Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Na én sem vagyok egy “szende szűz”, amikor ezeket rendezni kell :wink: magamban persze, nekem is van véleményem másokról, ahogy másoknak is rólam, de az prosztóság, hogy még oda is megy és beszól. Főleg, hogy a magam példáján tudom, nem minden bármilyen formában extrém testalkat a táplálkozás függvénye. Sokszor sajnos a genetika vagy egy fel nem ismert betegség a ludas. Életem mondata: “Ebben a méretben nem tartunk ruhát.” A stílus kritikán aluli volt, azt hitte a kedves eladó hölgy, hogy magamnak keresek. 19 voltam, Westend, ruhabolt, az extrém karcsú barátnőmnek kerestem ajándékot.

5 Likes

Ha kicsit extrább dolgot keresel, akkor szerintem a Bluebella márka tetszeni fog. Nem állítom, hogy tökéletes a tartása a darabjaiknak, de nagyon jól néznek ki…

A darabok megmutatásával, próbára odaadásával nem volt gond, csak ameddig eljutottunk oda. Ne most vegyek x/y darabot, biztos nem az a méretem, ne vegyem meg a z fazont, stb.-stb… Mintha direkt el akartak volna ijeszteni a vásárlástól.

Hát, ennyire extrát azért nem. Ezekben (legalábbis, amiket nekem találatra felhozott) az én alakommal asszem a föld alá süllyednék. :see_no_evil::laughing:

Javítok: a saját oldalukat megnézve vannak igencsak vállalható, szép darabok is! Köszönöm szépen!

1 Likes

2 évvel ezelőtt beleszerettem az Orsay-ben egy ruhába. Nem vettem meg, túl elegánsnak gobdoltam és túl drágának.
A héten újra eszembe jutott, mikor a céges buliba kerestem ruhát, persze sehol nem talaltam használtan meg.
Ma csak kíváncsiságból megnéztem az Orsay honlapját és nem akartam elhinni, de ott volt! Munka után irányaz Allee, pont volt a méretemben egy darab. 30% kedvezménnyel elhoztam. :heart:IMG_20211126_173810

21 Likes

Irtó csinos vagy! Finom darab, jól áll! Búcsúbuli? :wink:

1 Likes

Nem, ez már az új helyen a céges karácsonyi party. :wink: Jövő héten lesz. :slight_smile:

3 Likes

Gratulálok hozzá. :slight_smile: Szerintem az eleganciából sosem elég… :smiley: :cowboy_hat_face:
Én mostanában sokkal inkább igénylem a komolyabb viseletet, bár ez biztosan korral is jár. :grin:

1 Likes

Fú, ez jól néz ki :slight_smile: elegantos :slight_smile: fekete körömcipő lesz mellé? :slight_smile:

1 Likes

Sajnos ez nincs, de elegáns fekete csizma igen. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm a Mango outlet bőrdzseki tippet. Ma megérkezett, tökéletes és imádom! :blush:

3 Likes

Igazán nincs mit, sok örömet hozzá! :slight_smile: Az enyém az egyik ma jött meg, a másik hétfőn fog. :slight_smile:

1 Likes

És milyen lett, amelyik megjött? Jó az ujja?

1 Likes

Ez még nem a bőr, csak rendeltem onnan mást is (kicsit félreérthetően fogalmaztam), ez egy hosszabb balonkabát. XXL méretben jött, és pont jó, szóval reményekkel várom a bőrt is, majd beszámolok. :pray: :upside_down_face:

1 Likes

Kim Dzsongun betiltotta a menő bőrkabátokat - Portfolio.hu

Hát, ő az igazi divatdiktátor, még ha ez sajnos nem is túl vicces. :roll_eyes:

Még nem vásároltam tőlük,de a kirakatban nagy méretű, szép melltartókat szoktam látni.

http://valentinfehernemu.hu/

Na átvettem, nekem kicsi, és nem azért mert rövid fazon… kb úgy néztem ki benne mint az 5 éves gyerek a 3 éve ruhájában. :rofl:

Viszem is vissza a postára, és bízom a másik opcióban.
Screenshot 2021-11-29 at 12.19.39

1 Likes

Ezek a mai "fèrfi "mèretek…:crazy_face: A 12 èves fiamra M, L- es fèrfi cuccokat kell vennem, mert a tini mèret kicsi, szűk, rövid, hiàba veszek 182- t. Pedig csak 174 cm.

1 Likes

Remélem, a másik tényleg jó lesz!

ismerős. :grin: csalódott vagyok…

Kokapu hát én is, de abból van 4XL , az csak jó lesz. :smiley: :pray:

1 Likes