Jajjj az alul kapcsos body is dejó, helyben fut az ember amíg kipatentol
Igen, az a resze tenyleg nem kellemes, de inkabb meghozom ezt az aldozatot. Tulsagosan szeretem oket.
Régen a Promodban volt mindig ilyen egészen puha és vékony farmer anyag, csináltak nadrágot/szoknyát/overállt is. Sajnálom azt a boltot, hogy kivonult! Azóta nem is mertem rendelni, túl bonyolult lenne visszaküldeni, ha valami nem jó.
És jógapóz míg visszapatentol
De nem kell félni a villantástól a játszótéren, mikor mindenféle pózokban próbálod a gyerekeket levadászni/berakni valahova/leszedni valahonnan.
Viszont felbecsülhetetlen, mikor két perced van felvenni valami vállalhatót.
Ez igaz - látszik hogy az én fiam már 17 éves és az öltözködésnek ezt a részét már nem kell figyelembe venni - sajnos
Titeket nem tör a body-n a patent? Megboldogult lánykoromban hordtam láb között patentos body-t, mind az összes 45-50 kg-mal és konkrétan sebes volt a combon tőle most bele sem merek gondolni, milyen lenne. Arról nem beszélve, hogy ez az állandóan vetkőzni, patentolni, kepeszkedni, hogy felöltözz…pfff…
Törni nem tört, hála az égnek, akkor bizony a kikapcsolva ülök egész nap verzió lett volna.
Nem bírom elviselni ha valami kényelmetlen, leginkább cipőben , rengetegszer jöttem már haza mezítláb , mert én bizony leveszem a cipőmet ha töri a lábam.
Az utóbbi 20 évben ebben már nem kötök kompromisszumot, csak olyat veszek meg ami kényelmes, a kibírok benne 3 órát már nem opció, régebben még volt olyan, hogy azt képzeltem, hogy a 41-es lábam az valójában 39-es…
Hát, body-ja válogatja. Volt amelyik tört, volt, amelyik nem. Ez is teljesen egyedi adottság de, ha a mostani - rémes - magas ívben felvágott fehérnemű trendet vesszük alapul, lehet, hogy most több a remény kényelmes body-t találni.
Őszintén szólva én egyedül a pelenkás babákon látom értelmét a bodynak…
Elég mókás darab, de én folyton fázok. Minden felsőmet be kell tűrni a nadrágba, máshogy nem tudok létezni. Alkalmanként praktikus, de azért kényelmetlen is - nekem legalább is.
Én nagyon szeretem, van több spagetti pántos is nyárra vagy 4 évszakra például blézer alá. Nagyon jó, hogy nem kell húzogatni, mint egy betűrős pólót. Télen meg garbós verzió ruha alá. Szerintem úgy 15 éve lelkesen hordom őket.
Én is nagyon szeretem a bodykat, a már elmondott okokból. De pisilni tényleg nagyon idegesítő bennük
A párom pont kérdezte valamelyik nap, hogy mi nők mi a francot csinálunk a mosdóban, hogy annyi ideig bent vagyunk. Mutattam neki egy bodyt meg egy kantáros nadrágot, rögtön megértette, hogy nem a pisi, hanem az öltözködés tart sokáig
És akkor még nem is egy overállról volt szó az aztán a legnagyobb kicseszés! Meg szerintem elég megalázó is, hogy tulajdonképpen egy szál melltartóra kell vetkőznöm egy nyilvános wc-ben
Igen az biztos mellette szól hogy csinosan áll és nem kell folyton betűrögetni…valamit valamiért
Nem sokkal ezután szembejött a facebookon A Bőrös,tőle rendeltem végül, utánvéttel 6650 huf, tökéletes.
Nagyon örülök
Nem ez életem problémája de nektek nem csúsznak le a titokzoknik lépés közben a saroknál?
Vannak ugye a bokacsontig érő zoknik, azok nem csúszkálnak, de azok csak magasan szabott sportcipővel viselhetők, egy converse-ből vagy sneaker-ből már kilátszódnak. Így maradnak ezek a fajták viszont ezek lecsúszak (nekem)
Ti milyen zoknit használtok az ilyen cipőkhöz?
Próbálj kisebb méretet venni,a lényeg: hogy nagyon rácuppanjon a lábadra de még ne vágjon, nekem azok nem csúsznak le.
A bokacsontig érő is simán lecsúszik nekem ha a saját méretem veszem.
A kedvencem idáig az O’ neill hótaposómba felvett bokazokni ami a csizma legelejében kötött ki, szerencsére nem volt kényelmetlen, mert belül puha az anyaga , van benne hely és nem is fáztam mert -40 fokig bírja a hideget
Vicces, de nekem egyedül a kínaiban vett zoknik váltak be, azokból is azok a fajták, amiknek a bokánál hátul van szilikon csík.