Ezek:
Köszi a tippet; meg fogom nézni. Eddig nem láttam ilyet, amit találtam szilikonosat - talán CCC-ben - az nem pamut volt, hanem vastag harisnya anyagú, ami nem szerettem.
Hű ez nagyon menő ilyen szilikonosat még nem láttam .
Van több márkának pedig, de nekem eddig csak ez vált be. Pedig én csak egy cipőmhöz hordok ilyet.
Ehhez:
Az egyetlen ilyen lapos, amit bír a lábam (amúgy fáj a laposakban), és olyan finom, puha bőr, hogy szinte átöleli a lábam.
Ugyanilyen szilikonosom van a Tezenisből, imadom
Nekem sajnos a szilikonos is lecsúszik, de általában csak a jobb lábamon.
Az én lábaimról minden lejön. De egyértelműen az én készülékemben van a hiba.
Egyébként a többi szilikonos nekem is, ez valószínűleg nagyon kompatibilis a lábammal.
Lehet, hogy tennem kellene ezzel a fajtával egy próbát, plusz egy pár már nem oszt, nem szoroz.
És olcsó is, csak nincs mindegyik kínaiban.
Ebben a topikban minden alkalommal megleptek múltkor a body, most ezek a titokzoknik. Minél többet olvasgatom ezt a fórumot, annál inkább rájövök, hogy egy végtelenül háklis, fura figura vagyok Ezzel a titokzokni dologgal sem tudok mit kezdeni Az, hogy lecsúszik, egy dolog. De nekem nem lábfejen vág be, hanem a lábujjaimat töri Vitán felül áll, hogy az én készülékemben van a hiba
Jó , most erre annyit mondanék, hogy van egy barátnőm aki azért nem vesz Nike papucsot , mert töri a sarkát. Kétszer is rákérdeztem .
Ez milyen márkáju cipő?
Ecco
Imádom ezt a márkát, a világ végére is képes lennék elgyalogolni a cipőjeikben.
Köszi, lehet teszek egy próbát.
Liselotte ajànlàsa megfontolandó. - a kisebb mérettel. Ràjöttem hogy a bokacsontig érő zoknik miért csúsznak le a lábamròl : mivel 42- es a làbam, a fiaimnak pedig 43 és 47 - lenyúlják az enyémeket ha nekik elfogy, felveszik, kinyúlik így , és nekem màr nem hordhatò így. A szilikonos nekem is bevàlt.
amúgy a bokacsontig érőkkel nincs gond a lábfejen és sarkon körülérőkkel van csak a fent említett bajom
Vettem szilikonos titokzoknikat, és hogy biztosra menjek, eggyel kisebb méretet mint a lábam És működik, meg se moccan a lábamon. Köszönöm a tippeket lányok!
Yeeeeeee !
Én meg már leveszem a zoknikat van egy olyan tavaszi Geox cipőm amit lehet mezítláb is hordani , 2 hete úgy nyomom .
Akkor én is beruházok egy csomagra.
Köszi, lányok!