Én február 12-én rendeltem, 14-én feladták. De a követésben majd csak akkor látszik, ha Magyarországon átadják a futárszolgálatnak.
Nekem 18-án adták fel, de még nem látszik…
Szerk.: Ma érkezik
Akkor kezdek aggódni, mert az enyémet 4 nappal korábban feladták, és még semmi…
Szerintem egy elegáns vékonytalpú bőr mokaszin, mondjuk láncos díszítéssel. A magas sarok “remekül” bele tud süppedni a laza talajba és máris koszos a cipő
Sziasztok!
Ez a blézer/kabátka nem tetszik esetleg valakinek? Mango outletből rendeltem, de magamon nem tetszik. XS méretű, de biztosan jó S-re, de szerintem még kisebb M-re is.
Visszaküldöm, de egyszerűbb lenne továbbadni. Székesfehérváron van, de el tudom vinni Pestre.
De aranyos vagy! Nagyon szép, viszont hasonló van úton hozzám MO-ból, csak a rövid fazon.
Kár, hogy ilyen macera a visszaküldés
Agyvérzést kaptam attól a videótól meg a “babylanguage”-n való nyünyörgéstől. Még angolul is lejött, hogy finoman fogalmazva sem egy atomfizikus Hideg ráz ettől a csajtól, mondjuk Mihalik Enikőtől is, de nem tudom megindokolni. Egyszerűen nem és kész
Melyiket vetted? Én is rövid tweed blézert keresek.
Nem tudjátok hol lehet szép gombokat netről rendelni?
Vettem használt blézert, de nem tetszenek a gombok, rendelnék szépeket.
Ragaszkodsz a rendeléshez vagy jó lehet személyesen is? Ha jó személyesen és budapesti vagy, akkor az V. kerület Régiposta utca 7-9-ben van a Gombudvar tök jó dolgaik vannak
https://www.mangooutlet.com/hu/noi/dzsekik-es-ingkabatok/zsebes-tweed-dzseki_87026335.html?c=05
A rózsaszín is tetszett, nem utasítottam volna vissza, de az ekrü talán jobban kihasználható.
Ennek a vállszabása is jobb lenne nekem,
csak én jobban kedvelem a hosszított fazonokat. Amit én rendeltem végül, az ejtett vállas, ezért nem is áll annyira jól.
Ha nincs más, marad a személyes vásárlás.
Köszönöm szépen.
Csini
Én is ilyesmit keresek, imádom a tweed, rövid zakót, pl. egy fekete ruhához egy ilyen nagyon tetszene:
Csak nem jó az anyaga.
Hů de jò a minta meg az anyag, de èn ezeket a " kinőtt"- hivatalosan 3/4- es blèzereket utàlom. Rajtam nem àllnak sehogy. Tubus alakot csinàl
Én a méretezéssel vagyok bajban, nagy az ugrás köztük. Pár hónapja hasonló fazont vettem S méretben, mert csak az volt már. Ez most XS. Hát az S lóg mintha rámdobták volna, az XS viszont úgy érzem, kicsit túl feszülős (még úgy is, hogy az én mellkasom pont olyan lapos, mint az öcsémé).
Szerencsére mindkettő hordható, csini. Nem bántam meg, de azért érdekes a szabás.
A Zarában láttam ilyen rövidke fazont
Ezt a cikket most inkább ide teszem, nem a lapozóba. Szerintem jó ötletek vannak benne.
De jó cikk!
Nem is tudom mikor, de meglepődve jöttem rá, hogy a vízszintes csíkok mennyire jók. Konkrétan vékonyabbnak tűnök a vékony csíkos felsőkben, úgy hasi tájékon csal a javamra. Reeengeteg csíkos felsőm van.