DM tippek a naptej foltok ruhákból való kiszedésére
https://www.dm.hu/dm-inspiraciok/haztartas/hogyan-tavolithatja-el-a-naptej-foltokat-875862
A mosogatószeres előkezelést még kipróbálom.
Na én a fehérítővel ráfaragtam, itt írják is hogy kerülendő
Szódabikarbónás vízben áztattam 6 órán keresztül a fehér pólót. Nem változott semmi a 60 fokos mosás után sem. Gondoltam, szólok
Igaz a leírás pasztás kezelést ír…
@zsazsi1 @Key4U gyanítom, hogy semmi nem segít csak az ecetes olló
2 éve, amkor külföldön jártunk és éjjel-nappal kentük magunkat és fehér pólót erőszakoltam a gyerekre, amikor vízbe mentünk, na az a póló sárga lett. A fiam nagyon szerette és nem engedte kidobni, hát megegyeztünk, hogy pizsi lesz így foltosan. Rengeteg mosással később eltűnt a fényvédő belőle, újra fehér lett, de addigra kinőtte és kinyúlt
Mondjuk érthetetlen, mert nekem nem az összes ruhámat fogja meg, ráadásul teljesen indokolatlan helyen. Most hétvégén ecetes vízbe áztattam a héten hordott ruhákat, úgy ment a mosásba. Ez a kör nem lett foltos, a korábbiakat még próbálom menteni.
Sajnos nekem is ez az érzésem, egy idei jó kis fehér zarás vagy mangós pólóm rövid ujja lett olyan, mintha koszos lenne, hát hova vegyem föl ezek után.
Én ezeket megtartottam otthoninak vagy túrázni, ott úgyis összekoszolja magát az ember.
hajaj…főzésről ne is beszéljünk…rajtam mindig konyharuha lesz abból ami rajtam van
Hát igen, nálam is, meg cipőtakarító rongy
Nos, ez inkább rendelési mizéria, de ruhákról van szó. Reserved weboldalról először vettem ezt-azt a fiamnak. Délután jó sokáig vacakoltam. Először nem engedett bejelentkezni. Megváltozattam a jelszavamat, úgy sem fogadta el, nem tudtam kosárba tenni a cuccokat. Aztán meg 5 db lett benne hirtelen egy termékből. Kihullott a hajam… Most este nagy nehezen sikerült rendelni, de fizetésnél sem volt egyértelmű, hogy az egyféle fizetési módnak miért van 2 gombja és melyiket kell nyomni, hogy elfogadja az utalást. Végigzongoráztam mindent.
Ez máskor is ilyen vagy kifogtam egy rossz időszakot és mindenki most akart innen rendelni és nem bírta el az oldal? Eskü nem szoktam ennyit bénázni máshol, nem ma kezdtem. Sokkal egyértelműbbek az egyéb ruházati-cikk oldalak
Nekem nem volt még gond az oldalukkal…
Én is többször rendeltem már az oldalról,gond nélkül.
Ma egy Facebook reklám elnavigált a https://hu.triumph.com/ oldalra. Nagyon megörültem, hogy végre-végre valahára lehet online venni a hivatalos oldalról Triumph termékeket. Erre délután rákerestem Googlen (mivel véletlenül kiléptem az oldalról), ott más az alapértelmezett Triumph oldal, és nem is irányít át a webshopra. Most akkor csak béna a honlap, vagy kamu a webshop?
Nekem az általad leírt linkkel a hu oldal jött be, és ha navigálok rajta, akkor is a hu. -n maradok. Pedig külföldről nézem.
Vagy mindig inkognitóablakban nyisd meg, vagy töröld a mindenkori gyorsítótárat és a sütiket - és ne használj VPN-t vagy proxit. Tudtommal ez segít, de nem vagyok igazi informatikus.
Köszönöm, de nem igazán ez a bajom. Hanem, hogy gondolkodok a rendelésen. De olyan oldalról, ami nem 100%-osan megbízható, nem szeretnék. Az pedig, hogy a hivatalos honlapról nincs webshopra navigálás minimum gyanús, vagy csak irtó amatőr.
@zalla nekem a honlap adataiból (és az aszf-ből) úgy tűnik, hogy ez a központi Triumph webshop, tehát ha rendelsz, akkor nem a magyarországi Triumph küldi a csomagot, hanem az anyacég.
Plusz lehet Paypallal fizetni, tehát ha valami gond van, akkor biztosítva vagy (nekem volt már ilyen ügyem a Glambottal, a Paypal fizetés miatt visszakaptam a csomagból hiányzó áru értékét).
A másik oldal meg inkább az országonkénti aloldalnak tűnik nekem.
Bár tény, hogy kissé furcsa rendszer.
Nemrég én belefutottam egy hamis Ecco oldalba, írtam a hivatalos oldalnak e-mailt, válaszoltak is, hogy semmi közük hozzájuk, és megteszik a jogi lépéseket.
Tehát akár írhatsz is a számodra hivatalosnak tűnő oldalra, hogy az hivatalos webshop-e?
Köszi. A paypal tényleg elég megnyugtató.
Egyébként nagyon eltaláltad mit hozz fel példának. Két hete rendeltem az Eccotól.
Valószínűleg azért, mert amúgy is a fejemben volt, mert ma a szomszédasszonnyal a liftben az Ecco cipők imádata volt a téma.