Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Nagyon szívesen :slight_smile:

Én a Mango-ban találtam az elmúlt félévben jó anyagból készült sima egyszínű pólókat

1 Likes

Szia, Zara :slightly_smiling_face: Egy szezont kibírnak egy pólótól többet nem is várok.

1 Likes

Mango outleten a méretezés általában korrekt? Néhány modellhez kiírják, hogy válasszak a méretemnél eggyel nagyobbat vagy kisebbet. A többinél általában maradhat a “normál” méretem?

1 Likes

Nem igazán. Nekem a mérettáblázat alapján L-es méretű ruhákat kellett volna anno venni, de ez gyanús volt, ezért maradtam a kitapasztaltnál: felül S, alul M.

1 Likes

En is egy merettel kisebbet veszek, ha a Mango outletrol rendelek.
Olyasmi a meretezes naluk, mint pl. a Lidl-s ruhaknal. Annyira epp nem hatalmasak, de hasonlo.

1 Likes

Köszi a tippeket!!!
Pont most rendeltem próbából egy Mangooutletes pólót, meglepően jó minőség!!! Biopamut, 1995 Ft volt, magasabb derekú nadrágomhoz rendeltem.
87004037_81

8 Likes

Általában az oversize fazonokhoz írják, én ott van hogy két mérettel kisebbet veszek.
A kifejezetten passzos pólókat, ingeket leszámítva inkább az ajánlotn eggyel kisebb darabot szoktam választani. Alsóban szerintem az átlagnak megfelelő a méret.

1 Likes

Újabban minden felső hatalmas mióta van az oversize fazon. XS méret kell (amúgy normál S-M) ha nem akarok úgy kinézni mint egy hajléktalan :neutral_face:

Ma utamba került a Retrock, bementem.
Erős,jellegzetes turkáló szaga van.
Eléggé elvetemült árakkal

Pl : aranyos,kicsike oldaltáska, márkajelzés nélkül,ám belül a bélés már bolyhos 16.000 forint

Kötött pulcsik,régiek,ormótlanok 7.000 -12.000 ezer forintig.
Nagyon fura, feltételezem dizájner cuccok, Maria Antoinette ruhák, ezeknek nem is néztem az árát.

Korábban, amikor megosztottad ezt a cikket,megnéztem a Margitkát.
Itt az eladó azzal fogadott,hogy nem akar a zsebemben turkálni,de először a jobb oldalon nézzek szét,mert ott vannak az olcsóbb ruhák :flushed: Ez az olcsó elég relatív. Volt egy egész aranyos Benetton ruha, 8000 huf,de látszott,hogy használt.
A másik oldalon volt pl Moncler kabát,hogy eredeti e nem néztem.
De legalább nem volt turkáló szag.

A körúti Kultúr turiban sem jártam szerencsével,de itt legalább jó árak voltak.

A Hádában és a Creamben az elmúlt fél évben alig találtam valamit :disappointed_relieved: Egyre kevesebb a “kincs” a jó minőségű textilből keszült ruhadarab.

4 Likes

Milyen pofátlan paraszt volt az az eladó, kár, hogy nem kérted a vásárlók könyvét. :frowning:
Sajnálom, hogy nem jártál sikerrel, a múltkor neten találtam egy oldalt ha eszembe jut megírom a nevét, ott nagyon szép darabok voltak feltöltve.
Kellene nekem egy kakaó színekben játszó mintás kendő , azt vadásztam épp :pleading_face:

1 Likes

Köszönöm szépen. Sikítok,ha látok kakaó színekben pompázó kendőt. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Te jó ég, mekkora paraszt az ilyen. Nem érdemli meg
az a tulaj se (ha már ilyen eladót alkalmaz), hogy otthagyd a pénzedet nála. Sajnálom, hogy így jártál.

1 Likes

Te jó ég, egyik jobb mint a másik… de az a paraszt eladó is… mégis mit gondolt magáról?! Miből gondolja, hogy nem lapul a kártyádon egy kazal pénz? Én is sajnálom, hogy így jártál. :frowning:

Megint házalok a kedvenc turimmal a Swappissal. Ott jártál már? Mondjuk most készletkisöprés van, nem feltétlen olyan jó a kínálat, mint szokott lenni, de én így is találtam két szép dolgot egy ezresért (tag vagyok). Nem tagoknak 1000 Ft volt minden darab, az apróságok még olcsóbbak voltak. Ott nagyon kedvesek, ezt garantálom :heart:

2 Likes

Köszi :slight_smile:

1 Likes

Mindig vannak csodák eladók tekintetében :smiley: Büdös paraszt. Fiatal voltam és az egyébként nagyon karcsú barátnőmnek kerestem ajándékot a kedvenc ruhaüzletében. Mikor betértem, az eladó rám nézett, végigmustrált és közölte: ilyen nagy méretben nem tartunk ruhát. Nem is a megjegyzés, hanem a stílus volt durva, ahogy ezt előadta…

1 Likes

A Mom Park Elysees-ben láttam a próbababa nyakára tekerve olyan kendőt,amin van kakaó szín is. Valami olyasmi lehet:

A széle krém színű
Aztán egy fekete sáv
Majd kakaó színű és leopárd mintás négyzetek. Ránézésre “selyem”,mindenesetre nem átlátszó az anyaga.

Sajnos, telefon nem volt nálam, nem tudtam lefotózni,de ha felkeltette érdeklődésedet, holnap is járok arra, lefotózom szívesen.

2 Likes

Köszönöm szépen, ha arra mész akkor megtennéd, hogy lefotózod?

A :leopard: az én érdeklődésem is felkeltette :slight_smile:

IMG_20230228_180744_185
IMG_20230228_180735_068
IMG_20230228_180407_261

Az ára 9900 huf. Nagyon edes volt az eladó,megengedte,hogy fotózzak.

5 Likes