Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Én február 12-én rendeltem, 14-én feladták. De a követésben majd csak akkor látszik, ha Magyarországon átadják a futárszolgálatnak.

Nekem 18-án adták fel, de még nem látszik…
Szerk.: Ma érkezik :slightly_smiling_face:

Akkor kezdek aggódni, mert az enyémet 4 nappal korábban feladták, és még semmi…

Így értem. @Vicus által javasolt alacsonyabb bokacsizma megfelelőnek tűnik ilyen esetre.

Szerintem egy elegáns vékonytalpú bőr mokaszin, mondjuk láncos díszítéssel. A magas sarok “remekül” bele tud süppedni a laza talajba és máris koszos a cipő :neutral_face:

1 Likes

Sziasztok!
Ez a blézer/kabátka nem tetszik esetleg valakinek? Mango outletből rendeltem, de magamon nem tetszik. XS méretű, de biztosan jó S-re, de szerintem még kisebb M-re is.
Visszaküldöm, de egyszerűbb lenne továbbadni. Székesfehérváron van, de el tudom vinni Pestre.

1 Likes

De aranyos vagy! Nagyon szép, viszont hasonló van úton hozzám MO-ból, csak a rövid fazon.
Kár, hogy ilyen macera a visszaküldés :pensive:

1 Likes

Agyvérzést kaptam attól a videótól meg a “babylanguage”-n való nyünyörgéstől. Még angolul is lejött, hogy finoman fogalmazva sem egy atomfizikus :speak_no_evil: :weary: Hideg ráz ettől a csajtól, mondjuk Mihalik Enikőtől is, de nem tudom megindokolni. Egyszerűen nem és kész :slight_smile:

Melyiket vetted? Én is rövid tweed blézert keresek.

Nem tudjátok hol lehet szép gombokat netről rendelni?
Vettem használt blézert, de nem tetszenek a gombok, rendelnék szépeket.

1 Likes

Ragaszkodsz a rendeléshez vagy jó lehet személyesen is? :slight_smile: Ha jó személyesen és budapesti vagy, akkor az V. kerület Régiposta utca 7-9-ben van a Gombudvar :slight_smile: tök jó dolgaik vannak :slight_smile:

2 Likes

https://www.mangooutlet.com/hu/noi/dzsekik-es-ingkabatok/zsebes-tweed-dzseki_87026335.html?c=05

Screenshot_20220228-152532_Chrome

A rózsaszín is tetszett, nem utasítottam volna vissza, de az ekrü talán jobban kihasználható.

1 Likes

Ennek a vállszabása is jobb lenne nekem,
csak én jobban kedvelem a hosszított fazonokat. Amit én rendeltem végül, az ejtett vállas, ezért nem is áll annyira jól.

Ha nincs más, marad a személyes vásárlás.
Köszönöm szépen. :heart_eyes:

1 Likes

Csini :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Én is ilyesmit keresek, imádom a tweed, rövid zakót, pl. egy fekete ruhához egy ilyen nagyon tetszene:

Csak nem jó az anyaga.

1 Likes

Hů de jò a minta meg az anyag, de èn ezeket a " kinőtt"- hivatalosan 3/4- es blèzereket utàlom. Rajtam nem àllnak sehogy. Tubus alakot csinàl :see_no_evil:

1 Likes

Én a méretezéssel vagyok bajban, nagy az ugrás köztük. Pár hónapja hasonló fazont vettem S méretben, mert csak az volt már. Ez most XS. Hát az S lóg mintha rámdobták volna, az XS viszont úgy érzem, kicsit túl feszülős (még úgy is, hogy az én mellkasom pont olyan lapos, mint az öcsémé). :roll_eyes:
Szerencsére mindkettő hordható, csini. Nem bántam meg, de azért érdekes a szabás.

A Zarában láttam ilyen rövidke fazont :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ezt a cikket most inkább ide teszem, nem a lapozóba. Szerintem jó ötletek vannak benne.

3 Likes

De jó cikk!
Nem is tudom mikor, de meglepődve jöttem rá, hogy a vízszintes csíkok mennyire jók. Konkrétan vékonyabbnak tűnök a vékony csíkos felsőkben, úgy hasi tájékon csal a javamra. Reeengeteg csíkos felsőm van. :star_struck:

2 Likes