Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Azta, menő!
Milyen ruhákkal szoktad felvenni?

1 Likes

Nagyon durva! Bevállalós vagy :slight_smile: Honnan van? Ezüstben vagy lilában ugyanezt elfogadnám :smiley: Az arany nem az én színem.

1 Likes

A különleges cipőket én is szeretem. Van vékony,kb 6cm magas,arany színű,leopárd mintás csizmám, egy Irregular Choices szandálom.
Amit csatolok, kb 8 cm a sarka. Most csak erről van fotóm
Illetve van még valahol egy képem egy halvány lila tűsarkú szandálról,amit szalaggal lehetett felkötni térdig, platformos. Sajnos,elérett az anyaga, egyszerűen szétporladt.

IMG_20190414_163343

9 Likes

Köszönöm Lányok :blush: :smiling_face_with_three_hearts:

@Amadea Van ilyen narancssárga nagyobb léptékű kockás szoknyám, de gatyó+pasiing kombóval is nyomtam már, ja és a vörös vagy narancsos/téglás rúzs elengedhetetlen :smiley: (A többi fuxról nem is beszélve :smiley: )

@dunaimano Barátnőm látta egy turiban a 16. kerületben, mondta, hogy volt olyan ott, eszembe jutottam róla. Kértem, hogy menjen vissza érte, annyira nekem való cucc :pleading_face: Nevetséges ára volt 2500 azt hiszem vagy annyi se és tökre új volt!

@Kinga79 Húú de menő ez a szandi! :heart_eyes_cat: Majd mutatsz képet a többiről is? A :leopard: nekem is gyengém :see_no_evil: Sajnálom a szétporladt szandid :cry:

3 Likes

@Alsace nagyon király a tipegő !!! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::star_struck: Én 3-4 éve voltam rákattanva, arany tàska, bőr tornacipő, és ezüstben is. Azt szerettem benne én is, hogy nem csak különleges ruha mellé hordtam, hanem sima farmer- pòlò mellé is.
Hű, az a hosszù pàntos cipő is csodálatos!! @Kinga79 lassan nyithatunk cipős és táskás topikot is ; a fetisiszták is örülni fognak :rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Van ezüst irizáló kigyóbőrmintás ballerinám is :rofl: Imádom halmozni az élvezeteket na :smiley: De csupacsillogós körömcipők, sőt még egy vintage wesko orró topánt is szereztem piros színben :smiley: Egyébként én is ezt szeretem bennük, olyanok mint egy szuper rúzs, nincs úgy idő pingálni, de feldobod és máris extra a szett/fej :blush:

4 Likes

Igen, pont erre valók a különleges cipők. :+1:

1 Likes

Polish_20230310_162624868

Ő pedig sajnos elporladt. Bár már nem valószínű,hogy bírnék benne bulizni. Polish_20230310_162709744

9 Likes

Úristen ezek gyönyörűek :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Ilyen cipőben én nem megyek sehová már ahol sokat kell állni (bulizni meg max elmentem, de félúton mezítláb folytattam a dolgot :rofl: ), annyira elszokott már a lábam tőlük.

1 Likes

Már én is nehezen bírnám. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én is imádom a különleges cipőket, főleg, hogy indokolatlanul sokat járok fekete ruhákban.
Egyetlen problémám, hogy 33-as a lábam. :smiley:

2 Likes

Ó, akkor biztosan nehéz cipőket venned. Barátaim között 35 a legkisebb méret,és őnekik is komoly projekt egy cipővétel. :disappointed_relieved:

Nem is itthon vásárolom őket. :frowning:
Ráadásul a melóban magassarkút hordok, így extrán nehéz. De legalább iszonyatosan sokáig kitartanak, mert szépen meg vannak csinálva, sok-sok évig hordom őket, nem egykönnyen pótolhatók. Persze tornacipőre, sportcipőre ott a gyerekosztály, de imádom a különleges cipőket.
A lengyel bőripar nagyon megy, most a Vinted-en is beszereztem nagyon olcsón vadonatúj, sosem hordott cipőket, nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra, most 1600 Ft-ért olyan bőr tűsarkút vettem Lengyelországból, hogy ihaj. Azért a 33-as bőrcipő nem a legkelendőbb az oldalon, így vadászom, ismerem a márkákat, amiket hordok, sosem volt rossz a méret. 20 ezernél keződik egy 33as bőrcipő, és sokszor öreges.

6 Likes

Ezt az oldalt nézzétek, ez Zavara Józsi cipészmester oldala, imádom nézegetni, még akkor is, ha tudom, hogy nekem nem gyártanak ilyen cipőket.
Csoda minden videó.

4 Likes

Ámulva nézem a gyönyörű cipőket. Közben elpakolom az 5 centis tömbsarkú bokacsizmámat, mert egész télen nem vettem fel. :upside_down_face:

1 Likes

@Mse nagy jót tettél velem ezzel a linkkel, évek óta dobozban van egy cipőm aminek lerúgtam az orrát egy kőben véletlenül.
A szokásos talpalós cipészem nem ekkora varázsló, nem is vállalta. Ide fogom elvinni, mert a bácsi annál sokkal rosszabb állapotban lévő cipőt is helyrehozott ahogy elnézem.
Köszönöm :heart_eyes:

Zavara Józsi sztárcipész.

Ő egy mágus.

Én pont most vittem a lerúgott orrú kék csizmámat a cipészemhez, ő a Vörösmarty 61-ben van. Kíváncsi vagyok, mit tud vele csinálni, kicsit ki is pofozza, 3000 Ft-ot fizettem érte. Egy másik lerobbant barna csizmámat 7000 Ft-ért vállalta, na, az kb. 10 éves, talpaltatni is vittem, kíváncsi vagyok, meg tudja-e menteni. Mindenféle barna árnyalatban pompázott.

5 Likes

Jó ez a cikk és teljesen igaza van, attól, hogy egy cipő drága, még nem fog kibírni egy atomvillanást.
Nyáron nekem szokott tarcsiban lenni a táskámban egy pár esőálló/ nemsajnálom papucs amit ilyenkor fél lábon állva bárhol átveszek, hogy ne a bőr szandim ázzon szét.

Ez a hátránya a lassan egy évtizede tartó sneaker-kultusznak, hogy elfelejtünk női cipőket hordani :neutral_face: (akinek nem inge…stb) Magam sajnos teljesen elkényelmesedtem, és már eszembe sem jutna mást venni mint sneakert, na jó, esetleg télen a lords bokacsizmámat és a bakancsomat, ha elegánsabbnak kell lenni jöhet a loafer. És felnőtt egy (?) generáció akik meg sem tanultak magassarkút viselni.

3 Likes

Sajnos szerintem ez ugyanolyan, mint a vezetés. Meg lehet tanulni, de jól vezetni kevesen tudtak. Korábban hordtam magassarkút, igyekeztem megtanulni a jó járást, de minden voltam csak elegáns nem.
Egy ideje praktikus okokból nem is hordok magassarkút (a játszótérre teljesen használhatatlan). De alapvetően mindenki jobban jár, ha nem hordom.

5 Likes