A Sheintől rendelt fürdőruhának milyen az anyaga? Rendeltem már tőlük néhány ruhadarabot, és nem rosszak, de inkább úgy mondanám, hogy ár/érték arányban rendben van.
Ó nekem kamaszkoromban volt több zippzáras is, egyberészes, és elöl derékig volt benne egy bazi nagy fekete műanyag zipp. deréktól felfelé türkiz volt a dressz színe, nagyon szerettem, a másik ha jól emlékszem ugyanez a fazon csak pirossal.
Tengerben nem voltam velük, csak gyógyvízben , nem emlékszem hogy bírták, ha máshol nem is de fürdőruha téren nagyon el voltam kényeztetve, pótmamáim nagy strandolósak voltak, állandóan mentünk és minden évben kaptam legalább 2 fürdőrucit innen-onnan.
Annyira más volt akkoriban, nem számított (és zsigerből nem ), hogy kinek milyen az alakja, csak az, hogy egész nap ugrálhatok , vagy ha a papa is jön akkor mehetek úszni a mélybe… pont nem érdekelt kin mi van, milyen márka vagy kent-e naptejet vagy sem és hogy mekkora lesz a seggem ha megeszek egy lángost.
Most már úgy nem számít, hogy tudatosan nem foglalkozom ezekkel, mindenki azt vesz fel amit akar, ha nem napozik akkor nem, ha egész nap sütteti magát akkor nekem jó,ha neki is és mindenki annyi fagyit/lángost/hekket egyen amennyi belefér
Csak nem ugrálok
Én is rendeltem már ezt-azt, összességében nekem is az a tapasztalatom, hogy ár-érték arányban nem rossz. Viszont szerintem a fürdőruhák a “legminőségibbek” abszolút nem érzek különbséget minőségben mondjuk a bershkában vett bikinifelsőhöz képest. A méretezés meg a szabás tud trükkös lenni, csak olyat rendelek emiatt, ahol vannak fényképes értékelések
Na ez most vicces lesz. Ugyanis engem nem zavar, hogy hogy nézek ki a strandon, sőt 110 kilósan sem zavart.
Mégpedig azóta, mióta felnőtt koromban úszni tanulni jártam a Komjádiba. Az öltözőben huszonéves kor fölött kivétel nélkül mindenki arról kesergett a barátnőjének (nemcsak a tanfolyamosok között), hogy milyen borzasztóan néz ki. Miközben egyébként egészen csinosak voltak, de ha volt egy-két zsírpárna, narancsbőr, esetleg heg, már nem láttak mást, csak azt.
És nem is tudom, valahogy azt mondtam magamnak, hogy ha a 60 kilós nők elégedetlenek magukkal, akkor én ugyan miért legyek?
Egyébként meg a G kosaras melleknek itt van az előnye, mert ha én megyek a strandon (ha nem a medencébe tartok épp, akkor strandkendőt kötök a derekamra), lejjebb úgysem nagyon látnak.
2 éve a Palatinuson szegény büfés srác (pedig fiam lehetett volna) olyan zavarban volt, hogy következő alkalommal inkább a melleim felett csomóztam meg a strandkendőt.
Igen, a képek mindig jól jönnek! Köszi!
Meglepő módon a bizsuk is egészen jók náluk, némelyikről senki nem mondaná meg, hogy nem a Bijou Brigitte-ből van.
Lehet, hogy rosszul jött le amit írtam , nálam gyerekkorom óta az az alap állapot hogy “csodálatos vagyok” , pedig a divat szerinti tökéletes az aztán sohasem voltam
Én eléggé aggódtam az alakom és a pigmentfoltjaim miatt, de a második szülésem után eluralkodott rajtam az “elmehet a fenébe, aki be mer szólni rám” hangulat. Remélem a strandig ki fog tartani a lelkesedés.
Nekem is van (muanyag, viszonylag nagy fogu) zipzaras furdoruha felsom. Kb. 7 eves darab, tenger- es termalvizben is hasznaltam rendszeresen pandemia elott, meg mindig hibatlan. Mellesleg jo kis kinai ebay-es Triangl utanzat.
2015-ben bele voltam orulve a Triangl furdoruhaiba. Szerencsere nem csak en, a kinaiak hatalmas lendulettel elkezdtek koppinteni es az elso honapokban kimondottan jo minosegu darabokat lehetett levadaszni. Amiket akkor vettem, mind jo minosegu neoprenbol keszultek, a meretek is emberiek voltak. 3 fajta bikinire csaptam le, aukciokon, $6 - $8-nal tobbet egyikert se fizettem.
A mai napig hibatlanok es bombabiztosak. Lehet bennuk uszni, ugralni, barmit csinalni es minden a helyen marad.
Én nem gondolom, hogy túlaggódnám a milyen az alakom kérdést. Negyven fölött két terhesség után nem is rossz ami van, nem tökély és van ami sose tetszett, de amúgy igyekszem a legjobbat kihozni és szimplán ami kimondottan hülyén áll mert nem az alkatomra való, azt nem veszem fel, hiszen van más amiből választani lehet. Nemcsak fürdőruhából, másból se, mert komfortosan akarom magam érezni a ruháimban.
