Na én sem vagyok egy “szende szűz”, amikor ezeket rendezni kell magamban persze, nekem is van véleményem másokról, ahogy másoknak is rólam, de az prosztóság, hogy még oda is megy és beszól. Főleg, hogy a magam példáján tudom, nem minden bármilyen formában extrém testalkat a táplálkozás függvénye. Sokszor sajnos a genetika vagy egy fel nem ismert betegség a ludas. Életem mondata: “Ebben a méretben nem tartunk ruhát.” A stílus kritikán aluli volt, azt hitte a kedves eladó hölgy, hogy magamnak keresek. 19 voltam, Westend, ruhabolt, az extrém karcsú barátnőmnek kerestem ajándékot.
Ha kicsit extrább dolgot keresel, akkor szerintem a Bluebella márka tetszeni fog. Nem állítom, hogy tökéletes a tartása a darabjaiknak, de nagyon jól néznek ki…
A darabok megmutatásával, próbára odaadásával nem volt gond, csak ameddig eljutottunk oda. Ne most vegyek x/y darabot, biztos nem az a méretem, ne vegyem meg a z fazont, stb.-stb… Mintha direkt el akartak volna ijeszteni a vásárlástól.
Hát, ennyire extrát azért nem. Ezekben (legalábbis, amiket nekem találatra felhozott) az én alakommal asszem a föld alá süllyednék.
Javítok: a saját oldalukat megnézve vannak igencsak vállalható, szép darabok is! Köszönöm szépen!
2 évvel ezelőtt beleszerettem az Orsay-ben egy ruhába. Nem vettem meg, túl elegánsnak gobdoltam és túl drágának.
A héten újra eszembe jutott, mikor a céges buliba kerestem ruhát, persze sehol nem talaltam használtan meg.
Ma csak kíváncsiságból megnéztem az Orsay honlapját és nem akartam elhinni, de ott volt! Munka után irányaz Allee, pont volt a méretemben egy darab. 30% kedvezménnyel elhoztam.
Irtó csinos vagy! Finom darab, jól áll! Búcsúbuli?
Nem, ez már az új helyen a céges karácsonyi party. Jövő héten lesz.
Gratulálok hozzá. Szerintem az eleganciából sosem elég…
Én mostanában sokkal inkább igénylem a komolyabb viseletet, bár ez biztosan korral is jár.
Fú, ez jól néz ki elegantos fekete körömcipő lesz mellé?
Sajnos ez nincs, de elegáns fekete csizma igen.
Köszönöm a Mango outlet bőrdzseki tippet. Ma megérkezett, tökéletes és imádom!
Igazán nincs mit, sok örömet hozzá! Az enyém az egyik ma jött meg, a másik hétfőn fog.
És milyen lett, amelyik megjött? Jó az ujja?
Ez még nem a bőr, csak rendeltem onnan mást is (kicsit félreérthetően fogalmaztam), ez egy hosszabb balonkabát. XXL méretben jött, és pont jó, szóval reményekkel várom a bőrt is, majd beszámolok.
Hát, ő az igazi divatdiktátor, még ha ez sajnos nem is túl vicces.
Még nem vásároltam tőlük,de a kirakatban nagy méretű, szép melltartókat szoktam látni.
Na átvettem, nekem kicsi, és nem azért mert rövid fazon… kb úgy néztem ki benne mint az 5 éves gyerek a 3 éve ruhájában.
Viszem is vissza a postára, és bízom a másik opcióban.
Ezek a mai "fèrfi "mèretek… A 12 èves fiamra M, L- es fèrfi cuccokat kell vennem, mert a tini mèret kicsi, szűk, rövid, hiàba veszek 182- t. Pedig csak 174 cm.
Remélem, a másik tényleg jó lesz!