Én is ezt javaslom. Mióta megvan azóta használom és nagyon jó. Az olajos dolog is működik.
Én is a For Your Beauty ecsetmosót használom, ecsetmosó szappannal. Egyébként pedig a napi tisztítást a MAC ecsetmosójával végzem, nekem a por állagú termékekhez nagyon bevált, szép fehérek vele a fehér szőrű ecsetek. Mondjuk drágának elég drága.
ez a mac ilyen szivacsos állagú dolog folyadék nélküli tisztításhoz? nem tudom, mi a pontos neve, de külföldi vloggerek videóiban is láttam, illetve a DM-ben is felbukkant már azt hiszem (Parsa volt talán).
közben megtaláltam, color switch néven fut. főleg szemhéjra használatos ecseteknél használják sminkelés közben, hogy ne keveredjenek a színek.
Nem, amiről írtam, az folyadék.
Konkrétan ez: https://kremmania.hu/kremek/mac-brush-cleanser-ecsettisztito
Amiről te írtál, olyanom is van, hasznos az is, bár természetesen a tisztítást nem helyettesíti, inkább “tűzoltásra” való, nekem Catrice van: https://kremmania.hu/kremek/catrice-quick-n-easy-brush-cleaner-pot
A micellás vizet nem próbáltam, de eszembe jutott már.
A szilikon pad viszont nagyon jó, de csak puhán szoktam rajta körözni, nem nyomom bele erőből. Összehasonlítva azzal, hogy mondjuk a tenyeremen csinálom ugyanúgy, sokkal tisztább a végeredmény. Szerintem nagyon hatékony és gyors.
Próbáld ki egy olyan ecsettel, amit legkevésbé sajnálsz.
Köszi szépen, akkor óvatosan, de ki fogom próbálni!!
@Szandika próbáld meg babasampon helyett a mosószappant, tényleg mindent kihoz még legmakacsabb alapozót is kihozta, és egy olajos réteg visszamarad nem lesz sprőd az ecset utána.
gyönyörű ,én is nagyon szeretem az enyémeket, a zoevák ott porosodnak, már nem használom mióta megvannak az it c ecsetek.
@anon27689852 ,te kérdezted még régebben, hogy milyen ecsetet ajánlanánk a mac pirosítókhoz. Nekem a természetes szőrű ecsetek válnak be nagyon, kecskeszőr ,pl. Bare minerals, vagy bobbi brown, nem tudom ,hogy olcsóbb változatban ,talán a bősz ecseteknél ,ha van? És a real techniquestől a “duo fibre” ecsetekkel is nagyon szépen fel lehet vinni, persze más márkának is van duo fibre , ez az ,mikor kétféle hosszúságú szálakat tartalmaz az ecset. https://kremmania.hu/kremek/real-techniques-duo-fiber-collection
Elkezdtem rendet rakni a sminkjeim között, és arra gondoltam, hogy megmutatom, nekem mim van. Ez az arcecset kiadás lesz
Ez itt mind RT, ezek azok amik a magammal cipelős neszeszeremben vannak (persze nem mind egyszerre ). A holosnak átfestetem a nyele alját, mert a lakótársamnak van egy ugyanilyen, eredetileg lila volt. A rószaszín összecsukhatónak pedig eltörött a kupakja, ezért a szigszalag… Egyébként ezeket imádom, picik, jó minőségűek és könnyű őket tisztítani. Viszont van, amelyik nem olyan multifunkci amennyire szeretném… de abban, amire használom, abban nagyon jó.
Ezek a többi gyakran használt ecset, néha-néha ezeket is viszem magammal napközben (szintén, nem mindet egyszerre). Az a duci lapos tetejű, az kizárólag ásványi poralapozóhoz van befogva, mert a folyékony alapozót konkrétan zabálja, és kínszenvedés belőle kimosni. A kék ecset kicsit újra lett formatervezve (egy kalapáccsal picit kilapítottam a fém rész tetejét, hogy laposabban feküdjenek a szálak), de így mint álom fekszik az arccsontom alá ha kontúrozni támad kedvem. Az a legyezőecset pedig az ebelin súlyosan félremarketingelt “alapozó és maszkecsete”, nálam highlighterecset: olyan szép polírozott felületet csinál, ha a szálak oldalát használom, hogy öröm nézni! Ja, a két kis Parsa ecset pedig kisebb területek púderezésére jó, de a “barely there” highlightereimhez is inkább ezekért nyúlok, sőt a kisebbiket néha szemre is befogom.
