Hadd védjem meg kicsit szegény nejlonharisnyát…azért megszépíti a lábat, összefog, formál…hacsak valakit nem áldott meg a sors karcsú, feszes őzlábakkal, és esetleg elmúlt annyi, előnyös viselet tud lenni bár a divatfotókon tüntetően mellőzik manapság, mezítláb dukál csizmához-bundához is A testszínű változatot nem viselném, de feketében igen, jöhet!
Emlékszem, amikor anyum megvette nekem első harisnyàimat . Mivel nadràgpàrti vagyok, csak nyàron 30 fok felett vagyok hajlandò felvenni szoknyàt/ ruhàt csakis bokàig èrőt ès azt is harisnya nèlkül. Ez onnan jön, hogy anyum àllandòan rövid vagy tèrd alà èrő, de szűk ès felslicceltszoknyàkba akart öltöztetni . 12-13 lehettem talàn.Ő csak szoknyában jàrt dolgozni, tèlen- nyàron + magas sarkù csizma. Nem is akarom elkèpzelni, milyen kènyelmetlen lehetett ìgy gyalogolni, + bkv- zni. De annyira tudott vigyàzni a harisnyàira. Ő vitte mèg szemfelszedőhöz. Èn is a nadràgkosztüm pàrti vagyok ahhoz csak bokafix kell
Wow, nagyon szépen köszönöm igen, az ő kis standját láttam nyáron. Most már tudom, mikor èrdemes mennem, illetve fel is hívhatom.
Ràadàsul a kedvenc harisnyanadrágom màr nem kapható, elvinnèm megjavíttatni azt is.
Olyan kár, hogy a Mango outletnél nem lehet kívánságlistát csinálni.
Lányok az UGG- ról mi a véleményetek?
A lapos csizmájukat nem mertem megvenni, mert 41 - es lábam van és abban yetitappancs lenne, de ez a papucs nagyon birizgálja a fantáziámat.
Szeretem az ilyen merész darabokat elképzeltem ahogy márciusban ebben csattogok be dolgozni csak az eső ne essen, mert akkor 2 db ázott pamacs lesz belőle.
Nekem nagyon tetszett de lebeszéltem magam róla mert a fiam kijelentette hogy szörnyű
Én még gondolkozom rajta, lehet, hogy szülinapomra megveszem/ megkapom. Annyi kétségem van csak vele, hogy ez tipikusan olyan darab ami kb. 1-2 éve divat és még ennyi ideig lesz benne a körforgásban én meg ennél hosszabb időre veszek magamnak cipőt.
Azért nem kellene megvennem, hogy 5 év múlva már ne hordjam , mert ciki lesz.
Hmmmm hmmmmm .
Nagyon tetszik egyébként
Még egy Cango&Rinaldi cipőt nézegettem ott ez a probléma nem áll fent, lehet, hogy inkább az volna az értelmes választás.
Nem kell mindig az embernek az eszére hallgatni Ez eleve már az anyagánál fogva sem egy “örök darab”. Hordod egy-két szezonban, ütőssé teszi a szettjeidet, örülsz neki, és teljesítette a küldetését
Hát, saját részre biztos nem kéne…
Ha styling szempontból nézem, 50 kilós modelleken vagy 40 kilós ázsiaiakon tudom jobban elképzelni, viccesen tud kinézni szerintem ez az oversize-kontraszt egy ropi ember és egy ilyen vaskos lábbeli között. Ha egy normál, vagy ne adj’ Isten vaskosabb lábat teszünk Ugg-ba az szerintem roppant előnytelen tud lenni.
Csodálatosan szép lábfejem és vékony bokám van hosszú vádlival , ezzel nincs bajom, csak inkább azzal hogy hányszor tudnám fevenni ennyi pénzért.
Nekik jól áll
Nekem nagyon tetszenek az UGG csizmák, és ezt a papucsot is néztem már. Hogy ki mit gondol róla, vagy arról, hogy felvenném a vádliméretemtől függetlenül, totál nem tud érdekelni. Nekem tetszik, divat vagy nem… Szerintem azt mérlegeld, hogy tudnád-e szeretni és szívesen hordanád-e pár év múlva is. Cipőket, hosszú távra érdemes választani, plusz ahogy írtad is, drága ahhoz, hogy csak párszor hordd.
Sziasztok ! Szerintetek létezik valahol az univerzumban 4 cm széles fekete bőr öv? Sajnos sehol nem találok. A csattját nem tudom elmagyarázni írásban, hogy milyet szeretnék, hasonlókat látok, de csak keskenyebb vagy nagyon széles öveket látok mndenhol
Bőrdíszműveseket érdemes hívogatni akkorát csinálnak amekkorát szeretnél
Köszönöm szépen, szétnézek itt is. Hátha
Hol szoktatok inspirációt gyűjteni? Kicsit felfrissíteném a ruhatáramat, de mindig ugyanazokat a hasonló darabokat, fazonokat, színeket “keresi a szemem”. Főleg nadrágokkal vagyok bajban most télen, marad a sötét farmer, fekete nadrág, sötétzöld nadrág és a viaszolt hatású, ennyi. Tavasszal, nyáron mondjuk könnyebben kreatívkodom.
Én követek pár stylistot instán, akik szimpatikusak. Kedvenceim delistyleblog és gardrobterapia. Illetve néha-néha színtanácsadós facebook csoportban.
Sziasztok!
Valentin-napra összeállítottam egy szettet. Azt a kikötést szabtam magamnak, hogy már meglévő, a szekrényemben megtalálható darabokból álljon. Valaki fentebb írta, hogy bizonyos színekre áll rá a szeme. Ezzel én is így vagyok. Ezért nem szerettem volna költeni szinte ugyanolyan szabású és színű ruhára.
Nem egy tipikusan piros Valentin-napi szett lett. Íme:
Hááát, igen…ez az öregasszonyos barna végigvonul az egész ruhatárán…borzasztóan áll neki. Most vagy nincs ízlése, vagy nagyon sokat fizettek neki ezért…
Ezt én is néztem, hogy mi történik , csodás alakja van miért kell ezekbe az oversize ruhákba rejtenie, nem hiszem, hogy ne értene a divathoz, elsőkézből láthatja a trendeket, nekem ez nagy meglepetés volt, hogy ezekben érzi jól magát.
A date night és a képen itt középen lévő szett tetszett.