Zaránál láttam ilyet.
Én szeretem a 100% pamut darabjaikat. A többiről nem igazán tudok nyilatkozni.
Köszönöm szépen a nadrág tippeket!
Én szeretem a cuccaikat, van olyan pizsamanadrágom amit 9 éve nyúzok és még tök jó állapotban van. Másik ugyanakkor vásárolt szettemnek csak annyi a baja, hogy kinyúlt a gumi a derekában, de azt ha nem lennék lusta simán kicserélhetném.
Ezek is mind pamutok.
Köszönöm szépen,ez biztató
Köszönöm szépen
Mindenképpen pizsama? Mert ha hálóing is jöhet, akkor a bonprix hálóingjeit ajánlom, nekem nagyon bejöttek, de csak a pamutok Pizsamát 17 éve nem hordok
Én vegyesen,télen hosszú pizsama. Bonprixet megnézem, köszönöm szépen a tippet.
Sziasztok, hátha valaki tud segíteni: X éve a Triumphnak volt egy Bee Dees névre hallgató melltartócsaládja, amolyan tiniknek szánt egyszerű, tiszta pamut háromszöges melltartó. Természetesen már nem létezik, én az utolsó darabjaimat hordom szó szerint rongyosra, mert ez az egyetlen melltartófajta amit szeretek és jó rám. Ha valaki véletlenül ismeri ezt a terméket, és esetleg tudna ajánlani hasonlót nagyon hálás lennék
Képet tudsz betenni? Rákerestem, de több fazont adott.
Ez is pamut és jól bírja a strapát, nameg nem bebújós. Ha nincs extra nagy méretre szükséged, akkor jó lehet.
Hát ilyen az élet…évek óta keresem és miután beírtam ide még egy kísérletet tettem és beírtam a gugliba hogy BeeDees és egy Dorina nevű fehérneműshopban VOLT… Kettőt rendeltem is de ha eltaláltam a méretet (A75) akkor hamar még rendelek amíg van.
Magyar márkák:
Aki szereti a Daige-t, vagy a Nanushka-t:
a Daige-nél van 20%-os kupon a pulcsikra,
míg a Nanushka-nál a leárazott ruhákra van még EXTRA20 kuponnal +20%
Azért az árkategóriákra felhívnám a figyelmet!
A szputnyikba és a ludovikába emlékszem, hogy csak nézelődni mentem be párszor egyetemistaként. A Deák környékén szerintem inkább a turistákra összpontosítanak ezek a vintage boltok. A jajcica is hasonló, ott most voltam ősszel, szintén csak turisták voltak rajtam kívül. Itt inkább nem márkás cuccok vannak, hanem retro ruhák. Persze el kell menni megnézni, kinek mi a preferencia. A lényeg a lényeg, hogy szoknyát/mellényt kerestem a jajcicában egy fellépésre, 70-es évekbeli tematikában. Hát 4-5000 ft körül voltak; szóval inkább hádába tértem be, úgy hogy egyszer legyen rajtam valami, így soknak éreztem.
A Látomást ajánlom nagyon még, és az utolsóként említett reruhásnak az online felületét: mindkettőnél instán is érdemes nézelődni. Meg persze a swappist! Nekem ezek a “megéri” kategóriák. Na, ennyit még lehet sose írtam ide a fórumba.
A Plié oldalán akció van, -60%-ig. Sajnos az általam kinézett két darabra kevesebb a kedvezmény. Ez az én szerencsém.
A jövő héten pedig a Wonderlabban található márkákra lesz kedvezmény.
Sziasztok! Ha valaki látna székesfővárosunk valamely üzletében fehér színű ing+body kombót,bitte sikítani. Köszönöm
Mármint body aljú inget, vagy olyan boltot ahol kapni fehér bodyt fehér inggel?
Body aljú ing. Elnézést,amiért nem volt egyértelmű. Neten találtam Only márkájút,de nem szoktam textileket rendelni.