Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Basszus, csak arra tudtam gondolni a videó közben, hogy hol vannak a színek???
Itt van egy gyönyörű, csinos, fiatal nő, és én is színesebben öltözködöm nála. Nem beszélve az első zakóról, meg a kardigánról, amik akkorák, hogy talán rám is jók lennének, pedig jónéhány kiló van kettőnk között.
Remélem, hogy jó sokat fizettek neki azért, hogy promózza ezeket a holmikat…

3 Likes

Tiszta 90-es évek, a formák, a színek, a hosszúságok.
Nem gondoltam volna, hogy egy modellen sem áll jól minden. A legtöbb cucc nagyon lógott rajta. Tudom, hogy ez is trend, de meg lehet nézni a koreai lányokat, hogyan hordják az oversized darabokat- kicsit csinosabbak.
Amúgy nagyon szép és szimpatikus. Nem egy nyafka ribi, hanem egy kedves hétköznapi lánynak tűnik.

5 Likes

Itt már csak két dologra tudok gondolni:

1. reklám bár aki az Armani arca annak nem biztos, hogy le kell hajolnia minden forintért.
  2. az a munkája, hogy gyönyörű legyen , ha megnézem a képeit mindig szuper nőies, csinos ruhákban van és lehet , hogy in private már nem akar csodanő lenni , hanem kényelmes darabokban szeret mászkálni.
    A sminkelős videóját is érdemes megnézni, 100% Armani minden, nagyon szép lesz a végeredmény és kedves ahogy csicsereg közben.
3 Likes

Lehet, hogy a Vogue-gal is van egy kooperációja. Én se hinném, hogy ezeket a förmedvényeket hordja. Amit eddig az instáján láttám, nem erről tanúskodik.

2 Likes

Szò szerint @asianlover - förmedvények! Làtszik mennyire erőltetett az egész. Ott a gyönyörű modell alakja, és rà erőltetnek egy 3 szàmmal nagyobb blézert òriàsi vàlltömésekkel és egy iszonyatosan bő nadràgot. Ennyi elég is volt. Be is zàrtam! Az elején is az a bàrsony hosszù pizsama vagy szabadidő szett? Mint egy klimaxos 47- es nő palack alakkal kb. annak àllna jòl ez a nadràgkosztüm. " àpol és eltakar " jeligével. Gondolom így jàr bulizni is. :see_no_evil::rofl::face_with_hand_over_mouth::grin: Nem tudom ki volt a cèl korosztàly de biztosan nem az övé. @Luiselotte persze, hogy nincs ràszorulva, de minél híresebb neveket , felkéréseket elfogad, annàl kapòsabb lesz. Nem lehet ott vàlogatni annyira , különben nem hìvjàk.

2 Likes

Bocsánat a megjegyzésért, bármennyire menő márkáktól is származnak ezek a cuccok, de már rég kiselejteztem volna őket. Sajna ezek még a csodás Palvin Barbin sem állnak feltétlenül jól.
Illetve, ha van, akinek ehhez hasonló tetszik, gondolom, hogy olcsón megúszható, turikból is.

2 Likes

Német pulcsigate :grinning:

3 Likes

Anyám, micsoda felhajtás egy pulóver körül! :roll_eyes:

2 Likes

Azért Bernie Sanderst nem tudja überelni!
Screenshot_20220219-190637_Google

3 Likes

A legszebb modellünk :blush: És végre nem olyan gebe, hogy a kutya átugorna a lábai között hanem egy jó alakú, nőies nő.

1 Likes

Kicsit off leszek: szerintetek egy business formal dress kódba milyen cipő fér bele, ha még félig-meddig építési területen lesz egy átadó? :thinking:

Magassarkú bokacsizmát választanék.

1 Likes

Én félcipőt vennék fel , ezek olyan ha akarom utcai ha akarom elegáns kategória .

1 Likes

Építési területen? Munkavédelmi cipőn kívül odaengednek egyáltalán bármiben?

1 Likes

A terepviszonyok még nincsenek rendben, sok helyen homok van, nincs semmi parkosítva, ezért írtam, hogy “félig-meddig”, de persze az épület már kész van. Nagy felhajtás lesz, kivonul a sajtó stb…szóval olyan outfit kell, amit megfelelő, de magas sarkúban nem hiszem, hogy jó lenne majd “terepen” menni, sem elesni… :rofl:

1 Likes

Én egy vastagabb, alacsonyabb sarkú bokacsizmára gondoltam.
Pl. mint ez:
189596_BK_1yf
De egy lakk hatású loafer vagy egyéb félcipő is jó lehet.

2 Likes

Igen, ebben már tudnék menni :slightly_smiling_face:
Nekem a magassarkú bokacsizmáról ez a kép ugrik be:

Ami (nekem) már balesetveszélyes lenne😂

1 Likes

Erre ránézek és megfájdul a lábam :slight_smile:

Szerintem lapostalpú bőrcipő is belefér mondjuk egy nadrágkosztüm mellé (nem tudom, milyen alkatod van, hogy ruha fronton miben gondolkodsz). Mindenképpen az lenne a prioritás, hogy biztonságosan tudj közlekedni. Meg, ha mostanában lesz, akkor amúgy is fogsz kabátot viselni, abból meg akkor csak a nadrág látszik ki.

Mango outletből rendeltem múlt csütörtökön, de még csak a követési szám sem működik. Ez normális?