Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Gyönyörű még mindig de a fekete fejkendő…nos szerintem nem kellett volna :upside_down_face:

Azért van rajta, mert volt egy elfuserált zsírbontása, és maradandó károsodást okozott. Készült róla egy fotósorozat, aminek az összes képén takarásban van az arca egy része.

Uhh…szegény…így már érthető :anguished:

A turkálókat is utol érte az áremelkedés. a Cream-ben egy C&A kötött pulcsi 3.990 huf :flushed:
Döbbenet. régen ennyiből lecseréltem a ruhatáramat :smiley:

A Hádában egy kg gyerekruha 10,990 huf. wtf ?

Miii :flushed: Nálunk a Vácin 3990 Ft a kilója mindennek, vannak gyerekruhák is.

1 Likes

Gondolom az árfolyamok miatt. :confused:

1 Likes

Akkor van remény :slight_smile: Bár nekem az az üzlet sajnos nem esik útba.

A Corvin háda, ami darabáras, a gyerekruhákat már ennyiért adja + ennyi a Rákóczi úti gyerekruha üzletükben is.

1 Likes

Igen, bivalyerős forintunk közre játszhat.

1 Likes

Biztos sokan szerettétek:

:cry:

Van ötlete valakinek, hogy egyberészes pizsamát (ami overallszerű) hol nézzek neten? Ajcsiba lesz, fázós rokonnak. Nő, 60±os.

Valami jobb minőségű darabra gondoltam, kapucni nélkül, vállalható mintával. A lényeg, hogy meleg legyen.

Köszönöm.

Az Otto és a Bonprix jutott eszembe. Nem tudom,van e nekik,csak ezek ugrottak be.

1 Likes

Az Aranypók vagy valamelyik Skála üzlet, ott vannak kifejezetten időseknek is mindenféle áru.

2 Likes

Tényleg, az Aranypók :+1:

2 Likes

Hilfe! Hol tudok venni Budapesten 7 éves fiúra való Mignon-os “bézbóz” :slight_smile: sapkát? Vagy Mancs őrjáratosat, lehetőleg sötét kék alapszínnel.

Nem tudom éppen milyen az aktuális kínálat de múlt héten a Pepcoban láttam ilyen sapkákat.

Szuper, köszike, oda el tudok ma menni.

A kupon napokkal párhuzamosan a hétvégén zajlik a Lakásbutik Budapesten. Én tegnap voltam vásárolni. Nagyon jó állapotú használt ruhák, és érintetlen, régi kollekciós magyar tervezői darabok (Cakó, INQ, Plié, Tomcsányi) voltak, mindenféle méretben.
Vettem 8 ezerért őszi kabátot, 3-ért új pólót.
Ha valaki a Mammut környékén vásárol Budapesten, nézzen ki, nagyon jó dolgokat lehet találni.

1 Likes

Erről most sajnos lemaradok. Mikor lesz a következő?

Fél évente szokott lenni.

Nem viszik túlzásba :crazy_face::rofl: köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: