Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Hadd védjem meg kicsit szegény nejlonharisnyát…azért megszépíti a lábat, összefog, formál…hacsak valakit nem áldott meg a sors karcsú, feszes őzlábakkal, és esetleg elmúlt annyi, előnyös viselet tud lenni :blush:bár a divatfotókon tüntetően mellőzik manapság, mezítláb dukál csizmához-bundához is :face_with_raised_eyebrow: A testszínű változatot nem viselném, de feketében igen, jöhet!

2 Likes

Emlékszem, amikor anyum megvette nekem első harisnyàimat :laughing:. Mivel nadràgpàrti vagyok, csak nyàron 30 fok felett vagyok hajlandò felvenni szoknyàt/ ruhàt csakis bokàig èrőt ès azt is harisnya nèlkül. Ez onnan jön, hogy anyum àllandòan rövid vagy tèrd alà èrő, de szűk ès felslicceltszoknyàkba akart öltöztetni . 12-13 lehettem talàn.Ő csak szoknyában jàrt dolgozni, tèlen- nyàron + magas sarkù csizma. Nem is akarom elkèpzelni, milyen kènyelmetlen lehetett ìgy gyalogolni, + bkv- zni. De annyira tudott vigyàzni a harisnyàira. Ő vitte mèg szemfelszedőhöz. Èn is a nadràgkosztüm pàrti vagyok ahhoz csak bokafix kell :grin:

5 Likes

Wow, nagyon szépen köszönöm :kissing_heart: igen, az ő kis standját láttam nyáron. Most már tudom, mikor èrdemes mennem, illetve fel is hívhatom.

Ràadàsul a kedvenc harisnyanadrágom màr nem kapható, elvinnèm megjavíttatni azt is.

Olyan kár, hogy a Mango outletnél nem lehet kívánságlistát csinálni.

1 Likes

Lányok az UGG- ról mi a véleményetek?
A lapos csizmájukat nem mertem megvenni, mert 41 - es lábam van és abban yetitappancs lenne, de ez a papucs nagyon birizgálja a fantáziámat.

Szeretem az ilyen merész darabokat :slight_smile: elképzeltem ahogy márciusban ebben csattogok be dolgozni csak az eső ne essen, mert akkor 2 db ázott pamacs lesz belőle.

2 Likes

Nekem nagyon tetszett de lebeszéltem magam róla mert a fiam kijelentette hogy szörnyű :sweat_smile:

1 Likes

Én még gondolkozom rajta, lehet, hogy szülinapomra megveszem/ megkapom. Annyi kétségem van csak vele, hogy ez tipikusan olyan darab ami kb. 1-2 éve divat és még ennyi ideig lesz benne a körforgásban én meg ennél hosszabb időre veszek magamnak cipőt.
Azért nem kellene megvennem, hogy 5 év múlva már ne hordjam , mert ciki lesz.
Hmmmm hmmmmm .
Nagyon tetszik egyébként :smiley:
Még egy Cango&Rinaldi cipőt nézegettem ott ez a probléma nem áll fent, lehet, hogy inkább az volna az értelmes választás. :slight_smile:

Nem kell mindig az embernek az eszére hallgatni :wink: Ez eleve már az anyagánál fogva sem egy “örök darab”. Hordod egy-két szezonban, ütőssé teszi a szettjeidet, örülsz neki, és teljesítette a küldetését :blush:

1 Likes

Hát, saját részre biztos nem kéne…
Ha styling szempontból nézem, 50 kilós modelleken vagy 40 kilós ázsiaiakon tudom jobban elképzelni, viccesen tud kinézni szerintem ez az oversize-kontraszt egy ropi ember és egy ilyen vaskos lábbeli között. Ha egy normál, vagy ne adj’ Isten vaskosabb lábat teszünk Ugg-ba az szerintem roppant előnytelen tud lenni.

3 Likes

Csodálatosan szép lábfejem és vékony bokám van hosszú vádlival , ezzel nincs bajom, csak inkább azzal hogy hányszor tudnám fevenni ennyi pénzért.

Nekik jól áll :slight_smile:

2 Likes

Nekem nagyon tetszenek az UGG csizmák, és ezt a papucsot is néztem már. Hogy ki mit gondol róla, vagy arról, hogy felvenném a vádliméretemtől függetlenül, totál nem tud érdekelni. Nekem tetszik, divat vagy nem… :smiley: Szerintem azt mérlegeld, hogy tudnád-e szeretni és szívesen hordanád-e pár év múlva is. Cipőket, hosszú távra érdemes választani, plusz ahogy írtad is, drága ahhoz, hogy csak párszor hordd.

1 Likes

Sziasztok ! Szerintetek létezik valahol az univerzumban 4 cm széles fekete bőr öv? Sajnos sehol nem találok. A csattját nem tudom elmagyarázni írásban, hogy milyet szeretnék, hasonlókat látok, de csak keskenyebb vagy nagyon széles öveket látok mndenhol :frowning:

Bőrdíszműveseket érdemes hívogatni akkorát csinálnak amekkorát szeretnél :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen, szétnézek itt is. Hátha :slight_smile:

1 Likes

Hol szoktatok inspirációt gyűjteni? Kicsit felfrissíteném a ruhatáramat, de mindig ugyanazokat a hasonló darabokat, fazonokat, színeket “keresi a szemem”. Főleg nadrágokkal vagyok bajban most télen, marad a sötét farmer, fekete nadrág, sötétzöld nadrág és a viaszolt hatású, ennyi. Tavasszal, nyáron mondjuk könnyebben kreatívkodom.

1 Likes

Én követek pár stylistot instán, akik szimpatikusak. Kedvenceim delistyleblog és gardrobterapia. Illetve néha-néha színtanácsadós facebook csoportban.

1 Likes

Sziasztok!

Valentin-napra összeállítottam egy szettet. Azt a kikötést szabtam magamnak, hogy már meglévő, a szekrényemben megtalálható darabokból álljon. Valaki fentebb írta, hogy bizonyos színekre áll rá a szeme. Ezzel én is így vagyok. Ezért nem szerettem volna költeni szinte ugyanolyan szabású és színű ruhára.
Nem egy tipikusan piros Valentin-napi szett lett. Íme:
Valentin-napi outfit

6 Likes

Szegény Barbara, nem irigylem a ruhatárát :rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

Hááát, igen…ez az öregasszonyos barna végigvonul az egész ruhatárán…borzasztóan áll neki. Most vagy nincs ízlése, vagy nagyon sokat fizettek neki ezért… :rofl:

1 Likes

Ezt én is néztem, hogy mi történik , csodás alakja van miért kell ezekbe az oversize ruhákba rejtenie, nem hiszem, hogy ne értene a divathoz, elsőkézből láthatja a trendeket, nekem ez nagy meglepetés volt, hogy ezekben érzi jól magát.
A date night és a képen itt középen lévő szett tetszett.

1 Likes