Csinos csapat
Köszönöm, edzem is őket becsületesen!
Itt pedig a stábom további tagjai, nekik több idő kellett a száradásra. De a kispadon is maradt még néhány játékosom, természetesen…
Az a Guerlain gyönyörű.
Többször is áradoztam már a Guerlain-ekről, azt hiszem. Nagyon régiek, de imádom őket, rendületlenül. Majd csinálok róluk egy képet, ahol a teljes szett szerepel. Anno egy vásárlás mellé kaptam ajándékba egy tartóval együtt… Na ezek az idők már elmúltak, sajnos.
Nekem is aktuàlis, màr külön tartòban vàrakoznak
Nálam hétvégén csak vészhelyzeti ecsetmosás volt, az alapozó-és szemöldökecset, a púderpuffni és a púderezésre tartott kabuki került sorra. Ezért is van annyi ecsetem, mindig akad tartalék.
Mik a kedvenc highlightereid?
Az ABH Glow Kitek és a Becca Gradient highlighter. Van több is, de őket eddig nem tudták letaszítani a trónról.
Megrendeltem ezt a szettet
Első Zoeva ecseteim lesznek, és egyben az első márkás ecsetek. A Jessup féle utánzataikat használom.
Kíváncsi vagyok nagyon
Ma végre rávettem magam az ecsetmosásra. Nem csak ők, de én is újjászülettem
Most ők voltak forgalomban, de már megtisztultak
Babyliss ecsetről még nem is hallottam.
Én sem, amíg szembe nem jött velem…
Szép gyűjtemény! Sajnos nálam még a munkától porlepetten várják a fürdetést…
Hát ha valamiből, ecsetekből nagyon besokalltam. Azt biztos nem merem megmutatni a gyűjtemény topikban. Persze mindet nem használom ki rendesen, mert szetteket vettem, azokban pedig mindig van 1-2 haszontalan darab.
95%ban Jessup, még abból az időből, amikor nem volt felkapott és csak Ebayen lehetett kapni. Pink pandán volt egy időben, de horror áron. Én nagyon elégedett vagyok velük, ami el is engedett, pillanatragasztóval orvosoltam.
Nálam nincs nagymosás. Amit reggel használok, azt még a munkába indulás előtt kimosom (minden használat után kötelező nálam a mosás) így mindig tiszta az összes
Áhh na végre valaki, aki még így csinálja Ha nagyon sietek, akkor estére marad a kimosás, de újrahasználat, napokon át történő őrizgetés, vagy a mosásra váró ecsetek halmozása nálam elképzelhetetlen. Biztos, hogy inkább szánok rá napi 5 percet, mint heti fél órát
Ez alól kivétel mondjuk az arcecsetek, azokat többször is használom egy-egy mosás között.
Az alapozós, illetve más krémes/folyékony termékekhez való ecseteket én is azonnal kimosom, a “poros” ecseteket viszont max. hetente egyszer - van pár kényes ecsetem…