Ezek pedig az összes többi ecset. Ezek a szobámban laknak, az alkalmibb smink kellékei. A mélyrózsaszín RT a legújabb szerzeményem, még nem igazán szoktunk egymáshoz, de elsősorban highlight- és pirosítóecsetnek szánom. A bordók szettben voltak, eredetileg le akartam vágni a nyelüket, de nem volt szívem végül… Az Essence kabuki és az a nagyon fura lapos Ebelin pedig testre használatosak, ha épp olyan alkalom van hogy a dekoltázsomra illetve a vállamra is tennék csillámot / highlightert. De persze arcra se rosszak, csak vannak jobbak is…
Amit még szeretnék megvenni: a Real Techniques-nek 18 karácsonyán volt egy mini blush ecsete, illetve 19 karácsonykor is voltak mini ecsetek, még itt-ott látom ebay-en, talán valamikor rászánom magam a megvételükre. Ezeket a mini ecseteket lassan már Pokémon módjára gyűjtöm dehát rövidlátó személyemnek megkönnyebbülés ilyen rövid nyelű ecseteket használni, nem kopognak a tükrön. Van még egy kamu nars mini ita ecsetem is valahol a táskámban, a mérete miatt tartottam meg, végszükség esetére (vagyis fesztiválra ), ha nagyon muszáj akkor az mindenre is jó.
Tldr: gyűjtöm a mini ecseteket, és amúgy meg több van mint szükséges, de ezek mind beváltak valamire.
Én még mindig a vaníliás Balea samponnal tisztítom őket (a hajamnak is jó volt), szépek és puhák lesznek tőle. Benedvesítem a fejüket és a For Your Beauty ecsettisztítón körözük velük párat, majd azt leöblítem és langyos folyó víz alatt megint az ecsettisztítón körözve kiöblítem őket. Végül egy tiszta törölközővel kinyomogatom belőlük a vizet (az arcecsetekből kézzel), és vízszintesen tárolom őket, amíg megszáradnak.
Volt egy micellás gél, ami égette az arcom, ecsettisztításra tök jó volt.
A nagyon makacs foltokat a Barbara Hoffman szappannal szedem ki, de a természetes szőrű ecsetek nem szeretik, sprődek lesznek tőle. Néha balzsamozom őket, ha egy-két szemre való Zoeva (már több évesek) kicsit szúr már, utána újra erőre kapnak.
Én ilyen képet nem merek készíteni.
xdeee kèrünk szèpen kèpet, nagyon szeretem nèzegetni a gyűjteményeket nagysàgtòl független
Igen, annyira jók! Neked melyik kollekció van? Az Ultas, ami nekem, vagy az IT sajátja? Szívesen megnézem képen is😊
Vegyes, mindkettőből van pár db.
[15787750953584201822619033510774|281x500(upload://uA7gO4FOuuYK7SCqigLLMcmVE3Q peg)
De gyönyörűek!!! Megkérdezhetem, hogy van minőségi különbség a fekete és az ezüst nyelu verzió között?
Persze, hogy megkèrdezheted: sztem csak a kinèzete, mindkettő ugyanolyan puha ès szèpen felviszi a sminket. Mèg 2- t talàltam, ès van mèg 1 nagy fekete kabuki, itt fogdostam 2 napja, most nem talàlom !ìgy nèz ki kb mint a luvia- screenshot
Nézd meg a kutyusnál, vagy mond neki, hogy adja elő.
Jajj ne is mondj ilyet a rèmàlmom lenne, szereti szètràgni ,1-2 drogèriàsat màr elfogyasztott,ezt 2 mp utàn kaptam ki a szàjábòl
Jajj! A lényeg, hogy csak a nyélnek esett bántódása! Gyönyörű szépek!