Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

@Kinga79 nagyon szépen köszönöm!

1 Likes

Hát ez igazán gyönyörű :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szívesen.

Talán 4 évvel ezelőtt kaptam két Avon-os kendőt,azok ilyen átlátszó anyagból vannak és simán bírják a gépi mosást is, nem fakultak vagy húzódott össze az anyaguk , meglepően jó minőségűek.

Nem tudom, milyen most a választék és a minőség,de ha kezedbe akad egy katalógus,nézz bele,hátha

1 Likes

Igen, és szép holmik vannak.

1 Likes

Mutatom milyen barnikák vannak itthon.
A bal oldali egy cseppet gyűrött de azt általában táskára kötve hordom, nem sál , inkább kendő méret.
Kép
Díva Mama selyem sálját úgy eltettem, hogy azóta sem találom sehol. Biztos, hogy a lakásban van nem nőttek apró lábai, hogy kisétáljon.
Jó lenne ha elő tudnám kotorni mire elkészülnek Varrókatinál a tavaszi barna darabjaim.

5 Likes

Rendeltem egy Liu Jo cipőt , kivártam amíg kijön az idei kollekció és leárazzák a régebbit.
Ezt rendeltem:
Kép
És ezt kaptam :
Kép
Kép

Tulajdonképpen a Vicces fotók topicba is lehetett volna tenni :smiley:
Annyi előnye van a webáruháznak, hogy a visszaküldést is intézik, ma reggel már fel is vette a futár az dobozt. Ennyire még soha nem nyúltam mellé vásárlással.

A fotó nem volt megfelelő. Leírásnál nem írták, hogy arany színű betétek vannak benne? Még jó, hogy visszaveszik, ez se rossz amúgy, csak te nem erre fizettél be :smiley:

1 Likes

De volt benne csak én arra gondoltam, hogy az a sarkára vonatkozik, ott van egy arany sáv a gumin, de az hogy anyagában arany csillám még a cipőfűző is , na arról nem volt szó :rofl:
Egyébként kényelmes, azért felpróbàltam, de ez a kivitelezés azért erős túlzás , pedig szeretem a feltűnő dolgokat.

1 Likes

Akkor meg sem mutatom az arany bakancsomat arany fűzővel :rofl:

Én mondjuk még mindig a kép kontra valóságon vagyok fennakadva. Ha a textilről nem is lehet eldönteni, hogy arany, de azért a cipőfűző, na :smiley:

2 Likes

Mutiiii :slight_smile:
Nekem kigyóbőrös strasszos Cango Rinaldi cipőm is van , szeretem ezeket de most nem erre vágytam .

1 Likes

Vannak olyan márkák akik két cipőfűzőt tesznek a cipő mellé. :upside_down_face:

2 Likes

Ebbe nem volt sajna:(
A fehér bőr Loretta Pettinari bokacipőmhöz ott adtak egy barnát és fehéret is.
Az árába bőven beleférhetett volna itt is.

1 Likes

Holnap befotózom :slight_smile:

Basszus tényleg, nekem is van ilyen cipőm, látszik mennyit hordok ilyesmit :rofl:

2 Likes

@Luiselotte Élőben sokkal élénkebb arany, olyan rendes sárga arany színe van, nem ilyen visszafogott kis rose gold :smiley: Próbáltam telefonon szerkeszteni, de ennyit tudott. Nem foltos, csak ott nem akarta jobban bearanyozni :smiley:
20230309_154551

15 Likes

Nekem tetszik , nem jön szembe sehol :slight_smile:

1 Likes

Az tuti :smiley:

2 Likes

Hú, ez nagyon dögös! Tetszik! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Kösziii :blush:

1 Likes