (plusz a 105 Luxe Highlight és a 122 Petit Stippling), mert ezek is jók.
Van pár olyan ecset azonban a Jessuptól, amit kidobtam: például a Concealer Buffer ecsetnél határozottan emlékszek, hogy nyeklett-nyaklott a feje. Alkalmatlan volt a korrektor eldolgozására.
Én egyébként arra tippelek, hogy a Zoeva eladta az ecsetek a designját.
En meg arra tippelek, hogy inkabb van 4-5 ecsetgyarto, es kulonbozo minosegu alapanyagokbol gyrtjak le ugyanazokat a tipusokat. Nezd csak meg egy buffer ecset tipust pl, mindegyik ugyanaz a meret, ecsethossz es vastagsag, csak az ecset nyelenek anyaga a szőr benne az teszi minőségibbé az alapanyagok minősége miatt. Nekem ez a tippem
Igen, ez is elképzelhető.
Köszi az összehasonlítást!
Nekem volt egy Jessup szettem, de csalódás volt, a nagy részét eladtam. A pirosítóecset nem vette fel a festéket és a szemre valóakkal is szenvedtem, nem működött köztünk a kémia. A púderecsetet és a lapos alapozóecsetet megtartottam, mert ezek jók.