Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Jajjj az alul kapcsos body is dejó, helyben fut az ember amíg kipatentol :slight_smile:

2 Likes

Igen, az a resze tenyleg nem kellemes, de inkabb meghozom ezt az aldozatot. Tulsagosan szeretem oket. :smiley:

2 Likes

Régen a Promodban volt mindig ilyen egészen puha és vékony farmer anyag, csináltak nadrágot/szoknyát/overállt is. Sajnálom azt a boltot, hogy kivonult! Azóta nem is mertem rendelni, túl bonyolult lenne visszaküldeni, ha valami nem jó.

2 Likes

És jógapóz míg visszapatentol :wink:

1 Likes

De nem kell félni a villantástól a játszótéren, mikor mindenféle pózokban próbálod a gyerekeket levadászni/berakni valahova/leszedni valahonnan.

Viszont felbecsülhetetlen, mikor két perced van felvenni valami vállalhatót. :relaxed:

2 Likes

Ez igaz - látszik hogy az én fiam már 17 éves és az öltözködésnek ezt a részét már nem kell figyelembe venni - sajnos :heart_eyes:

1 Likes

Titeket nem tör a body-n a patent? :smiley: Megboldogult lánykoromban hordtam láb között patentos body-t, mind az összes 45-50 kg-mal és konkrétan sebes volt a combon tőle :frowning: most bele sem merek gondolni, milyen lenne. Arról nem beszélve, hogy ez az állandóan vetkőzni, patentolni, kepeszkedni, hogy felöltözz…pfff… :crazy_face: :rofl:

Törni nem tört, hála az égnek, akkor bizony a kikapcsolva ülök egész nap verzió lett volna.
Nem bírom elviselni ha valami kényelmetlen, leginkább cipőben , rengetegszer jöttem már haza mezítláb , mert én bizony leveszem a cipőmet ha töri a lábam.
Az utóbbi 20 évben ebben már nem kötök kompromisszumot, csak olyat veszek meg ami kényelmes, a kibírok benne 3 órát már nem opció, régebben még volt olyan, hogy azt képzeltem, hogy a 41-es lábam az valójában 39-es…

1 Likes

Hát, body-ja válogatja. Volt amelyik tört, volt, amelyik nem. Ez is teljesen egyedi adottság :slight_smile: de, ha a mostani - rémes - magas ívben felvágott fehérnemű trendet vesszük alapul, lehet, hogy most több a remény kényelmes body-t találni.

1 Likes

Őszintén szólva én egyedül a pelenkás babákon látom értelmét a bodynak… :upside_down_face:

2 Likes

Elég mókás darab, de én folyton fázok. Minden felsőmet be kell tűrni a nadrágba, máshogy nem tudok létezni. Alkalmanként praktikus, de azért kényelmetlen is - nekem legalább is.

3 Likes

Én nagyon szeretem, van több spagetti pántos is nyárra vagy 4 évszakra például blézer alá. Nagyon jó, hogy nem kell húzogatni, mint egy betűrős pólót. Télen meg garbós verzió ruha alá. Szerintem úgy 15 éve lelkesen hordom őket.

4 Likes

Én is nagyon szeretem a bodykat, a már elmondott okokból. De pisilni tényleg nagyon idegesítő bennük :sweat_smile:
A párom pont kérdezte valamelyik nap, hogy mi nők mi a francot csinálunk a mosdóban, hogy annyi ideig bent vagyunk. Mutattam neki egy bodyt meg egy kantáros nadrágot, rögtön megértette, hogy nem a pisi, hanem az öltözködés tart sokáig :smiley:

7 Likes

És akkor még nem is egy overállról volt szó :joy: az aztán a legnagyobb kicseszés! Meg szerintem elég megalázó is, hogy tulajdonképpen egy szál melltartóra kell vetkőznöm egy nyilvános wc-ben :rofl:

4 Likes

Igen az biztos mellette szól hogy csinosan áll és nem kell folyton betűrögetni…valamit valamiért :blush:

Nem sokkal ezután szembejött a facebookon A Bőrös,tőle rendeltem végül, utánvéttel 6650 huf, tökéletes. :+1:

1 Likes

Nagyon örülök :slight_smile:

Nem ez életem problémája :rofl: de nektek nem csúsznak le a titokzoknik lépés közben a saroknál?
Vannak ugye a bokacsontig érő zoknik, azok nem csúszkálnak, de azok csak magasan szabott sportcipővel viselhetők, egy converse-ből vagy sneaker-ből már kilátszódnak. Így maradnak ezek a fajták viszont ezek lecsúszak (nekem)
Ti milyen zoknit használtok az ilyen cipőkhöz?

4 Likes

Próbálj kisebb méretet venni,a lényeg: hogy nagyon rácuppanjon a lábadra de még ne vágjon, nekem azok nem csúsznak le.
A bokacsontig érő is simán lecsúszik nekem ha a saját méretem veszem.
A kedvencem idáig az O’ neill hótaposómba felvett bokazokni ami a csizma legelejében kötött ki, szerencsére nem volt kényelmetlen, mert belül puha az anyaga , van benne hely és nem is fáztam mert -40 fokig bírja a hideget :rofl:

1 Likes

Vicces, de nekem egyedül a kínaiban vett zoknik váltak be, azokból is azok a fajták, amiknek a bokánál hátul van szilikon csík.

3 Likes