És egy hozzáillő “ruha”, hogy teljes legyen az unexpected szett:
Jézusom! Kiég a retinám!
Ebben a kiphotoshoppolt bimbi meg cöni szerintem ijesztőbb
Ez buliiii…! vessenek a mókusok közé de nekem tetszik
A met gálán vagy hol a bánatban, ahol a pasik nőnek öltöznek a nők meg szörnyellának rosszabbakat látni.
A MET gála gyakorlatilag jelmezbál. A divat világának krémje… egyébként a legtöbb pasi továbbra is ragaszkodik a sima öltönyhöz, csak azokat a fotókat egyik weblap se kapja fel.
Nekem tetszik csak én vennék alá legalább egy fekete bodyt, de inkább még egy hosszú leggingset is.
Nagyon csípem az ilyen slafrokokat amik ha megyek akkor úsznak utánam
Ez megnyugtató
Ennek a márkának valahogy mindig sikerül olyat “alkotnia” amiről lehet cikket írni:
Aki megveszi ezeket, az megérdemli
Nem olyan rég ezt láttam Hádában, még néztem is, hogy milyen vagány, de vékony sarkokon már nem tipegek. A neve nem mondott semmit, de látszott, hogy minőségi darab, de nem gondoltam volna, hogy ennyire drága:
Elég jól néz ki! Csak azt nem tudom, mennyire lehet tartós, ez a neccharisnyás dizájn, hogy tudja ez megtartani a lábat?
Nekem is tetszik, de pont ugyanez jutott eszembe aztán instant röhögőgörcsöt kaptam, mert ilyenek csak azóta foglalkoztatnak, amióta elmúltam 30 előtte, ha jól nézett ki és tetszett, simán felvettem ilyeneket
Elég strapaírónak tűnt. Bár elég bután mutathat, ha a viselőjének bedagad a lábfeje és átmászik a rácsokon
Ez a ránézek és fáj a lábam kategória.
Pontosan
Az tuti! Onnan tudod, hogy középkorú lettél, hogy már augusztusban várod az őszt, hogy újra betehesd a cipődbe a talpbetéted!
Ezért lett egy ideje a kedvenc márkám a Rieker Nyáron is kényelmes
Jaj csak bár ne volna annyi öregasszonyos modelljük! 2-3 évente találok ízlésemnek valót, óriási kincs, de rendkívül kényelmes és tartós. Egy 15000 Ft-os szandálom 5 évig bírta, egy 20000-es csizmám vagy 10 évig. Pont rendeltem egy csini oxford cipőt tőlük múlt héten, nálam alapdarab.
https://rieker-eshop.hu/product/54809-00;size=37
Uh ne is mondd, úgy kell vadászni a fiatalosabb darabokat! Tavaly sikerült 3 pár nyárit így levadászni. A legutóbbit sajnos totál széttapostam emiatt kellett nyugalmazni 2 év után.
Nagyon csini ez az oxford cipő!