Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Úgy tudom sok rajongó van itt a fórumon :slight_smile:

4 Likes

A ruhák közül az arany mintás köntösökön sajnos látszik, hogy kb. az első mosás után leperegnek a minták és minden is olyan lesz, amit együtt mosunk vele, de a többi ruha egészen jó, unokaöcsinek vettünk griffendéles póló-naci szettet. Én a sütikiszúrót nem bírtam otthagyni😁

Sziasztok, valamikor itt szó esett egy online használtruha-kereskedésről, akik bevesznek ruhákat oly módon, hogy csomagban el lehet küldeni hozzájuk és amit elfogadnak utalással fizetik. Annakidején néztem is a weboldalukat de sajnos elfelejtettem a nevüket. Tudnátok esetleg segíteni…? Nagyon szépen köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Szerintem a remixshopra gondolhatsz :slight_smile:
www.remixshop.com/hu

1 Likes

Igen, köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol jó minőségű, nem bordázott és kötött, de nem oversize vagy zsákszabású pulcsikat árulnak és azok iroda-kompatibilisek is? :slight_smile: már úgy értem, hogy egy elegáns szövetnaci mellé is jó? :slight_smile:

Ez eléggé mission impossible-nek hangzik :slight_smile:
Tatuum esetleg?

1 Likes

Igen, én is így érzem :weary: tavaly még kaptam, na de nem számítottam rá, hogy 1-2 darabtól többre lesz szükség, és lehetőség szerint több színben, ha nem akarok full unalmas lenni :roll_eyes:

Én a flancos.hu-ról rendeltem a finomkötött (nem az a kötött-kötött) garbók közül, de nyakat szabadon hagyó szimpla kötött pulcsit is láttam, ha a garbó nem opció.
Nagyon elégedett vagyok a rendelt pulcsikkal, puha, nagyon szépek a színeik és bármihez fel lehet őket venni, nekem igazi basic darabok.

2 Likes

Szerk: ja, bocs, kötött sem jó :sweat_smile: Akkor nemtom :thinking:

ez picit bordás:

2 Likes

Süel, de ez nem kötött , basic darabok.

1 Likes

Köszönöm az ötleteket, meg fogom nézni :slight_smile:

1 Likes

Nekem is Mango, Mohito és bár kissé turkálófeeling, mert mérethiányos, és néha vannak érdekes cuccok: Mangooutlet.

2 Likes

Nekem ilyenből van fekete, bézs és rózsaszín, szeretem őket, kényelmesek, puhák és jól kombinálhatók:

4 Likes

Esetleg Tchibo? Néha ki lehet fogni ott is jó darabokat.

2 Likes

Ma megkerestem a remix oldalát, gondoltam megszabadulok a jó állapotú de évek óta nem hordott ruháimtól. Kértem árajánlatot, egy hosszúujjú zarás ingért 174,- Ft-ot kínáltak, zarás gyapjúzakóért 550,-Ft-ot. Tudom hogy a használt ruhának nincs ára mármint ha el akarod adni, de erre azért nem számítottam. Azt hiszem, inkább elajándékozom a barátnőmnek, mint szoktam, egy-két ezer ft-ért amivel kiszúrnák a szemem egy csomó tök jó ruháért, nem vesződöm csomagolással és feladással :roll_eyes:

8 Likes

Hű, ez azért durva :flushed:

1 Likes

Ha jó állapotú, érdemes felvenni a kapcsolatot a reusedbolttal. Szerintem ott jobb áron el tudod adni és kisebb utat jár be a terméked.

1 Likes

Egy kiflit nem kapok már ennyiért… :worried:

1 Likes

Ha játszik a turi a Swappist tudom ajánlani, ott pontokat kapsz, amit le tudsz vásárolni. A múltkor egy bőr (még a talpa is az!) szinte új cipőt vettem ott 2500 Ft-ért. Sok dolgot levittem, korrekt pontszámokat adnak.

4 Likes