Azta, menő!
Milyen ruhákkal szoktad felvenni?
Nagyon durva! Bevállalós vagy Honnan van? Ezüstben vagy lilában ugyanezt elfogadnám Az arany nem az én színem.
A különleges cipőket én is szeretem. Van vékony,kb 6cm magas,arany színű,leopárd mintás csizmám, egy Irregular Choices szandálom.
Amit csatolok, kb 8 cm a sarka. Most csak erről van fotóm
Illetve van még valahol egy képem egy halvány lila tűsarkú szandálról,amit szalaggal lehetett felkötni térdig, platformos. Sajnos,elérett az anyaga, egyszerűen szétporladt.
Köszönöm Lányok
@Amadea Van ilyen narancssárga nagyobb léptékű kockás szoknyám, de gatyó+pasiing kombóval is nyomtam már, ja és a vörös vagy narancsos/téglás rúzs elengedhetetlen (A többi fuxról nem is beszélve )
@dunaimano Barátnőm látta egy turiban a 16. kerületben, mondta, hogy volt olyan ott, eszembe jutottam róla. Kértem, hogy menjen vissza érte, annyira nekem való cucc Nevetséges ára volt 2500 azt hiszem vagy annyi se és tökre új volt!
@Kinga79 Húú de menő ez a szandi! Majd mutatsz képet a többiről is? A nekem is gyengém Sajnálom a szétporladt szandid
@Alsace nagyon király a tipegő !!! Én 3-4 éve voltam rákattanva, arany tàska, bőr tornacipő, és ezüstben is. Azt szerettem benne én is, hogy nem csak különleges ruha mellé hordtam, hanem sima farmer- pòlò mellé is.
Hű, az a hosszù pàntos cipő is csodálatos!! @Kinga79 lassan nyithatunk cipős és táskás topikot is ; a fetisiszták is örülni fognak
Van ezüst irizáló kigyóbőrmintás ballerinám is Imádom halmozni az élvezeteket na De csupacsillogós körömcipők, sőt még egy vintage wesko orró topánt is szereztem piros színben Egyébként én is ezt szeretem bennük, olyanok mint egy szuper rúzs, nincs úgy idő pingálni, de feldobod és máris extra a szett/fej
Igen, pont erre valók a különleges cipők.
Ő pedig sajnos elporladt. Bár már nem valószínű,hogy bírnék benne bulizni.
Úristen ezek gyönyörűek
Ilyen cipőben én nem megyek sehová már ahol sokat kell állni (bulizni meg max elmentem, de félúton mezítláb folytattam a dolgot ), annyira elszokott már a lábam tőlük.
Már én is nehezen bírnám.
Én is imádom a különleges cipőket, főleg, hogy indokolatlanul sokat járok fekete ruhákban.
Egyetlen problémám, hogy 33-as a lábam.
Ó, akkor biztosan nehéz cipőket venned. Barátaim között 35 a legkisebb méret,és őnekik is komoly projekt egy cipővétel.
Nem is itthon vásárolom őket.
Ráadásul a melóban magassarkút hordok, így extrán nehéz. De legalább iszonyatosan sokáig kitartanak, mert szépen meg vannak csinálva, sok-sok évig hordom őket, nem egykönnyen pótolhatók. Persze tornacipőre, sportcipőre ott a gyerekosztály, de imádom a különleges cipőket.
A lengyel bőripar nagyon megy, most a Vinted-en is beszereztem nagyon olcsón vadonatúj, sosem hordott cipőket, nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra, most 1600 Ft-ért olyan bőr tűsarkút vettem Lengyelországból, hogy ihaj. Azért a 33-as bőrcipő nem a legkelendőbb az oldalon, így vadászom, ismerem a márkákat, amiket hordok, sosem volt rossz a méret. 20 ezernél keződik egy 33as bőrcipő, és sokszor öreges.
Ezt az oldalt nézzétek, ez Zavara Józsi cipészmester oldala, imádom nézegetni, még akkor is, ha tudom, hogy nekem nem gyártanak ilyen cipőket.
Csoda minden videó.
Ámulva nézem a gyönyörű cipőket. Közben elpakolom az 5 centis tömbsarkú bokacsizmámat, mert egész télen nem vettem fel.
@Mse nagy jót tettél velem ezzel a linkkel, évek óta dobozban van egy cipőm aminek lerúgtam az orrát egy kőben véletlenül.
A szokásos talpalós cipészem nem ekkora varázsló, nem is vállalta. Ide fogom elvinni, mert a bácsi annál sokkal rosszabb állapotban lévő cipőt is helyrehozott ahogy elnézem.
Köszönöm
Zavara Józsi sztárcipész.
Ő egy mágus.
Én pont most vittem a lerúgott orrú kék csizmámat a cipészemhez, ő a Vörösmarty 61-ben van. Kíváncsi vagyok, mit tud vele csinálni, kicsit ki is pofozza, 3000 Ft-ot fizettem érte. Egy másik lerobbant barna csizmámat 7000 Ft-ért vállalta, na, az kb. 10 éves, talpaltatni is vittem, kíváncsi vagyok, meg tudja-e menteni. Mindenféle barna árnyalatban pompázott.
Jó ez a cikk és teljesen igaza van, attól, hogy egy cipő drága, még nem fog kibírni egy atomvillanást.
Nyáron nekem szokott tarcsiban lenni a táskámban egy pár esőálló/ nemsajnálom papucs amit ilyenkor fél lábon állva bárhol átveszek, hogy ne a bőr szandim ázzon szét.
Ez a hátránya a lassan egy évtizede tartó sneaker-kultusznak, hogy elfelejtünk női cipőket hordani (akinek nem inge…stb) Magam sajnos teljesen elkényelmesedtem, és már eszembe sem jutna mást venni mint sneakert, na jó, esetleg télen a lords bokacsizmámat és a bakancsomat, ha elegánsabbnak kell lenni jöhet a loafer. És felnőtt egy (?) generáció akik meg sem tanultak magassarkút viselni.
Sajnos szerintem ez ugyanolyan, mint a vezetés. Meg lehet tanulni, de jól vezetni kevesen tudtak. Korábban hordtam magassarkút, igyekeztem megtanulni a jó járást, de minden voltam csak elegáns nem.
Egy ideje praktikus okokból nem is hordok magassarkút (a játszótérre teljesen használhatatlan). De alapvetően mindenki jobban jár, ha nem hordom.