Én most erős vagyok és nem rendelek semmit. Se a MO-ról, se úgy általában sehonnan. Persze végignéztem a Mango-t és 5 perc alatt tudnám telerakni a kosaramat úgy 40 dologgal, viszont egy sincs, ami úgy tényleg "szerelem " és kell.
Valahol jó érzéssel tölt el, mert ha lesz ilyen, akkor legalább a keretem is meglesz rá
én is attól félek, de elég hosszúnak tűnik a kéznél, majd kiderül.
Piko888 minden elismerésem, hogy meg tudod állni.
Igazából nagyon vártam a black friday-ra a Mangonál, de most elmaradt a wow hatás. Mondjuk rendesen le van fosztva a készlet. Szerintem elkezdek gyűjteni inkább a tél végi leárazásra, hátha akkor lesz valami tetszetős.
Értelek. Tényleg lerabolták… az akció elején még volt minden, de a bőrkabátok miatt takarékon voltam.
+1 a Mangónak, annak ellenére, hogy nem szeretem őket, a legrövidebb életű farmerem onnan származott. Amúgy nagyon jót kacagtam a napabőrön. Vajon kinek az anyósát nyúzták meg hozzá, hogy nappa helyett abból varrják meg?
köszi.
tényleg vannak ott fura dologk, mint a merinoi gyapjú.
Kétszer is megnéztem a Mangot hátha lesz valami szép kötött sapi , de csak ilyen bödönök voltak , amivel úgy néznék ki mint egy idióta
Borzasztóan irigyellek benneteket az online rendeléseknél Nálam kb esélytelen minden ilyen, de a sztorik 98%-ban személyesen is Méret még lenne is, de az arányokkal van gond 155 cm vagyok és elképesztően széles a csípőm és a fenekem a derekamhoz képest (45 centi a különbség). Így nagyjából mission impossible
Azt hiszem ez az a helyzet, mikor minden ruhát varrónőhöz kell vinni?
Egyébként szerintem a különleges arányok, vagy extrább méretek esetén pont érdemes megpróbálni pár online boltot. Csak olyan helyről kell rendelni, ahová ingyenes a visszaszállítás (pl. Asos).
Nekem pl a melltartóim extra méretűek (volt amikor 80J volt jelenleg csak H). Ilyen méret egy hagyományos magyar fehérnemű boltban egyszerűen nincs vagy ha van akkor maximum egy fazonban. Az Asosnál találtam olyan darabokat amik tetszettek és papíron stimmelt a méret is. Persze a rendelt dolgok kb harmada lett jó, de amit megtartottam legalább tényleg jó volt és nem kellett kompromisszumot kötnöm.
Bőrkabátot is egyébként az Asosról rendeltem. Találtam egy márkát (Barney’s Originals) aminek a termékei jó minőségűek és nagy akcióban voltak. Egyáltalán nem bántam meg hogy onnan rendeltem a kabátot. Nem kellett lejárnom érte a lábam és nem is volt sokkal drágább, mint a Mangoban.
@zalla és szereted a melltartóikat, jól tartanak, kényelmesek?
Nézegettem már őket én is, de az Anita annyira bevált (pedig nekem “csak” G kosaras kell), hogy már nem is merek mást kipróbálni. Mondjuk az tény, hogy számomra csodálatos a viseletük (azt szoktam mondani, hogy életminőség javító hatásuk van), csak néha vágynék valamilyen szexisebb fazonra.
Az Asos saját márkája nem annyira jött be, de amiket megszerettem:
Pur Moi, Curvy Kate, Figleaves. Elég jó a tartásuk, és több jó fazon elérhető (természetesen itt is igaz, hogy meg kell nézni a pántokat és kapcsokat). Fürdőruhában pedig a Freya a befutó: Nagyok sok szép fiatalos egyrészes fürdőruhájuk van.
Szeretem én is az Anita termékeket, alapvetően jó a tartásuk, bár én a pántok hosszával nem vagyok teljesen kibékülve. De sajnos kevés fazonban és színben elérhetőek. Arról nem is beszélve, hogy a márkaboltjukban nagyon nem kedvesek a vevőkkel.
Lehet, hogy ebben szerencsés vagyok, de amúgy a méreteim miatt napi szinten vegzálnak, még idegenek is. "Eszel eleget? / téged elvisz a szél/ behozom neked a gyerekem kinőtt ruháit/ olyan vagy mint egy kisfiú/ nincs benned semmi nőies/
Miért nem lehet egymást békén hagyni, akármilyen is. Az a fő, hogy jól érezzük magunkat. A másik meg az öröklött alkat. Én se örülök a 70A kosárnak, de ezt dobta a gép.
