Basszus, csak arra tudtam gondolni a videó közben, hogy hol vannak a színek???
Itt van egy gyönyörű, csinos, fiatal nő, és én is színesebben öltözködöm nála. Nem beszélve az első zakóról, meg a kardigánról, amik akkorák, hogy talán rám is jók lennének, pedig jónéhány kiló van kettőnk között.
Remélem, hogy jó sokat fizettek neki azért, hogy promózza ezeket a holmikat…
Tiszta 90-es évek, a formák, a színek, a hosszúságok.
Nem gondoltam volna, hogy egy modellen sem áll jól minden. A legtöbb cucc nagyon lógott rajta. Tudom, hogy ez is trend, de meg lehet nézni a koreai lányokat, hogyan hordják az oversized darabokat- kicsit csinosabbak.
Amúgy nagyon szép és szimpatikus. Nem egy nyafka ribi, hanem egy kedves hétköznapi lánynak tűnik.
Itt már csak két dologra tudok gondolni:
- reklám bár aki az Armani arca annak nem biztos, hogy le kell hajolnia minden forintért.
- az a munkája, hogy gyönyörű legyen , ha megnézem a képeit mindig szuper nőies, csinos ruhákban van és lehet , hogy in private már nem akar csodanő lenni , hanem kényelmes darabokban szeret mászkálni.
A sminkelős videóját is érdemes megnézni, 100% Armani minden, nagyon szép lesz a végeredmény és kedves ahogy csicsereg közben.
Lehet, hogy a Vogue-gal is van egy kooperációja. Én se hinném, hogy ezeket a förmedvényeket hordja. Amit eddig az instáján láttám, nem erről tanúskodik.
Szò szerint @asianlover - förmedvények! Làtszik mennyire erőltetett az egész. Ott a gyönyörű modell alakja, és rà erőltetnek egy 3 szàmmal nagyobb blézert òriàsi vàlltömésekkel és egy iszonyatosan bő nadràgot. Ennyi elég is volt. Be is zàrtam! Az elején is az a bàrsony hosszù pizsama vagy szabadidő szett? Mint egy klimaxos 47- es nő palack alakkal kb. annak àllna jòl ez a nadràgkosztüm. " àpol és eltakar " jeligével. Gondolom így jàr bulizni is. Nem tudom ki volt a cèl korosztàly de biztosan nem az övé. @Luiselotte persze, hogy nincs ràszorulva, de minél híresebb neveket , felkéréseket elfogad, annàl kapòsabb lesz. Nem lehet ott vàlogatni annyira , különben nem hìvjàk.
Bocsánat a megjegyzésért, bármennyire menő márkáktól is származnak ezek a cuccok, de már rég kiselejteztem volna őket. Sajna ezek még a csodás Palvin Barbin sem állnak feltétlenül jól.
Illetve, ha van, akinek ehhez hasonló tetszik, gondolom, hogy olcsón megúszható, turikból is.
Német pulcsigate
Anyám, micsoda felhajtás egy pulóver körül!
Azért Bernie Sanderst nem tudja überelni!
A legszebb modellünk És végre nem olyan gebe, hogy a kutya átugorna a lábai között hanem egy jó alakú, nőies nő.
Kicsit off leszek: szerintetek egy business formal dress kódba milyen cipő fér bele, ha még félig-meddig építési területen lesz egy átadó?
Magassarkú bokacsizmát választanék.
Én félcipőt vennék fel , ezek olyan ha akarom utcai ha akarom elegáns kategória .
Építési területen? Munkavédelmi cipőn kívül odaengednek egyáltalán bármiben?
A terepviszonyok még nincsenek rendben, sok helyen homok van, nincs semmi parkosítva, ezért írtam, hogy “félig-meddig”, de persze az épület már kész van. Nagy felhajtás lesz, kivonul a sajtó stb…szóval olyan outfit kell, amit megfelelő, de magas sarkúban nem hiszem, hogy jó lenne majd “terepen” menni, sem elesni…
Én egy vastagabb, alacsonyabb sarkú bokacsizmára gondoltam.
Pl. mint ez:
De egy lakk hatású loafer vagy egyéb félcipő is jó lehet.
Igen, ebben már tudnék menni
Nekem a magassarkú bokacsizmáról ez a kép ugrik be:
Ami (nekem) már balesetveszélyes lenne😂
Erre ránézek és megfájdul a lábam
Szerintem lapostalpú bőrcipő is belefér mondjuk egy nadrágkosztüm mellé (nem tudom, milyen alkatod van, hogy ruha fronton miben gondolkodsz). Mindenképpen az lenne a prioritás, hogy biztonságosan tudj közlekedni. Meg, ha mostanában lesz, akkor amúgy is fogsz kabátot viselni, abból meg akkor csak a nadrág látszik ki.
Mango outletből rendeltem múlt csütörtökön, de még csak a követési szám sem működik. Ez normális?