Szia, nyugodtan rendelj, korrektek, ha nem jó visszaküldöd és kész. Én már sokmindent vettem tőlük, cipőt, táskát, és minden rendben volt.
Köszönöm Már rendeltem is egy tűsarkút. A deichmann-os cipőkből 36-os kell, az ecipo táblázata és az alkalmazás 2D-s lábméret kiszámolója szerint meg 37-es. Utóbbi méretet választottam. Kíváncsi vagyok.
Nekem az a tapasztalatom a cipőméretekkel - nem az e-cipőnél, mindenhol - hogy lapos cipőkből a kisebb méret kell, 38-as, magassarkúaknál meg a nagyobb, 39-es. A lábam amúgy 39-es, de az utóbbi években a cipőméretek nagyobbak lettek, merthogy a azt nem gondolom hogy a lábam összement
Tényleg. Régen 38-as cipőket vettem, majd 37-es kellett, most meg a 36-os a jó.
@dunaimano : Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad! Nem semmi ez a maratoni vásárlás, nem hiszem, hogy én ezt bírtam volna, érdekes ez a kifárasztásos technika
Én is minden szezonban átsimogatom a ruhatáram, tavasszal-ősszel, hogy mit tudnék kiselejtezni. Adott a gardrób mérete és annál több ruha nem mehet be, ez a törvény
Nagy igazsgág, amit a méretezésről írtatok, se attól nem leszünk vékonyabbak, ha 1-2 számmal kisebb cuccokat dédelgetünk, de attól sem, ha a kelleténél nagyobbal próbáljuk meg palástolni magunkat. Bármennyire is sokkoló tud lenni a számozás, az a legelőnyösebb vizuálisan, ha passzol a méret
Idén speciális szempontjaim lesznek: betöltöttem a 12.hetet és már kezdődik a hasasodás… felsőruházatban/ruhákban nem lesznek gondjaim a fast fashion évek óta olyan eszméletlen klepetákat ont magából, hogy még nyár végén is simán beleférek majd egy S-es ruhába a H&M-ben az alsók már érdekesebb kérdés lesz…
Szívből gratulálok!
(Hogy a legfontosabb részére reagáljak. )
Alsók terén egy tipp: ha veszel derékmelegítőt, az jól megtartja a nadrágot akkor is, ha ki van gombolva és le van húzva a cipzár (legalábbis nekem bevált).
Nyáron meg jöhetnek majd a lenge ruhák.
Érdekes lehet ez a fajta vásárlàs, ki is próbálnám meg nem is Ilyen maratoni verzióban valószínűleg nem bírnám ki. Alapvetően szeretnék vásárolni, de legtöbbször tíz perc után kiakadok mert úgy érzem, semmi se tetszik és semmi sem jó. Középmagas vagyok és vékony alkatú, viszont a derekam és a csípőm közt nincs meg az a kellemes íves forma, inkább egyenes az egész, és mellben sem volt bőkezű a természet, ezért pl a szűk felsőket nem szeretem mert nem mutat jól szerintem, bizonyos fajta kivágások, pántos ruhák szintén. Nagyjából tudom, hogy milyen színek állnak jól, viszont ezen a körön belül mindig kb ugyanazokat választom, így elég egyhangú a ruhatáram, ebben pl szívesen hallanék egy szakértőtől tanácsokat, véleményt, illetve arra is kíváncsi lennék hogy milyen fazonokat javasolna, amit én magamtól nem vennék le a fogasról.
A ráfordított összeg meglepett, ennek a többszörösére tippeltem volna.
Gratulálok a hasasodáshoz!
Gratulálok!
A H&M pedig tényleg jó választás, elég sok jó terhes ruhájuk van. De tényleg ne vegyél S-nél nagyobbat, mert ezek még hatalmasabbak, mint a hagyományos darabok.
Köszönöm szépen Mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok!
És köszi a tippeket! Biztos lesznek kérek majd még ajánlásokat a közeljövőben
Ahh, ez érdekes, nekem pont fordítva van, magassarkúból nekem mindig az 1-2 számmal kisebb kell.
Gratulàlok én is! Imàdtam a gumis hasrésszel kialakított terhesnacikat. Még a szülés után is hordtam őket. Nyárra is volt 3/4- es, tèrdig èrő is. A legkényelmesebb szerintem.
41- es lábam van és 39-42 ig van minden a cipőim között. Jellemzően , azonos márkából ugyanakkora kell, így bátran rendelek, nem volt még olyan , hogy a Geoxból egyszer 40- es kell másszor 41- es.
Nekem két kedvencem van, innen veszem a legtöbb cipőm és szandálom is , az egyik a már említett Geox a másik pedig a Cango&Rinaldi.
Ooo, ugyanott tartunk, en is most gyurom a 13. hetet
Mar egy csomo mindent ki kellett szelektalnom, mert nem ferek bele, ugyh lassan bevasarlokörutra kell mennem
De jó! Akkor párhuzamosan nyomjuk!
Hát igen, a nadrágok már nálam is offosak, vettem 2 új legging-nadrágot a Calzedoniában és a fehérneműket is cserélni kellett alul-felül… ez érdekes, minden nő álma, hogy nagyobbak legyenek a mellei. Nekem alapjáraton is kicsik, de nem különösebben vagyok boldog a változástól, inkább zavar. Ezek után még úgyse tudnék elképzelni bármilyen implant műtétet. Már most arról fantáziálok, milyen jó lenne visszanyerni az alakomat, pedig még sehol se vagyok a testi változások terén
Atya ég! És még csodálkozom, mi van a fast fashionben…
Ne is mondd, nalam ugyanez. Mindig is kismellu voltam, ez volt az elso jel, hogy baba van a dologban. Mar az elso par hetben kellett melltartot vennem, de ujabban ezek is szoritanak. Remelem sokat mar nem fog noni
Leggingset en h&mben vettem, 3as csomagolasban, nagyon kenyelmes. Sztem ha megvan a bebi es visszanyert a vonalaimat, akkor is ilyet fogok hordani ősztől tavaszig
Gratulálok!
Simán előfordulhat, hogy nem kell majd kismama ruhákat venned. Késő ősszel szültem; a nyár közepéig minden farmerom, nadrágom jó volt, a nyár végétől kora őszig egyrészes ruhákban jártam, az utolsó két hónapot pedig cicanadrág+ruha kombóban vagy vastag harisnyákkal és gumis derekú ceruzaszoknyákban töltöttem. A vastag kabátom necces volt - azt már a végén nem bírtam begombolni- de azt már csakazért sem vettem, ha addig semmit sem. Szülni végül a férjem síkabátjában mentem be, de akkor már úgyis mindegy volt mi van rajtam.