Ráadásul ezek az emberek viccesnek érzik magukat, de én lennék a legnagyobb bunkó, ha azt válaszolnám vissza, hogy te meg lefogyhatnál.
Teljesen megértelek. Voltam már 50 kiló és voltam 100 is. Úristen, hányszor kaptam meg 50 kg-val is vadidegenektől az utcán!, hogy fogyjál már le Mondom szuper, igazad van, de meséld már el, hogy hova rakjam a medencecsontomat Az extrém körte forma így 40-hez közelítve egy diszkrét átmenetté változott a homokóra és a körte között Cserébe egyik testalkathoz passzoló ruhák sem jók Úgyhogy, ahogyan @zalla mondja, az elasztikus anyagú felsőkön kívül nálam az első út a varrónő és a full átalakítás. Azért szerencsére a C&A-ban időnként elkapok 1-1 farmert, amiket csak félig kell átalakítani Szövetnaci az alapból varrodás, mióta megszűnt egy kis maszek butik a körúton, ahol 20 évig kaptam nadrágot melltartóban meg a Triumph, mert nekem ott sem a mérettel, hanem a formával van gond
Köszi a tippet nézelődtem már Asoson, de ránézésre ugyanazokkal a gondokkal küzdenék ott is. Mostanság a bonprixen vettem hálóinget, illetve becsúszott 1 felső, ami papírforma szerint jó lenne, de mégis nagy. Szóval most viszem varratni. Túlságosan tetszik, hogy visszaküldjem
Köszönöm a tippeket, megnézem őket. Tavaly egy full csipke bodyt rendeltem tőlük, persze kell alá melltartó, de legalább valamiben végre kívánatosnak éreztem magam.
Most már nagy.
Nem tudom, nekem nem volt rossz tapasztalatom az Anitában az eladókkal, bár függ attól is, hogy ki van éppen ott. Az egyikőjükkel nagyon jól el szoktam beszélgetni, ő többször meg is rendelt már nekem a nagykerből, ha hiányzott valami. Több méretben is, hogy ki tudjam választani ami tényleg a legjobb méretben. A másik nem a legkedvesebb, de amúgy lelkesen hozza ő is a méretemben éppen elérhető fazonokat.
wow, hát én pont a másik véglet. De igazából az sem jobb ha személyesen járom végig a boltokat… ezért számomra a rendelés és visszaküldés stresszmentesebb. Eddig mindenki kikészült ha eljött velem ruhát venni.
jó mondjuk nálam csak a nadrág necces…
Apropó, mennyi idő alatt szoktak megjönni a mango outlet rendelések ? nem tudom követni őket.
Mivel a cuccaim 90%a onnan van, ezért jó közelítést tudok adni:
Csütörtöki napokon szoktam rendelni (reggel ), mert aznap indulnak az akciók és következő keddre szokták hozni. Átlagosan 4-6 munkanap, bár a black friday alatt hosszabbodhat.
Tavaly a black fridayos csomagra azthiszem másfél 2 hetet vártam.
Pozitívum hogy még sose keverték el és segítőkész az ügyfélszolgálat.
Nagyon Köszönöm, akkor minden oké. Csak már kaptam nyomkövetési számot, a csomagok meg sehol, aztán hívtam a futárszolgálatot is, akik csak az egyik csomagot látták, de semmit sem tudtak mondani azzal kapcsolatban hogy mikor várható.
Ezeket az önjelölt megmondó embereket sosem értettem, hogy veszik a bátorságot maguknak, hogy másokat bíráljanak? Senki sem tökéletes, látok én is rusnya hajat/ruhát/cipőt, gülü szemet …mittudomén , de soha nem mennék oda szólni…
Ezek ellen a bántások ellen én keményen fel szoktam lépni, engem is kritizáltak már, legtöbbször ha visszaszólok, akkor se köpni se nyelni nem tud az illető, nem hagyom se magam, se mást bántani.
Nagyon sajnálom, hogy ilyenekbe a mai napig bele lehet futni.
Egyik baràtnőm balettozott, most is tàncol ,sportol , pörög ès ez a kifejezetten Ballerina alkat 2 gyerkőc ès 40 felett is. Kb. 25 nek nèztem amikor megismertem ès azt gondoltam hogy biztosan csak 2 naponta eszik 1 joghurtot ès ennyi. De nem, előttem tolta be a hatalmas sütiket kàvèval, rendes adagot ebèdel, napközben banàn, joghurt, ilyen kedvező az anyagcserèje.Ès ha vèkony is tiszta izom vagyis elèget minden kalòriàt.