Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

hát, amekkora vagyok mindennek rövid a karja, azzal kell beérnem ami van. :grin:

1 Likes

már pár hete figyelem az oldalt.

ez tetszik, de ez tényleg elég rövid fazon. A Háthossz 63.0 cm ami kicsit aggaszt, de max aláöltözök hosszabb pólóval vagy ing…

1 Likes

Jól működik a visszaküldés, kis kényelmetlenség, postán kell feladni, de egy héten belül térítik.
Ezer éve rendelek innen.

1 Likes

Szerintem egy ilyen is jól állna, vagy mindenképpen rövidet akarsz? Lehet, mire megtalálod az igazit, már eléggé hideg lesz mindenféle bőrkabáthoz. Őszi-Téli-Férfi-Bőrkabát-Ruhát-Üzleti-Plus-Size-full

2 Likes

Vagy egy ilyen… :smiley:397_hosszu

Bocsi. Ez förtelmes. :smiley:

3 Likes

De ez tetszik, próbáltam már hasonlót, és alapvetően az ilyen hosszabb fazont preferálom mindenből. Sok kabátom van, de bőr nincs, nem csak erre a szezonra vásárolnám, a bőrös illataim is csak gyűlnek. :smiley:

szóval nem tudom, lehetne ilyen is, de inkább a rövid fazonra lőnék, szinte mindig mindenben melegem van.

ez mondjuk gyilkos, csak nehéz is, lehet hogy fárasztó lenne.

1 Likes

na neee, nem volt szép. :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Ez jól néz ki. De ha meleged van, akkor tényleg nem jó ötlet.

1 Likes

Bőr G. Atya személyesen. :joy:

1 Likes

na jó. :rofl: :raised_hands: Majd beszámolok az eredményről. :sunglasses: :cowboy_hat_face:

1 Likes

Jó a fazon, de ha már homár, inkább bőr, ha drága is.

1 Likes

Műbőrt NEEE!
Csak 1-2 műbőr tàskàm volt, mind szètnyùztam pàr hònap alatt. Szò szerint szètszakadtak . A bőrtàskàim èvek òta megvannak , bìrjàk a terhelèst màrpedig több kilòkat is szoktam cipelni.:rofl::see_no_evil:
A bőrkabi az 20- 30 èv utàn is kabàt marad. A műanyag elöregedik, szèttörik ès darabokban hullik . Apumnak van egy bőrkabàtja, szerintem 40± os. Szò szerint nagyon szèp àllapotban. Persze vastag bőrből kèszült.
Igen nehezek. :sweat_smile:

5 Likes

Ez a fazon Neo-nak is éppen csak határeset lenne :rofl:

2 Likes

A műbőr a súrlódásnak kitett részeken egy idő után nagyon csúnyán kopni aztán meg peregni kezd, nem ajánlom.
A fazon szerintem jól áll, fiatalos. A hosszabbak nekem egy kicsit öregesek meg az nem a sportos elegáns kategória.

3 Likes

Ó, igen! A 16 éves bőrkabátom tökéletes állapotban van! Báránybőr, olyan finom és puha!:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Likes

A valódi bőrre szavazok. Nem olcsóak, de alsó hangon 10 évvel kell számolni a bőrkabátokkal. Ha jól karban van tartva, tovább is. Első bőrkabátomat 13 évig hordtam, most is megvan, csak azért kellett másikat vennem, mert kihíztam :smiley: Az “új” is már 6 éves, nem látszik rajta :wink: Balzac utcában van egy bőrkabát bolt, ott javaslom, hogy nézz körül. Elég nagy a választék és eddigi tapasztalataim alapján árban is korrektek. :slight_smile:

2 Likes

Még egy szavazat a műbőr ellen. Olcsó húsnak híg a leve kategória, még akkor is, ha időnként látni jó fazonokat belőel. Soha!

4 Likes

A műbőr kabát melegben meleg, hidegben hideg, amiatt pedig hogy hamar tönkre megy, környezetszennyező is. Ja, és rengeteg tucatholmi készül belőle, gondoljunk csak a derékig érő fekete műbőr kabát, skinny farmer, sportcipő, légynapszemüveg, műkörcsi, vasalt hosszú haj “egyenruhára”. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Ez tényleg szuper!!

1 Likes

Tudtok nekem segíteni blézer tisztítással kapcsolatban? :slightly_smiling_face:
Mossátok vagy tisztító? Az utóbbi időben beszereztem 3 darabot, de mégis halogatom a felavatásukat, mert bizonytalan vagyok mosás ügyileg. Mangos darabok, válltöméssel, béléssel. Anyaguk változó arányban poliészter, viszkóz, pamut és akril szövet. Ebből az egyik tweed hatású. Semmi luxus anyag, de annyira nem volt olcsó, hogy elbaltázzam a mosást. Egyet mertem csak kimosni eddig, az 100% poliészter, laza szabású. Szerencsére semmi baja nem lett: 30 fok, 15 perc, 400 centri, mosózsákban. + vasalás
Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra. Nekem nem életszerű, hogy fast fashion blézerekkel szaladgáljak a tisztítóba. Természetesen megteszem, ha nagyon nincs más opció. Nem bántam meg a vételüket, mert mind régi álom volt. Köszönöm szépen előre is a tanácsokat!:relaxed: