Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

V. kerületi Kossuth Lajos utcában (asszem 18. belső udvar) a Fiser bőrdíszművet érdemes megnézni. Viszonylag jó áron vannak már kész táskáik, de egyedi igények szerint is készítenek és tapasztalatom szerint megfizethető. Nekem van tőlük táskám, 10 éve nyúzom és azonkívül, hogy időnként átkenem méhviasszal, semmi baja, pedig rendszeresen pakolom rommá :smiley:

1 Likes

Ez a márka nálam nagy kedvenc a leárazott darabok teljesen értelmes áron vannak, évek óta hordok egy fekete és egy szürke Molise fazont, semmi bajuk sincs.

1 Likes

Köszi, mi a csoport neve?

1 Likes

https://ducsai.com/termekkategoria/osszes-termek/taskak/

Őket ajánlottam volna helyből, de tavaly óta eléggé megdrágultak a válltáskáik…

Táska szempontjából nekem nagy álmom elmenni a Mitter Sisterhez, elkészíteni a sajátomat. Alternatíva a Időpont foglaló.

Szóval most rengeteget segítettem :laughing: bocsi…

Elegáns női táskák és kézitáskák - Vuch - szerintem ők is szép tatyókat árulnak.

IMG_20221121_112908
IMG_20221121_112849

2 Likes

Szia,
én gaborkisshandmade táskáit ajánlom, nagyon vagány minden darab. Egyedi igényekkel is lehet hozzá fordulni
Nem is tudom, hányszor állítottak meg, amikor a hengertáska volt rajtam. :heart_eyes:

7 Likes

A fehér hengertáska jövő nyárra jöhet!
Nagyon tetszenek , köszi, hogy megosztottad :slight_smile:

Itt is érdemes nézni, több dolgot feltesz, egyébként egyedi igényeket is kielégít, szerintem korrektek az árai. Én aztán kisgyerek mellett húzom nyúzom a táskákat, mégsincs bajuk.

A Lozar márkának is készít táskákat.

1 Likes

Sajnos minden tetszik.
Kulcstartó, kártyatartó, pénztárca és a táskákból is jó pár van főleg a bogárkás/ rovaros/ szárnyasvalami záróval készültek.
A kártyatartóval fogom kezdeni ,azt úgyis akartam venni :slight_smile:

Ezen a hétvégén az Europeumba települ a Svappis. Elmegyek. Ha esetleg nem találnék semmit,ott a két szintes Müller vigasztalódni :crazy_face::slightly_smiling_face:

1 Likes

Hú de jó, hogy mondod. A nyugati egyáltalán nem esik útba már, lehet én is elnézek, az europeum közelebb van. :slight_smile:

1 Likes

Na pont ilyen tervezőkre gondoltam, köszönöm :star_struck:

A Mammutban a Promod helyén Mango van. Hátha érdekel valakit. :slightly_smiling_face:

Szomorú vagyok hogy Mango már csak Pesten van. Nem mintha az üzletekben akkora választék lett volna, de a webshopból sokszor rendeltem - ott a választék a sokszorosa a boltinak - és ha nem lett jó csak visszavittem a boltba és ott átvették, két nap múlva a számlán volt a pénz. Most meg csomagolni, postázni, heteket várni…áhh :roll_eyes:

1 Likes

A Wellensteyn-nél szokott lenni szezon végi leárazás vagy akámelyik kuponnap?

1 Likes

Valaki tud esetleg ajánlani olyan márkát, ahol vastagabb anyagból tudok venni egy ehhez hasonló elegánsabb leggingset?

Sajnos ennek borzalmas az anyaga (a fényes pöttyös minta belül is van és szúr). De a fazon nagyon tetszene.

Orsay online-t nézted esetleg? Bonprix? Szoktak ilyesmik lenni, de már a sinsay honlapján is láttam hasonlót. Sőt…C&A?

1 Likes

Itt esetleg? leggings női: Keresési eredmény a Tchibonál

1 Likes

A Zaraban láttam ilyen gombos leggingset,vastag anyagból.

1 Likes

A Woman Secret pizsamái jó minőségűek?

A Tezenisben lévők most nem tetszenek (kiárusításkor szoktam vásárolni néha ott ) ráadásul már nem olyan jó a minősége,mint korábban :disappointed_relieved:

1 Likes