Végső esetben vehetsz 4-5 ilyen kendőt, ha jó az anyaga , hátha lehet úgy is blúzt varratni belőle.
Úristen, az a táska
Ha én azt tudnám, hogy ez honnan van
Úgy egyszer csak lett. Gyanítom hogy Mamitól maradt rám ….
Van még egy nagyon szép expresso és krém színű nagy pettyes selyem , de azt még kézbe venni is nehéz, mert abból csinált turbánt magának, mikor kihullott a haja a kezelésektől.
Akkor ezek semmiképp nem hétköznapi kategóriába tartozó sálak
Az utóbbi időben szelektáltam a szekrényemben és ki is válogattam pár dolgot eladásra. Először a vinted-del próbálkoztam, de aki esetleg egyszer írt, utána soha többet, és mivel a platformon keresztül lehet fizetni, sokan írták, hogy eltűnt a pénzük. Most a gardróbcserével próbálkozom, de ott is elég fura figurák vannak. Már kismillió felpróbálós képet küldtem nadrágokról egy lánynak, mert kérte. Most kér guggolós képeket is. És tuti nem fog kelleni egyik sem. Megőrülök, komolyan. A krémmánia zsibin ezerszer nagyobb biztonságban érzem magam, miért nincs ilyen közösség ruhás oldalon?
Ez furcsa, mi az, hogy eltűnt a pénzük? Nekem ilyen problémám még nem volt. Azt tudom elképzelni, hogy valami csalásnak bedőlve külsős linken megadták a bankkártya adatokat, mert erről hallottam már, de normálisan használva a Vintedet még nem hallottam ilyenről.
Guggolós?
Nekem meg van, kimondottan széles (ami nem baj a még szélesebb csípőm miatt), ezért utáltam a 80-as éveket, mindenből kivettem a tömést, mert mindig úgy néztem ki, mint egy tábornok a díszszemlén.
Teljesen igazad van, jó lenne egy “közösségi hely”. A facebook csoportok is sajnos elég vegyesek, pedig általában megszűrik a tagokat. De az “apa a lányának vesz valamit és próbáljam fel” típustól kivert a víz… Gardróbcserén pedig rengeteg spam van.
@macooka
Bocsi nem fogalmaztam egyértelműen: igen, sokan belesétáltak ilyen csapdákba, és bár résen vagyok, elment a kedvem. Jöttek “robot” üzenetek, azokra nem válaszoltam.
@legallybrunette
Látni szeretné minden szögből: mennyire feszül, mennyire lehet benne hajolni. Nem tudom ezek után milyen pózokra lenne még kíváncsi.
Óh, de “aranyos”. Lehet, hogy az ő popója sokkal nagyobb, mi a garancia, hogy nem fog repedni rajta?
Egy kolléganőm a terhesség alatt kinőtt cipőit szerette volna eladni. Az elején nem is volt gond, aztán egyre több képet kértek egyre furább szögekből, mire kiderült, hogy lábfétisiszta a “vásárló”.
Ajajj, na most már tényleg kíváncsi leszek, mi sül ki ebből egyébként abban maradtunk, hogy küld ő képet, hogy mire gondol, hogy fotózzak. Na azóta se jelentkezett.
Ne dőlj be neki, valami perverz az, hasonló üzeneteket írt sok lánynak, a gardróbcsere fórumon volt róla szó. Ha tiltják, újrakezdi más néven. Tőlem fürdőbugyiról kért így képet (természetesen nem küldtem).
Majd kér màstòl és azt küldi el neked! Hű rengeteg abberrált van a neten. Én a vintedre tettem fel 2 magassarkù csizmàt, és rám ìrt a sràc, hogy délelőtt eljöhetne - e próbálni?! Nem is válaszoltam neki. Ha bútort jönnek megvenni vagy mást az természetesen oké. De pasi egy csizmát délelőtt amikor csalàd nincs itthon , tuti nem. És egy olyan oldalt találtam, hát nem hiszitek el…
Kicsit off,de bútorral is vigyázni kell :
Meghirdettem január végén a jófogáson ingyen elvihető kolonial családot.
Jött két barna, teljesen kultúrált férfi. Felmérni,hogy érdemes e teherautóval eljönniük. Ez teljesen logikus.
Kérdezték,van e még valami eladó. Volt egy festmény,azt ki is fizették, elvitték. A bútorokat megnézték alaposan.
Abban maradtunk, hogy kipakolok a szekrényekből , ők pedig 2 óra múlva érkeznek teherautóval és elviszik.
Kipakoltam,1,5 óra volt,alig lehetett férni a konyhában,fürdőszobában.
Nos, nem jöttek,a telefont sem vették fel.
Kicsit tartottam attól,hogy mi van,ha szétnéztek,érdemes e visszajönniük máskor (betörni)
De ehhez nem kellett volna kipakoltatniuk,elég lett volna azt mondani,hogy nem kellenek ezek a bútorok,mert sok javítani való van rajtuk. ( Egy asztalos is jelentkezett,azért nem vitte el,mert nagy munka lett volna).
Azóta sem értem,miért volt ez jó nekik.
Szerencsére itt véget is ért a történet,igaz,azóta nem egy, hanem két zárat zárunk,ha elmegyünk otthonról.
Gardróbcserén egy darab ruhát adtam el. Talán 7 terméket hirdettem,a többire érdeklődés sem volt.
Szerencse, hogy nem “mentek vissza” a többi cuccért!
De hogy ingyen sem kell egy ekkora holmi, az talán azt mutatja, hogy a legtöbb embernek túl sok cucca van és nulla Forintért elhozni sem éri meg, mert sem eladni, sem használni nem tudja
Ha még megvan, esetleg adományként is felajánlhatod. Ha jól tudom itt szívesen fogadnak bútort (is): Tárgyi adomány felajánlás az alapítvány javára • Igazgyöngy Alapítvány
Szerencsére elkeltek végül. Vannak még futa emberek, akiknek tetszettek.
Sziasztok, hol érdemes bőr válltáskát venni? Stílusra a Parfoisban kaphatóak tetszenek, néha H&M, vagy Reserved. A keret az olyan 30000, ha tudtok ennyiért
Sajnos nem tud pontosan milyen darabra vágysz, de elvileg még jöhet egy black friday akció (a h&m-ben lesz az biztos). Esetleg szétnézhetsz egy eladói csoportban Facebookon. Én a magyar tervezői csoportokban gyakran látok potom pénzért gyönyörű, minimálisan vagy egyáltalán nem használt táskákat.