Eye candy
Már megijedtem, hogy a feketét promótálják idén is tavaszinak, aztán beindultak a színek
Először énis néztem, hogy ezmijez?!? aztán jöttek a banánzöldek ahhh
Ma elárulom Nektek a titkos táskák lelőhelyét
Az utóbbi 3 évben csak ezeket veszem, szuper minőség, megfizethető áron. Megnéztem az anyaoldalt és valóban reális az eredeti ár ami ki van írva a képek alatt.
Régebben volt pár márkásabb táskám, Calvin Klein, Byblos, de olyan hamar tönkrementek … pedig vigyáztam rájuk mint a szemem fényére. CK pénztárca 2 évet se bírt…. Nem high end márkák de azért egy 60 ezres táska igenis tartson már ki 5 évig.
Mután a második CK táskám is tönkrement, megfogadtam hogy én táskára nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni, akkor kezdtem el kutakodni és találtam rá erre a márkára.
Eddig 2 féle Molise fazonom van egy fekete és egy szürke valamint egy fonott fazon aminek elfelejtettem a nevét
Szépek, tartósak, igényesen vannak összerakva, napi hordás mellett sincs semmi bajuk.
Oooh,táska projektem is van éppen. Köszönöm a tippet. Én a Guess , márkaboltban vett, pénztárcát dobtam ki nagyon hamar,alig több,mint egy évet bírt ki. Azóta csak Heavy Tools pénztárca,négy évente cserélem.
Guess se bír sokat, fodrászomnak is olyan pénztárcája volt , de már csak volt, mert hamar tönkrement. Nekem bakancsom van a márkától, már járt cipésznél mert a belseje a sarkamnál kilyukadt… 2 éves csak télen hordom és 42 ezer volt. Legszívesebben a tervező fejéhez vágnám.
Pénztárcát szintén a Fashion daysről vettem , nagyon szeretem
Fossil volt még a CK előtt az is szuper volt csak a türkiz szín hamar szürkés lett , eltettem, ha valahogy ki lehet tisztítani akkor még szívesen használnám.
Íme az ominózus Wellensteyn Ez eredetileg legombolható aljú volt, de rávarrattam.
Ilyen érdekes, khakis-barnás-antracit színe van élőben.
Csinos darab.
Most hogy egyre inkább a bőrös illatokat érzem magaménak elgondolkodtam egy dzsekin.
inkább csak rövid fazonokat találok, barátnőm szerint nem tetszene nekem a mindennapokban… bár ebben lehet hogy az is benne van hogy szinte mindenből a hosszított fazonokat keresem, elég magas vagyok…
Nagyon klasszul néz ki!
Lehet fel kellene próbálnod egy hasonlóan rövid bőrdzsekit egy boltban, hogy megnézd hogyan áll a rövidebb fazon. Lehet egy hosszabbat is meg kellene nézned. Ha online veszed meg próba nélkül, ha lehet küldd vissza, ha nem tetszik. (Csak óvatosan csomagold ki, ne vágd le a címkét stb, de gondolom tudod) Én olyan vagyok, hogyha egy kicsit is kételkedem benne, hogy jó az a ruha akkor nem veszem meg :).
Szerintem is bátran próbálj, egy ilyen fazon, mint amiről a képet mutattad, biztos nem lenne rossz, nem annyira rövid az. Attól is függ, mennyire arányos a tested, ha a felsőtested és a lábak hossza éppen megfelelő, akkor még egy pontosan derékvonalon elvágó dzseki sem adna előnytelen összehatást
Egyedül a haspólóval vigyázz
Csak vicceltem! Bár lefogadom, hogy a Zarában olyat is kapni
Nem az a haspólós típus vagyok.
Take that : Relight my fire klip
Nagyon péntek van.