Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Mit szólnátok, ha lenne Adok-veszek topik itt a fórumon? Jöhetne könyv, ruha, és egyéb kincsek. :blush:

16 Likes

Én benne vagyok :star_struck:

2 Likes

Én a gardrobcserét és facebook marketplace-t próbáltam, de 1-2 furcsa kérés/vevő után mindig elvittem a holmikat a swappisba. Eddig sikeresen csak egy magyar tervezős fülbevalót adtam el facebookon.
Viszont 1-2 holmit őrizgetek, mert nincs szívem elvinni potom pénzért becserélni szóval támogatom az adok-veszek topicot!!

7 Likes

Swappis ruhaforgót én is jó szívvel ajánlom, én mindig ott adom le a ruháimat, és általában náluk vásárolok. Amit hádában összevásároltam, utólag mindről kiderült, hogy gyatra minőség - kibolyhosodtak, kifakultak, szakadtak, stb. Itt sosem volt ilyen problémám. Nagyon átválogatják, csak hibátlan és jó állapotú ruhát vesznek be, és így nem jár be hosszú utat - te beviszed, levásárolható pontokat kapsz érte, ők eladják.
Facebookon a zeka bazárt tudom ajánlani, itt közvetlenül cserélnek gazdát a ruhák párezer forintokért.

6 Likes

Hogy nevessünk is :slight_smile:

Elszánt arccal slattyognak a rotortalpú bakancsokban :rofl:

Engem a Bratz babákra emlékeztetnek :sweat_smile:

1 Likes

Engem az Ötödik elemből kb. bárkire :smiley:

Azon gondolkodtam, hogy vajon ezek a lányok így képzelték-e a modellkedést?
(Bár tudom, hogy ezek még egész tűrhetőek, és hogy a Louis Vuitton bemutató biztosan presztizs, de akkor is…)

2 Likes

Ez kérem, művészet :face_with_monocle:
:laughing:

3 Likes

Őőő nem tudom, ezek nekem inkább tűnnek jelmeznek mint ruhának.
Általában minden showban látok olyan darabokat amik megfognak, tetszenek, hosszú évek óta ez az első, ahonnan még egy táska se kellene. ( jó elfogadnám aztán eladnám :smiley:)
Mutatok szépet is , itt nekem minden tetszett:

YSL 2023

1 Likes

Ezt az egyet elfogadnám, ha olyan 30 kilóval könnyebb lennék:

IMG_20221103_160333

YSL-hez: könyörgöm, sürgősen felejtsék el a válltömést, pláne az ekkorát!!

2 Likes

Én mint a Vállatlanok Országos Testületének főtitkára pártolom a hatalmasra tömött vállakat, az óriás gallérokat és a V vonalat .
Minden kabimban ott figyelnek a szivacsok, mert hiába úsztam évekig olyan pici vállam van, hogy válltáskát nem is tudok hordani, lecsúszik mindegyik :smiley: nagyon szépen harmonizálja az alakomat egy válltömés.

1 Likes

Nekem sincs vállam, de utálom a válltömést.
Még emlékszem, amikor fiatalabb koromban ez volt a divat. Utáltam. Valahogy férfiassá teszi a sziluettet.

1 Likes

Igen, a 80-as években nem a visszafogott tömés volt a divat. Amikor az eskövői ruhámat készíttettem, akkor a szabó ajánlotta, hogy tesz a ruhába válltömést (széles csípő, keskeny törzs-volt a formám) és nagyon tiltakoztam, de megmutatta, hogy egy picikével is ki lehet egyensúlyozni a sziluettet, viszont nem ordít, hogy ott a szivacs.

2 Likes

Hú, én csak eladnék, nem akarok semmit csak szabadulni a nem hordott cuccoktól… :laughing:

Hihi okés :smiley: Le is adhatod nem kötelező levásárolni, csak pénzt ők nem adnak érte.

jah…:rofl:

1 Likes

Feldobtam a kistáskám egy kendővel, annyira tetszik , ránézek és jókedvem lesz .Kép

19 Likes

Csodaszép mindkét dolog, hát még együtt! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen.
Azt is kipróbáltam, hogy az egyik fogóját végigtekertem vele, most sokaknál látom ezt.
Túl nagy volt hozzá a kendő, bután nézett ki, így jobban tetszik.

Ilyen anyagot keresek amúgy, hogy karácsonyra blúzt varrassak , a neten nem találok egyelőre :frowning:

1 Likes