Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Függetlenül attól hogy én is éreztem a minőségromlást, nem örülök a bezárásnak. Egyre szűkebb a kínálat a boltokban. :frowning:

2 Likes

Én is szerettem, kb 5 évvel ezelőttig. Utána olyan minőségromlás következett be, hogy arról jobb nem beszélgetni. Pont emiatt egyáltalán nem sajnálom. A fast fashiont meg amennyire tudom, kerülöm :slight_smile:

Én is tudtam tőlük ruhákat venni. Az overálok és a nyári ruhái nekem bejöttek. Pont olyan minimál-irodai stílusúak voltak, ami nekem a mindennapi öltözékem része.
Korábban a Promod zárt be, most az Orsay, így fast fashion vonalon már csak a Mango és esetleg a Zara maradt, ahonnan szoktam rendelni. Bár a Zara az utóbbi időkben nagyon tinidivatban nyomul, így egyre ritkábban találok valamit.

2 Likes

Régen szerettem az Orsayt, vannak blúzaim meg felsőm onnan, ami most is tökéletes, bár több mint tíz évesek. Mostanában nem vásároltam tőlük mert nem esett útba üzletük, így azt nem tudom megítélni hogy mennyit romlottak minőségben.

1 Likes

Felmerül a kérdés, hogy mi lesz helyette? HA lesz valami. Mivel évekig hordok egy-egy ruhát, az üzletpolitikájuktól függetlenül sajnálom, hogy egyre szűkül a piac.

Nekem átlagosnak tűntek, nem kiemelkedőnek, de nem is rosszabbnak, mint a hasonló márkák kínálata.
Kb. 2 héte voltam a Reservedben és a Tezenisben, döbbenetes volt, hogy a tavalyi felhozatalhoz képest mennyivel rosszabb minőségű lett a kínálat. Lehet, hogy az Orsay is erre a sorsra jutott volna, nem tudom.

1 Likes

Vadászni kell , sajnos jobb ötletem nincs.
Amennyire nincs türelmem a sminktermékekhez , évek óta a Shiseido vonalon mozgok , ruha- cipő- táska témakörben órákat tudok vadászattal eltölteni a neten. Sportot űzök belőle, hogy leárazva vegyem őket , nem emlékszem, hogy teli áron mikor vettem cipőt utoljára . Sajnos drága ízlésem van, van amikor a leárazott termék is kimaxolja a lélektani határt .
Ilyenkor szoktam a téli dolgokat venni, az a Moschino hótaposó ami télen 65-80 ezer Ft most 35-45 között van.
A most kell egy tengerész felső témakörre sajnos ez nem alkalmazható :frowning:

1 Likes

Drágább mint az Orsay , de nagyon jó minőség, a Massimo Dutti
https://www.massimodutti.com/
esetleg ezt tudom mondani basic dolgaik is vannak.

3 Likes

Nagyon tetszett: Elle Fanning, Lashana Lynch, Eva Longoria

És, akiket a sztárság sem mentett meg az előnytelen választástól :joy:: Anne Hathaway, Alicia Vikander (neki szegénynek még a haja is borzasztó lett), Jeanne Cadieu (az a cipő!)

És még egy cikk a fürdőruhák margójára:

Hát… nem sok mindent tudnék választani, talán a bordázott CK-kat?

3 Likes

Lehet, hogy nagyon maradi vagyok de nem értem hogy egy ilyen nívós eseményre miért öltöznek úgy mintha az MTW Music Awards lenne. Ez a kirakom a seggem szerintem minden csak nem elegáns.
Ennek megfelelően nekem ez a 3 darab tetszett, szerintem nagyon szépek és alkalomhoz illők.
Kép
Kép
Kép

3 Likes

Nem tudjátok, hogy ha Zara online rendelést üzletben vennék át, ezt hány napig tehetem meg?

15 nap volt nekem tavaly ősszel. :slight_smile:

1 Likes

A Rizikós választások egy az egyben jelmezbálra való szettek voltak és Helen Mirrennek is szólhatott volna valaki hogy ne csináljon bohócot magából… :roll_eyes:

1 Likes

Hát, Helen Mirrent meg se mertem említeni… nekem mindig az a benyomásom, hogy az a nő nagyon nincs kibékülve a korával, sőt meg van róla győződve, hogy valami végzet asszonya… engem inkább a Keleti Boszorkányra emlékeztet :joy:

Csodálom, hogy Anne Hathaway a szerkesztő szerint sikkes lett. Én pont úgy találtam, hogy tökéletes példa arra, hogy egy kitűnő formában lévő, vékony, csinos nőt is hogy el lehet rontani egy rémes és előnytelen szabású ruhában. Inkább Lashana Lynch ruháját kellett volna kölcsönkérnie, abban gyönyörű lett volna. Az a ruha nagyon szép, de nekem valahogy egyáltalán nem illet Lashana arcához. Olyan lett az összhatás, mintha rámontázsolták volna. Lehet, hogy simán csak ruhát kellett volna cserélniük, azon a maszkulin, izmos alkaton lehet, hogy jobban jött volna ki a mell alatt elvágott szabásvonal?

Szerintem attól , hogy valaki elmúlt 60 még nem kell zsákban járnia , de ezt a Beyonce ruhát én sem tudtam hova tenni, voltak ennél sokkal csinosabb és hozzá illő ruhái.
Kép
Kép
Kép

Ezekben sokkal szebben mutat és a nagy puffos ujjas kabát meg a bőrdzseki az vagány és jól is áll neki, egyébként van egy kisugárzása a hölgynek, nem szexis inkább magabiztosnak mondanám.

11 Likes

Nekem az első képen tetszik a legjobban, a második még elmegy (a leopárdminta nem kedvencem mindentől függetlenül) a harmadik képen a köntöst(?) mintha egy nagy kukászsákból varrták volna és az - ebben a korban természetesen - már kissé megereszkedő ciciket sem hangsúlyoztam volna a tapadós ruhával, de még mindig fényévekkel jobb mint a cannes-i “nyugdíjas Barbie”-imidzs… :thinking:
Amúgy neki gyönyörűen sikerült az arcplasztikája, mindig megcsodálom a szép állvonalát, ami szerintem stratégiai pont az arc öregedésénél :+1:.

3 Likes

Az első kettőben szerintem kifejezetten jól néz ki. A harmadikon nem tudom értelmezni ezt a puffos izét. Valami kabátkával vagy egy könyökig érő ujjal szerintem zseniális lett volna.

Imádom egyébként a nőt, függetlenül attól, hogy a Jimmy Kimmel Late Night Show-ban a kádban interjúzva nekem kicsit meredek volt így 76 évesen :smiley:

1 Likes

Nekem pont a puffos cucc tetszik mert nem mindennapi, de nem is közönséges mint az a flitteres kezeslábas nemtudommi.
Elképzelem ahogy vonulok benne és lobog utánam a palást szerű köntös :relaxed:
Szerintem ejtőernyő anyagból van egyébként :rofl:

3 Likes

Mindhàrom szett naaagyon klassz, a 3.nál az a türkiz ruha, egyszerűen gyönyörű a puffos kabát nélkül. Az ezüst nyudìjas barbieval egy csöppet mellélőtt :rofl:

1 Likes

Szerintem fantasztikus ez a türkizkék szett, nagyon hozza Katalin cárné korszakát itt a 21. században, nekem nagyon bejön a puffos ujjas kabát, csodaszép selyemből van (régen amúgy az ejtőernyőt selyemből készítették szóval még ez is bőven benne van :rofl:

)

b145ad6e-c193-11e1-8179-00144feabdc0

5 Likes