És azért nem lesz bő?
Elég pontos a mérettábla, bár nem tudom mennyire olvasható. Holnap mérek.
Hát, mellkas 121cm. Karhossz 71. Most eléggé el vagyok keseredve. Ezek alapján a 4XL is kicsi.
A termék alatt aboutyoun van egy másik mérettábla (A fentit a gyártó oldaláról hoztam) , de már nem tudom merjek e remélni.
Azért reménykedjünk, hátha…
Viszont erről eszembe jutott, hogy van egy ilyen üzlet: https://allsize.hu/
Elméletileg nemcsak olyan ruhadarabok vannak náluk, amik a zömök testalkat miatt nagyok, hanem pl. hosszított ujjú ingek is. Talán egy telefont megérhet, ha mégsem sikerül a kabát. De azért remélem, hogy igen.
Lehet, hogy ez másnak nem újdonság, de én most roppant büszke vagyok a leleményességemre!
Eldöntöttem, hogy idén - nagyobb összeget rászánva - veszek magamnak egy igazi meleg téli pufikabátot. A probléma kabát vásárlásnál (is), hogy 160 centimmel nehéz nem Michelin babának kinézni az ilyen típusú kabátokban de elegem van a fagyoskodásból!
Bementem (sok üzlet és online nézelődés után) a Levi’sbe, láss csodát - ott a tökéletes kabát. Felpróbáltam, pont ilyen fazont akartam, pont jó a méret. Hoppá, de majdnem 90ezer… azért ez jóval meghaladta a tervezett büdzsét. Majdnem megvettem impulzusból, a sok keresgélésbe már belefáradva, de nem. Visszaadtam, kijöttem, gondolkodom. Aztán eszembe jutott, hogy ugyan nézzem már meg, neten nincs-e pár ezerrel olcsóbban esetleg… erre eMagon kb. 30ezerrel olcsóbban megtaláltam a kabátot, és volt a méretemben!!! Még így is drága, de a hidegtől való félelmem és az, hogy egyszer sem volt még olyan kabátom, amiben ne fáztam volna, felülírt most mindent.
Összefoglalva: ha van szerelemruhátok, ami drága, nézzétek meg, neten nincs-e kedvezőbben valahol máshol.
Egyébként én rendeltem már máskor is ruhákat az eMagról, és semmi problémám nem volt velük. Egy felső lyukasan érkezett, de szó nélkül visszafizették.
Ez a taktika már nekem is bejött, egy gyönyörűséges Rinascimento ruhát vettem meg a Fashion Day-en vagy 15 ezerrel olcsóbban, mint a boltban volt…
Sajnos végül a nagy karácsonyi céges buli elmaradt, de azért egy csajos vacsorára felvettem a ruhát, és nagyon nem bántam meg, hogy megvettem, annyira jól éreztem magam benne.
Én annak szoktam örülni,amikor veszek valamit turiban és utána megtalálom üzletben)neten teljes áron,hogy mennyit spóroltam. Van pl.egy dzsekim,amit 3500 hufért túrtam a Van Graafban ugyanaz 17.000 huf volt. A Schock Absorber sportmelltartókat,címkével 1000-1200 ért szoktam vennu,egyébként 10.000 felett kaphatók.
Ilyenkor megnyugodok,hogy nem sok pénzt költöttem,hanem nagyon sokat spóroltam
Neten nem próbálkozom, de ugyanígy jártam kabát-ügyben. Végül 1,5 év keresgélés után 150 ezerrel olcsóbban vettem meg álmaim kabátját most októberben. Azóta is dícséri mindenki. Még egy percet nem fáztam, mióta megvan
Tyű, az igen, gratulálok! Szép fogás, viseld egészséggel
Hmm, hol szoktál ilyen jókat turizni?
Többnyire Cream ,ritkán Háda. De hetente többször benézek. Két Cream turi esik útba haza felé ( Nyugati + Astória)
Ma érkezett , ezt kapom magamtól karácsonyra.
Cango &Rinaldi a márka ( kedvencem) és a Furever Shopból rendeltem, most vannak jó áron a nyári papucsok és szandálok.
Évek óta télen veszem a nyári és nyáron a téli dolgokat főként cipőt , mindig jó akciókat fogok ki, így szállítással volt 30 ezer ft , nem leárazva 46 ezer lett volna. Alig várom, hogy felvehessem nagyon örülök neki.
Sziasztok!
Nektek a Mango outletnél stimmel a méretetek a mérettábla alapján?
Nekem aszerint S kellene, de van egy Mango-s felsőm, ami XS-es és arrébb kellett varrnom a gombját, mert túl bő volt. Így most a két méret között vacillálok.
A táblázat alapján M-es lennék, de az S-es ruháik teljesen jók rám (eddig felsőket, kabátot rendeltem, a nadrágot még nem mertem reszkírozni).
Sztem változott náluk a méretezés. S=xs es m=s es így tovább lefelé kell számolni mindent egyel.
Mármint hogy eggyel kisebbet rendeljek mint amilyen a táblázat szerint kellene? Remélem így érted
Nadrágot én sem merek még
Aha, pont így. Legutóbb nadrággal jártam úgy, hogy a szokásos méretet rendeltem és túl nagy lett, visszaküldtem. Bár tényleg lutri és a szállítás visszafelé nem ingyenes sajnos, sőt…
100%-os tanácsot nem merek adni.
Szerintem is furcsák lettek a méretek (de nem csak ott, a H&M-nél is ezt vettem észre),
a szokásos méreteket rendeltem, de a nadrág nagy lett, a felső pedig kicsi…