Sminkecsetek - bevált termékek

Sziasztok! Nekem is van egy ecsetes kérdésem, röviden annyi, hogy az ilyen típusú ecset mihez ajánlott? Még nagyon tini koromban elkapott a hév, hogy én szeretnék valamilyen smink ecsetet, de foglalmam sem volt arról, hogy mi mire való, így levettem a polcról egyet, ami szép volt, puha és persze ki bírtam fizetni. Így került hozzám ez a Catrice nagyon tömött ferde ecset, amivel azóta is csak addig jutottam, hogy biztos arcra való :sweat_smile: ezen kívül minden ecsetet rendszeresen használok a kollekciómban, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Ti mihez használnátok?20200601_084518

3 Likes

Nekem van hasonló, pirosításra szoktam használni és erre nagyon bejött :smiley:

1 Likes

Arra én is próbáltam már, de akkor lehet, hogy csak túl pigmentált a pirosítóm, mert egy lehelletnyi érintéstől már bohóc arcom lett :frowning:

Én ezzel kontúrozni szoktam, mikor van kedvem szöszölni vele.

2 Likes

Na azt még sosem próbáltam, távol áll tőlem ez a kontúr dolog. Akkor lehet, hogy ezert nem találtam a helyét ennek az ecsetnek

Szerintem ott akkor a pirosítóval kell óvatosan bánni. :slight_smile: Nekem ez mindenféle pirosítóval bejött már, krém, stick, por állagú, abból is használtam már atom pigmentáltat és építhetőt is. :slight_smile:
Ahogy @Brunettee mondja, kontúrozásra is jó lehet, nekem is van ilyen célokra hasonló, csak az hullámosabb, hogy jobban körülölelje az arc formáját.

1 Likes

A krém állaggal beültetted a bogarat a fülembe, régóta ki akarom próbálni a krémes bronzosítókat és pirosítókat, úgyhogy erre a célra meg fogom tartani. A pirosításhoz azóta kitapasztaltam, hogy nekem a pufibb ecsetek jönnek be

1 Likes

Ha nagyon tömött, akkor púderalapozó vagy folyékony alapozóhoz is jó lehet.

3 Likes

Ez aztán a leírás! Bravo! :clap: :clap: :clap:
A ferde ecset javaslatodért hálás vagyok a mai napig! :pray:

1 Likes

Bronzer, kontúr ecsetet tudtok esetleg Zoevától ajánlani?

Szerintem ez az ecset alkalmas lehet arra is. Még csak pirosításra használtam, de régóta tervezem bronzosításra is bevetni. Mivel tömöttebb, kontúrozni is jó lehet.

https://kremmania.hu/kremek/zoeva-127-luxe-sheer-cheek-pirosito-ecset

1 Likes

Ezt nézegettem én is, köszi. :slight_smile:

1 Likes

Szorgos vasárnap délután (a készlet harmada) :blush::

IMG_20200726_171749

15 Likes

Ú, te jó ég, mennyi idő ennyi ecsetet kimosni?

Nem mértem az időt. :joy:

Meg valahogy most kimondottan jól is esett egyébként…

3 Likes

az arcravalo sigmak es jaclyn hillek meg tisztak voltak🙈

1 Likes

Szépséges gyűjtemény! :star_struck::heart_eyes::drooling_face:

1 Likes

Nagyon szép gyűjtemény :star_struck:

1 Likes

Aztaaaaa, mennnnyiiiiii! :astonished:

1 Likes

Mennyi szép, tiszta gyermek! Igazán megnyugtató, hogy nemcsak nálam ilyen kis szaporák.:smiley:

3 Likes