Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Eye candy :relaxed::heart:

2 Likes

Már megijedtem, hogy a feketét promótálják idén is tavaszinak, aztán beindultak a színek :heart_eyes: :star_struck: :fireworks:

1 Likes

Először énis néztem, hogy ezmijez?!? aztán jöttek a banánzöldek ahhh :slight_smile:

1 Likes

Ma elárulom Nektek a titkos táskák lelőhelyét :slight_smile:

Az utóbbi 3 évben csak ezeket veszem, szuper minőség, megfizethető áron. Megnéztem az anyaoldalt és valóban reális az eredeti ár ami ki van írva a képek alatt.
Régebben volt pár márkásabb táskám, Calvin Klein, Byblos, de olyan hamar tönkrementek … pedig vigyáztam rájuk mint a szemem fényére. CK pénztárca 2 évet se bírt…. Nem high end márkák de azért egy 60 ezres táska igenis tartson már ki 5 évig.
Mután a második CK táskám is tönkrement, megfogadtam hogy én táskára nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni, akkor kezdtem el kutakodni és találtam rá erre a márkára.
Eddig 2 féle Molise fazonom van egy fekete és egy szürke valamint egy fonott fazon aminek elfelejtettem a nevét :slightly_smiling_face:
Szépek, tartósak, igényesen vannak összerakva, napi hordás mellett sincs semmi bajuk. Kép

8 Likes

Oooh,táska projektem is van éppen. :+1: Köszönöm a tippet. Én a Guess , márkaboltban vett, pénztárcát dobtam ki nagyon hamar,alig több,mint egy évet bírt ki. Azóta csak Heavy Tools pénztárca,négy évente cserélem.

2 Likes

Guess se bír sokat, fodrászomnak is olyan pénztárcája volt , de már csak volt, mert hamar tönkrement. Nekem bakancsom van a márkától, már járt cipésznél mert a belseje a sarkamnál kilyukadt… 2 éves csak télen hordom és 42 ezer volt. Legszívesebben a tervező fejéhez vágnám.
Kép
Pénztárcát szintén a Fashion daysről vettem , nagyon szeretem :slight_smile:
Fossil volt még a CK előtt az is szuper volt csak a türkiz szín hamar szürkés lett , eltettem, ha valahogy ki lehet tisztítani akkor még szívesen használnám.

1 Likes

Íme az ominózus Wellensteyn :wink: Ez eredetileg legombolható aljú volt, de rávarrattam.
Ilyen érdekes, khakis-barnás-antracit színe van élőben.
20211103_161535

9 Likes

Csinos darab.

Screenshot 2021-11-05 at 11.57.42

Most hogy egyre inkább a bőrös illatokat érzem magaménak elgondolkodtam egy dzsekin. :smiley:
inkább csak rövid fazonokat találok, barátnőm szerint nem tetszene nekem a mindennapokban… bár ebben lehet hogy az is benne van hogy szinte mindenből a hosszított fazonokat keresem, elég magas vagyok…

6 Likes

Nagyon klasszul néz ki!

Lehet fel kellene próbálnod egy hasonlóan rövid bőrdzsekit egy boltban, hogy megnézd hogyan áll a rövidebb fazon. Lehet egy hosszabbat is meg kellene nézned. Ha online veszed meg próba nélkül, ha lehet küldd vissza, ha nem tetszik. (Csak óvatosan csomagold ki, ne vágd le a címkét stb, de gondolom tudod) Én olyan vagyok, hogyha egy kicsit is kételkedem benne, hogy jó az a ruha akkor nem veszem meg :).

2 Likes

Szerintem is bátran próbálj, egy ilyen fazon, mint amiről a képet mutattad, biztos nem lenne rossz, nem annyira rövid az. Attól is függ, mennyire arányos a tested, ha a felsőtested és a lábak hossza éppen megfelelő, akkor még egy pontosan derékvonalon elvágó dzseki sem adna előnytelen összehatást :nerd_face:
Egyedül a haspólóval vigyázz :rofl:

2 Likes

@asianlover , haspóló férfinak? ? :smiley:

Csak vicceltem! Bár lefogadom, hogy a Zarában olyat is kapni :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Nem az a haspólós típus vagyok. :rofl: :rofl:

@asianlover , juuj :D. Mi van ha egyszer az is divat lesz a fiatal fiúknál :D:D

Kép

Take that : Relight my fire klip :smiley:

4 Likes

@Luiselotte neeee :rofl::rofl::rofl::rofl:.

Dede :slight_smile:
Dúdolom is.

Lulunak nagyon jó a hangja .

2 Likes

Nagyon péntek van. :rofl: :raised_hands: :laughing:

1 Likes