Sminkecsetek - bevált termékek

@Isabelle, egyébként hol sikerült beszerezni?

Ááá, ezen sírtam volna!

1 Likes

Tbh, kölcsönkérném a kutyust egy pár percre. Van még egy-két ecsetem, amit szeretnék újraformatervezni xD
#viccvót

3 Likes

Itcosmetics.de, glambot.com, ès vmelyik angol oldalon volt a heavenly luxe szett, cultbeauty, vagy beautybay, space.nk nem tudom

1 Likes

Köszi szépen!! Már nézem is, mert van 1-2
hiányzó darabom, a meglévőkhöz szerencsével jutottam hozzá☺️

Mindösszesen 9,99 €

Müllerben 1 db-ot láttam is belőle, de nem a szett verzióból, hanem ebből:
https://www.essence.eu/de-de/trend-editions/crystal-dreams/crystal-dreams-powder-brush-zid9243470001

https://www.essence.eu/de-de/accessories/crystal-dreams-brush-set-zid9260610001

Köszönöm szépen, kedves @Isabelle! A MAC égetett pirosítójával simán boldogulok, ezek azok, amik gondot okoznak, 2 árnyalatom is van belőle:
https://kremmania.hu/kremek/mac-extra-dimension-blush
A duo fibre ecsetet nem próbáltam még. De próbáltam tömött ecsettel felvinni, azzal szétdörzsöltem az alapozót is és a pórusokat is kiemeltem vele.
Zoeva-tól van pirosítóecsetem, az kecskeszőr, ha jól tudom… azzal is teszek akkor majd még próbát!
Nem ez a duo fibre ecset való a krémpirosítókhoz is? Most gondolkodok, hogy van egy pirosítóecsetem, amiben nem egyforma hosszúságúak a szőrszálak. Igaz, nem valami nagy márka. Mintha azt is próbáltam volna hozzájuk, nem túl sok sikerrel…
Köszi szépen még egyszer, hogy gondoltál rám!

1 Likes

Fogamat szívva, de megvettem az általad ajánlott RT duo fiber ecsetkészletet a Müllerben. És működik! Nem csak a MAC extra dimension blush pirosítómmal, hanem úgy érzékelem, hogy a Guerlain Terracotta arcpaletta színeit is képes felvenni, pedig azzal is nagy gondban voltam, hogy mivel menjek neki. De azért ezt még nem akarom elkiabálni, további tesztelést igényel.
Sőt, mivel kevesebb anyagot vesznek fel, úgy tapasztalom, hogy a Claudia Schiffer nagyon-nagyon pigmentált arcpirosítójához is jól jönnek majd. Köszönöm az ajánlást, még egyszer!
Csak a szemecsettel nem nagyon tudok mit kezdeni. :roll_eyes:

2 Likes

Örülök neki, remèlem a guerlain- nèl is működni fog :kissing_heart::sparkling_heart:

1 Likes

Tudnátok ajánlani szemre való pár darabos ecsetszettet, aminek minden darabját szívesen használjátok?
Árkategóriát tekintve a Zoeva-ig mennék el. Előny, ha nincs benne tus- és szemöldökecset.

1 Likes

Szerintem Sigma akciósan, darabonként összeválogatod azokat a szemre való ecseteket amelyeket használnál is.

1 Likes

A szettekkel az a baj, higy tuti van benne olyan amit annyira nem tudsz kihasználni. Én inkább darabonként válogatnám össze. A KAP ecseteim a kedvenceim.

1 Likes

Én a Kell a púder ecseteket merem ajánlani (bár nem tudom, árban a Zoevához hogy viszonyul), minden szemsminkemnél használom őket (ez a régi, fekete szőrűekre vonatkozik, az újakat még nem próbáltam).
Ha nem sürgős, Glamour-napokon biztos lesz náluk is akció.

1 Likes

Nem tudom, hogy teljes szettet vagy csak pl. arcra valókat keresel, de a Zoeva szemre való eset szettjei nagyon jók. Nekem például ez van meg: https://zoevacosmetics.eu/collections/makeup-brush-sets/products/en-taupe-set (a szemöldökre valótól nem kell megijedni, jól működik az alsó pillasorban). Az arcra való ecseteket szerintem nem érdemes szettben venni. Sok olyan eleme van, amit kétséges, hogy használsz-e (kontúr, highlighter ecset). Attól függően, hogy milyen alapozót használsz, másmilyen lehet az alapozó ecset preferenciád is (vagy éppen nincs rá szükséged, mert blendert használsz).

1 Likes

Én a Bősz ecsetjeit is csak ajánlani tudom :slight_smile: Ha pesti vagy élőben is meg tudod nézni őket :slight_smile:

1 Likes

Pont azért szeretnék szettet, mert abban olyan darabok is lehetnek, amiket magamtól nem választanék, de lehet, hogy mégis jó szolgálatot tennének.

Csak szemre való ecseteket keresek, és ezt a szettet néztem már, tetszik :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi, tőlük mindenképpen szeretnék majd beszerezni ecseteket, amint Pesten jár(hat)ok. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Most ők sincsenek nyitva a vírus miatt, de a webshopjuk tudtommal műküdik :slight_smile:

1 Likes

Csak ha már legalább náluk van lehetőség személyes megtekintésre, akkor élnék a lehetőséggel :slightly_smiling_face:

2 Likes