Gyönyörű még mindig de a fekete fejkendő…nos szerintem nem kellett volna
Azért van rajta, mert volt egy elfuserált zsírbontása, és maradandó károsodást okozott. Készült róla egy fotósorozat, aminek az összes képén takarásban van az arca egy része.
Uhh…szegény…így már érthető
A turkálókat is utol érte az áremelkedés. a Cream-ben egy C&A kötött pulcsi 3.990 huf
Döbbenet. régen ennyiből lecseréltem a ruhatáramat
A Hádában egy kg gyerekruha 10,990 huf. wtf ?
Miii Nálunk a Vácin 3990 Ft a kilója mindennek, vannak gyerekruhák is.
Gondolom az árfolyamok miatt.
Akkor van remény Bár nekem az az üzlet sajnos nem esik útba.
A Corvin háda, ami darabáras, a gyerekruhákat már ennyiért adja + ennyi a Rákóczi úti gyerekruha üzletükben is.
Igen, bivalyerős forintunk közre játszhat.
Biztos sokan szerettétek:
Van ötlete valakinek, hogy egyberészes pizsamát (ami overallszerű) hol nézzek neten? Ajcsiba lesz, fázós rokonnak. Nő, 60±os.
Valami jobb minőségű darabra gondoltam, kapucni nélkül, vállalható mintával. A lényeg, hogy meleg legyen.
Köszönöm.
Az Otto és a Bonprix jutott eszembe. Nem tudom,van e nekik,csak ezek ugrottak be.
Az Aranypók vagy valamelyik Skála üzlet, ott vannak kifejezetten időseknek is mindenféle áru.
Tényleg, az Aranypók
Hilfe! Hol tudok venni Budapesten 7 éves fiúra való Mignon-os “bézbóz” sapkát? Vagy Mancs őrjáratosat, lehetőleg sötét kék alapszínnel.
Nem tudom éppen milyen az aktuális kínálat de múlt héten a Pepcoban láttam ilyen sapkákat.
Szuper, köszike, oda el tudok ma menni.
A kupon napokkal párhuzamosan a hétvégén zajlik a Lakásbutik Budapesten. Én tegnap voltam vásárolni. Nagyon jó állapotú használt ruhák, és érintetlen, régi kollekciós magyar tervezői darabok (Cakó, INQ, Plié, Tomcsányi) voltak, mindenféle méretben.
Vettem 8 ezerért őszi kabátot, 3-ért új pólót.
Ha valaki a Mammut környékén vásárol Budapesten, nézzen ki, nagyon jó dolgokat lehet találni.
Erről most sajnos lemaradok. Mikor lesz a következő?
Fél évente szokott lenni.
Nem viszik túlzásba köszönöm szépen