H&M-et nézted? ott szoktam ilyesmit látni, illetve a Tally Weil-ben és a Tezenisben
A Sinsaynal látok ilyen ing bodyt, M-es és XL-es méretben elérhető a Camponában.
Jöttem megkövetni a Pliét. Egyrészt, mindent leakcióztak. Másrészt lehet szidni a marketing stratégiát meg az árképzést, de tényleg minőségi alapdarabokat készítenek. Most érkezett meg a rendelt ruhám, vastag, nem gyűrődő pamut. Gyöngyörűen áll övvel ruhaként és leggingssel oversized ingként. Abszolút nem bántam meg, hogy megvettem.
A Momban illetve a Mammutban még nem láttam,de köszönöm a tippet,résen leszek
A Sinsayt nem ismerem. Az Xl méretük tényleg nagy,vagy az is csak 10 éves tüdőbeteg kisfiúra jön rá?
Egy ruhám van tőlük, egy pólóruha, mindenki imádja rajtam, mert ilyen kék színt nem szoktam hordani. Munkába is hordom egy fehér tornacipővel nyáron. Nagyon, nagyon jó minőség, évek óta nyúzom. Csak sajnos nincs 36-osnál kisebb méretük, pedig sokat nézegettem őket.
A blézereik pazarok.
Én is mindig leárazáskor veszek tervezői darabot, mert a minőségük elképesztő, és nem egynyári darabok. A 60%-os árleszállítás viszont igen ritka.
Milyen ruhát rendeltél?
Inkább utóbbi Az ő XL-jük épphogy rámjön, pedig máshol simán ez a méretem probléma nélkül.
Ezt bordóban: https://pliecollection.com/en/product/oversize-ingruha-2/
Sajnálom, hogy nincs a méretedben. Ők nem szoktak vállalni alakítást?
Nagyon kedvesek voltak, ezt írták anno nekem, amikor a pólóruhát vettem:
Ilyen kicsi méretnél szoktunk javasolni egy személyes méretvételt és ha megvannak a méreteid, akkor el be tudunk szűkíteni sok mindent, vagy elkészítjük a kiszemelt darabot pontosan a te méretedre. Ezeknek az egyedi megrendeléseknek 30%-os felára szokott lenni.
A pólóruha, amit rendeltél szerintem jó lesz, mert ez egy lazább fazon és sok 34-es méretű hölgy vitte már tőlünk.
Sajnálom. Pedig ez az overál nagyon jól néz ki.
Nem tudom, ajánlhatok-e fast fashiont, de találtam egy klassz szabású és anyagú nadrágot, gondoltam, megosztom veletek.
Nagyon nehezen találok magamra nyárra jó minőségű len nadrágot, minden szabás vacakul áll rajtam, de ez a gatya betalált. Én vadászni szoktam a lenkeveréket, mert poliésztert nem hordok, a 100% len pedig pokolian gyűrődik.
Kuponnal vettem, nem olcsó, de aki nyárra szereti a lenkeverék gatyákat, próbálja ezt fel, hátha lesznek még akciók.
Köszi szépen!
Nagyon jól néz ki a nadrág! Már csak a méretemet kellene belőni.
Csak a magam nevében nyilatkozhatok, de én örülök minden jó darabnak. Álszentség lenne azt hinni, hogy mindenki megengedheti magának a tervezői darabokat, esetleg a személyre szabott ruhákat. Ha pedig venni kell, akkor jó ha olyan darabot vesz az ember, ami minőségi, és évekig kiszolgál. Ez a nadrág annak tűnik.
Oh, most látom, hogy nincsen üzletben, így nem nagyon próbálható.
De méretarányos, ha ez számít.
Bár sajnos tudjuk, mennyire káros a fast fashion, de kikerülhetetlen. Gyerekruhát, fehérneműt, farmert, pólót… stb. ott veszek, a tervezői darabra gyűjtögetek. Úgy, mint más egy Chanel táskára. Szeretem, hogy az különleges, egyedi. Egy különleges ruha, egy különleges minta, egy különleges táska, és az beilleszthető a saját ruhák közé. Lehet, én vagyok béna, de nem nagyon találok jó minőségű, szabású lenkeverék nadrágot. Abból tuti nem vennék tervezőit, de fast fashion-t meg le kell vadászni.
Gyapjúszövet , 2 féle, ilyen mellények lesznek majd belőlük tavaszra:
Két szürkém meg egy feketém van már és nagyon szeretem őket.
Tudom, hogy még messze van a tavasz-nyár, de hol vesztek basic pólókat?
Ugyanez érdekel engem is. Lássatok el jó ötletekkel légyszi!
Úgy látszik, nem vagyok egyedül a problémával. Én 2féle pólót hordok, nagyobbakat és lazákat, és olyanokat, amiket pl. magas derekú szoknyába tűrök, picit szűkített derekúak.
Hú, nehéz, főleg hogy így elszabadultak az árak.
https://gate.shop/hu/no
Innen szoktam rendelni egyszerű, egyszínű pólókat. Meglepően jó minőségűek. Válogatni kell, hogy melyiknek jó az anyaga, illetve a szabása, de eddig 10-ből 8 pólóm jó lett.
Óóóóóóó, nézem, köszi, nem ismertem.
Persze valamiért azonnal a kisfiamnak néztem (és találtam) pólókat.
Nézem.