Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Lulunak igen, a többieket meg hagyjuk. :laughing:

És a Take That nem is mai banda. :slightly_smiling_face:

Ó ha hallanál engem egyből dicsérnéd a fiúkat is :rofl:

2 Likes

Nem igazán de a srác ugrott be mint “fiú haspolóban “ kép.
Végigtolt egy egész klipforgatást ebben. :grinning:

A levendulalila baseball sapi + póló szett után (a H&M férfi részlegén) már semmin nem lepődöm meg.:smiley:

1 Likes

Motoros dzseki , volt nekem is ezer ève. Szerettem de vigyàzz, szűk a fazon, sok mozgàshoz csak nyitottan kènyelmes vagy a zippzàrt nem szabad felhùzmi teljesen.

1 Likes

Hát a világ változik, jobb ha nem lepődünk meg semmin. :cowboy_hat_face:

Isabelle köszönöm! :slight_smile:

1 Likes

Sosem láttam még a klipjét,de nagyon szeretem ezt a számot. Oh,milyen jó bulik voltak akkoriban… még szemtelenül fiatal voltam. :grinning:

1 Likes

Azon sem, hogy a férfirészlegen több karkötő van, mint a nőin és a zoknik ezerszer színesebbek.:smiley:

5 Likes

Ez a 80-as évek? Lehet hogy tévedek, de mintha ebben az időszakban találták volna fel a diszkrét férfi haspólót… legalábbis mintha láttam volna pár filmet hasonló öltözékekkel

1993 , megnéztem.

hát, valahogy csak meg kell oldani az önkifejezést. :cowboy_hat_face: :smiley:

1 Likes

Hímnem? Nőnem? Semlegesnem…?

Screenshot_20211111_134908

Most láttam. :grin:

2 Likes

Cukorfalat :grinning:

Mivel nem mertem a rövid fazon bőrzdzsekit megrendelni, bementem ma az árkádba körülnézni. Hát nem vagyok hozzászokva ehhez, mármint az embertömeghez. :smiley:
végül találtam valamit ami nem rossz, de minőségbeli elvárásaimat nem teljesíti, camel active üzletben találtam még valamit de ahhoz meg fiatalnak érzem magam. Mivel elegáns kabátjaim vannak már, most kimondottan valami mást keresek. Egyébként brutál meleg volt, nem is tudom hogy pólóban kellett volna mennem… :smiley:

IMG_20211112_143233

2XL de szó szó, viszont nem igazi bőr, félek hogy megkopna és úgy meg nem érdemes megvenni… mit gondoltok? A másik fazon amit korábban linkeltem jobb nem ?

3 Likes

Műbőrt (vagy ahogy most divatos öko bőrt) csak akkor érdemes venni, ha olcsó, mert elég hamar tönkremegy sajnos. 2-3 év talán.

3 Likes

Ennek egyébként nem rövid a karja? Legalábbis a kép alapján ez a benyomásom, de lehet, hogy csak mert tartod a telefont.

Nekem volt egy nagyon szép és jó drága műbőr kabátom, hát soha többet. Persze tudom, hogy műbőr és műbőr között is van különbség, de én nem mondom meg ránézésre, hogy meddig fogja bírni. Szóval én nem ajánlom.

2 Likes

Nem rossz, de olyan mintha bélelt lenne.

Esetleg a Mango-t érdemes megnézni, sokszor van még külön akció, akkor aztán tényleg olcsón lehet pl. kabátot venni. Nekem van innen egy kis bőrkabátom, semmi baja, mondjuk nem is hordom sokat

https://www.mangooutlet.com/hu/ferfi/pielpolipiel_d20548282

1 Likes