@Kinga79 nagyon szépen köszönöm!
Hát ez igazán gyönyörű
Nagyon szívesen.
Talán 4 évvel ezelőtt kaptam két Avon-os kendőt,azok ilyen átlátszó anyagból vannak és simán bírják a gépi mosást is, nem fakultak vagy húzódott össze az anyaguk , meglepően jó minőségűek.
Nem tudom, milyen most a választék és a minőség,de ha kezedbe akad egy katalógus,nézz bele,hátha
Igen, és szép holmik vannak.
Mutatom milyen barnikák vannak itthon.
A bal oldali egy cseppet gyűrött de azt általában táskára kötve hordom, nem sál , inkább kendő méret.
Díva Mama selyem sálját úgy eltettem, hogy azóta sem találom sehol. Biztos, hogy a lakásban van nem nőttek apró lábai, hogy kisétáljon.
Jó lenne ha elő tudnám kotorni mire elkészülnek Varrókatinál a tavaszi barna darabjaim.
Rendeltem egy Liu Jo cipőt , kivártam amíg kijön az idei kollekció és leárazzák a régebbit.
Ezt rendeltem:
És ezt kaptam :
Tulajdonképpen a Vicces fotók topicba is lehetett volna tenni
Annyi előnye van a webáruháznak, hogy a visszaküldést is intézik, ma reggel már fel is vette a futár az dobozt. Ennyire még soha nem nyúltam mellé vásárlással.
A fotó nem volt megfelelő. Leírásnál nem írták, hogy arany színű betétek vannak benne? Még jó, hogy visszaveszik, ez se rossz amúgy, csak te nem erre fizettél be
De volt benne csak én arra gondoltam, hogy az a sarkára vonatkozik, ott van egy arany sáv a gumin, de az hogy anyagában arany csillám még a cipőfűző is , na arról nem volt szó
Egyébként kényelmes, azért felpróbàltam, de ez a kivitelezés azért erős túlzás , pedig szeretem a feltűnő dolgokat.
Akkor meg sem mutatom az arany bakancsomat arany fűzővel
Én mondjuk még mindig a kép kontra valóságon vagyok fennakadva. Ha a textilről nem is lehet eldönteni, hogy arany, de azért a cipőfűző, na
Mutiiii
Nekem kigyóbőrös strasszos Cango Rinaldi cipőm is van , szeretem ezeket de most nem erre vágytam .
Vannak olyan márkák akik két cipőfűzőt tesznek a cipő mellé.
Ebbe nem volt sajna:(
A fehér bőr Loretta Pettinari bokacipőmhöz ott adtak egy barnát és fehéret is.
Az árába bőven beleférhetett volna itt is.
Holnap befotózom
Basszus tényleg, nekem is van ilyen cipőm, látszik mennyit hordok ilyesmit
@Luiselotte Élőben sokkal élénkebb arany, olyan rendes sárga arany színe van, nem ilyen visszafogott kis rose gold Próbáltam telefonon szerkeszteni, de ennyit tudott. Nem foltos, csak ott nem akarta jobban bearanyozni
Nekem tetszik , nem jön szembe sehol
Az tuti
Hú, ez nagyon dögös! Tetszik!
Kösziii