Ismerek én is olyan embert, aki a gyerekét se viszi ki a strandra annyira utálja a saját testét, és még családi fotókon se akar emiatt rajta lenni.
Én azt hiszem kritikus-realista vagyok magammal és másokkal szemben is. Ami szép, az szép, ami szar az szar
Az inkább elkeserít, hogy mennyire nincsenek tisztában az emberek a saját testi adottságaikkal. Jó ízléssel és ésszel egyáltalán nem kell hű de tökéletesnek lenni, mégis lehet jól kinézni. Előnyös darabok, igényesség: nyert ügyed van!
A strandos példánál maradva: ne üljél le egy szál bikiniben enni, de még a lángososnál se álljál be a sorba kajáért meztelenül! Nem hogy az étvágyam, de az élettől elmegy a kedvem, ahogy a magyar strandokon azt a sok sörhasú disznó palit meg a narancsbőr-versenyt megcsodálhatom ilyen várakozás közben… Még, ha csupa aranymetszés szerint kifaragott, ropogós 20 éves állna sorba, akkor is elmenne az étvágyam, hogy féltangás hátsókat kelljen nézegetnem
Teljesen egyetértek. Létezik azért annyi forma-fazon, hogy meg lehet találni az előnyöset amivel az ember elégedett, a többit meg minek erőltetni? A strandos dolog is de nagyon igaz…
Hmm-hmmm. Olvasom itt a hozzászólásokat Sosem tetszettem magamnak és nem lelkesedem különösebben a testemért. Igazából eljutottam odáig, hogy ezt dobta a gép és amennyire tőlem telik, megpróbálom rendben tartani Ugyanakkor nem tudok a “mindenképpen csodálatos vagyok” és a “nem megyek strandra, ha igen, lopakodom” elveket sem vallani Pont leszarom, hogy ki hogy néz ki a fürdőrucijában, csak ne kelljen a félig tangás seggét néznem a velem össze nagyfenekű kolleginának, mert a sajátomat sem dugom senki orra alá magamhoz mérten próbálok normális vizi szettet választani, hogy ne legyen full előnytelen, de igencsak felmegy a pumpám, amikor férj nagy lelkesen fürdőruhában fotózgat a strandon. Szerinte istennő vagyok, szerintem pedig felejtős az ügy
bocsánat, hangosan felvinnyogtam a büfés fiú sztorinál Mindig irigykedtem azokra, akiknek van mit pakolni a melltartóba Aztán amikor kedves barátnőm mind az összes 46 kilójával 65F-es mellekkel rendelkezik és meséli, hogy micsoda hátfájások okozója és európai körtúra szükséges kb egy normális melltartó megvételéhez, akkor megszűnt a lelkesedésem
Az urak meg hát, na. Pont addig látnak csak
Én is ilyen vagyok , csak még nem fogalmaztam meg. A kritikus-realista jelzőt lenyúltam használatra!
Én nem amolyan dísz-cipzárra gondoltam, hanem funkcionálisra mondjuk oldalt, mennyivel egyszerűbb lenne felvenni ezeket az alakformálós dresszeket, amik ugye eleve elasztikusak, általában több réteg erős anyagból, hogy összefogják amit kell. Vizesen meg egy rémálom, komolyan, ha lett volna egy olló a kezem ügyében istenbizony szétvágtam volna annyira elegem volt belőle
És az a vicc hogy amúgy nem kicsi ha egyszer föl bírom rángatni, jó a mérete.
Valóban, kell hozzá a jó melltartó. Én mindig, mindenkinek az Anitát ajánlom, mert igaz, hogy drága, de nekem életminőség javító hatása van. A hátam sem fáj miatta, és a vállaim sincsenek véresre vágva a nap végére.
Ameddig Téged fotózgat lelkesen, semmi gond! Sőt! Le a kalappal a kapcsolat minősége előtt!
Van az a pasi típus, aki képes a párja mellett is más nőket fotózgatni!
Tegnap utólért a karma: premier plánban jött szembe egy szőrös nudista! de legalább nem volt túlsúlyos
Én annyira imádom a vizet, hogy sose érdekelt, ki mit gondol a testemről a strandon. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda.
Régen bikinipárti voltam, mostanában két egyberészesem van, egy Decathlonos meg egy C&A-s, utóbbit csomószor megdícsérték már rajtam. De most annyian írtátok, hogy teljesen rákívántam egy elegáns feketére. Tud valaki szépet linkel i, ami most is kapható?
Na most jelentette be az Orsay, hogy Magyarországon bezárja a boltokat. Itt volt az ideje. Amennyi szarjuk volt az utolsó pár évben, meg is érdemlik. Ezt a minőséget még a kínai is hozza.
Én szerettem az Orsayt. Nem olyan régen fedeztem fel őket, lehet, hogy 5-6 évvel ezelőtt jobb minőségű ruháik voltak, de ez kb. mindegyik fast fashion márkára elmondható.