Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Kabátot keresek, de kicsit reménytelennek érzem a helyzetet… :roll_eyes: Az elvárásaim:

• Meleg legyen, mert fázós vagyok, de nem szeretnék pufikabátot.
  • Annyira legyen rövid, hogy kényelmesen lehessen benne vezetni. (kb. csípőig érjen)
  • Legyen karcsúsított, amennyire egy vastag kabát csinos lehet.
  • Szürke színű legyen
    Hol érdemes szétnézni? Melyik márkákat ajánlanátok? Persze webáruház örülnék legjobban, de nem kizárólag.
3 Likes

Nem webáruház ugyan, de nekem az f&f kabik nagyon beválltak, meleg, de nem vastag, lehet benne mozogni :blush:

Szia!
Hasonló igényeim voltak :slight_smile: Végül egy bőrkabát üzletben vettem irhakabátot. Máshol sajnos nem kaptam. Az összegen csikorgattam a fogam, de összeszámoltam, mennyi ideig fogom viselni (alsó hangon 8 év) és úgy már kijött a matek. Főleg, hogy van ismerősöm, akinek évente új télikabátja van :smiley:

1 Likes

Én a Wellensteyn kabátokról nagyon jókat hallottam, de tapasztalatom nincs, mert a méretem miatt eddig szóba sem jöhetett (idén pedig egyelőre nem akarok drága kabátot venni, mert ha sikerül még fogyni, akkor jövőre úgyis újat kellene).
Bár az ára enyhén szólva sem olcsó.

https://wellensteyn.hu/termekek/noi/teli

2 Likes

Én most vettem egy f&f plüss (teddy?) pulcsit, van belőle kabát is. Viszont olyan meleg, hogy nekem tökéletes lesz kabátnak is :smiley:

Én a Heavy Tools kabátjai szerintem megfelelnek a leírásnak.

1 Likes

Esetleg ez az oldal? Brutál meleg kabátot vettem itt.

https://www.urban-babe-hu.com/girls_only/2616/noi-dzsekik-kabatok-parkak?gclid=Cj0KCQjwtrSLBhCLARIsACh6RmgF90uEliu1Fyn5HhtoBb6UkNCCmHj1fDT3-mPwnAtqPom7mSHgrzUaArMjEALw_wcB

1 Likes

Köszi mindenkinek az ajánlásokat. :hugs: Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de az én értelmezésemben ez a pufi kabát: https://www.heavytools.hu/noi/kabat-es-melleny/utcai-kabat-es-dzseki/neblina-white-s-f2w21251wh.html
Minden ami steppelt, vízlepergetős anyagú, és amit nem vennél fel szoknyához vagy magassarkúhoz.Tehát ilyen ne legyen!:slight_smile:

Ilyesmi? :slight_smile:
Aboutyou, női télikabátok és a szűrésben rövid fazon.
Lesz benne tücsök meg bogár és nagyon csúnyák is de érdemes nézegetni , egy- két csinos is akad azért.
1 Likes

Igen, ilyesmi stílusra gondoltam! :hugs: Ha ez meleg lenne (bár ezt nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán ellenőrizni weben), már vinném is! :blush:

1 Likes

Kép Kép
Ezt írják róla, szerintem ha találsz olyat ami tetszik akkor rendeld meg, netes vásárláskor indoklás nélkül is vissza lehet küldeni a terméket. A postaköltséget bukod.
Én is innen vettem kabátot, térdig érő, fekete, gyapjú, övvel.Csak vékony bélés van benne , mondjuk én nem vagyok fázós.
Általában varratni szoktam de ez annyira tökéletes volt, hogy nem tudtam otthagyni.

1 Likes

Nem mosható???

Ja télikabát nekem is f&f van, hasonló ehhez:
Rossz volt a cipzárja, ezért féláron elvihettük+ még adtak valami kedvezményt tavaly. Nekem tetszik, hogy öve van, meg valahogy olyan igényesebb az egész, mint egy pufikabát. Ja nekem valamivel szűkítettebb fazonúbb ennél, talán és szürke :thinking:. És a zseb is más, na jó inkább rakok be róla egy fotót is :D.

30354303_3999454873cc484da2eb65792cab9c86_wm

IMG_20211018_184539

Nem, de tisztítóba be lehet adni.

1 Likes

Az about you-nál ingyenes a kiszállítás és a visszaküldés is, ráadásul 14 helyett 90 napig lehet visszaküldeni (emlékeim szerint legalábbis). Én sokszor rendeltem onnan, volt, amit visszaküldtem, mindig simán ment minden.

1 Likes

Azt írja, “enyhén bélelt”, én szánkózni nem vinném…
Viszont, ha nem szereted a vastag pufi kabátokat, de a meleg kabátokat igen, erősen javaslom az irhát. “Be kell mozogni” (vagy tartsd a fűtött szobában), de utána akár órákig is fűt nagyon! Vagy ha találsz jó áron megfelelő kabátot ami “csak” nem elég meleg, még mindig varrathatsz bele egy teddy vagy irha bélést (akár patentosan is, és akkor ha kiveszed a bélést, átmenetibb kabátnak is jó lehet), annyira sokba nem kerül :smiley:

4 Likes

Hú, a Wellensteyn nagyon veszélyes! Ha megtalálod a Neked való modellt, az összes többi kabátodat felteheted eladásra, mert csak azt fogod hordani! :wink: Nem is tudom, talán 4 éve vettem egyet, na azóta, ha bejön a hideg, semmi mást nem hordok. Van persze szövetkabátom, de nagyon fázós vagyok, azok nem adnak kellő meleget egy ponton túl. Majd befotózom valamelyik nap a kabátom, nem a legmelegebb verzió, így nem is 40 kiló, nagyon praktikus és nőies, karcsúsított, “sportosan elegáns”. Csak ajánlani tudom!

10 Likes

“Szánkózosom” egy vastag 4 éves Columbia dzseki, az extra meleg térdig érő "paplan"kabátom meg már egy 7-8 éves The North Face. A minőségüket tekintve, szerintem simán hordani fogom őket még vagy 10 évig…:grin:
Szóval most az elegánsabb vonalat célzom meg, amennyire csak lehet meleg kivitelben. A bélés viszont nagyon jó ötlet, köszi!:hugs:

1 Likes

A legjobb! Valszeg a legdrágább is, ha nem a dizajner vonalat nézzük. Abban fázni nem lehet, és borzasztó jó minőség. Ez ár-érték arányban a befektetés :star_struck: És van belőle egy elegánsabb vonal is.

1 Likes

@asianlover @Lencseee nagyon köszönöm, eddig is akartam ilyet, de mostmár megjobban. :grinning:

2 Likes