Igazi akcióvadász tipp!
Óó, arra képtelen vagyok, hogy este akadémiai székfoglalót tartsak a másnapi outfitről. Időjárás, kedv, a késés kalkulálható mértéke - ezek rendkívül kényes változó tényezők.
Ésvan benne egy erős lesz@rom faktor is, a 196-os népét nem érdeklem, az irodaházam meg nem érdemel meg.
Igaz, én is csak olyan különleges alkalmakkor - mint a veled való találkozás - fotóztatom magam a gyerekkel, hogy aztán szavazásra bocsássam, hogy a ruha övvel, vagy anélkül jobb.
Olyan fura olvasni a ruhavásárlási és öltözködési preferenciákat. Mostanában eszembe jut, hogy nekem is voltak ilyen dolgaim: a ruhatáram alap darabjai (sötét farmer, pólók, felsők) mellé a Promodból vettem élénk színű blézert. Ez bármelyik reggel összeszedetté tette a megjelenésemet. Szerettem az élénk színű nagy parkolós bőr táskákat és az élénk fülbevalókat.
3 évnyi terhesség/kisgyerekes lét után már sajnos ezeknek nyoma sincs: az első farmert felkapom amibe beleférek (de végre tudok hordani újra farmert, ez is valami!) egy kényelmes pólóval ami elfedi, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Kabátot úgy választok, hogy a hurcit fel tudjam venni mellé és a hátizsákba mindkét gyerek dolgai beleférjenek. Egy ideje próbálom előkeresni a régi ruháimat, de vagy nem tudom hova tettem őket vagy amit megtalálok, idiótán áll rajtam.
Nagyon vágyok már arra, hogy újra legyen időm öltözködni. Remélem a vágyam egy év múlva megvalósul…
Megtisztelsz, hogy ennyi gondot fordítasz a szerény személyemmel való találkozásra.
Gondolom, a divatdiktátoroknak is megvan a véleménye.
Azoknak mindig mindenről megvan a véleményük.
De azért reggelente, amikor megyünk a suliba, a liftben belenézek a tükörbe, és akkor látom meg, hogy a fésűvel elmaradt a randevú, akkor mindig megjegyzik, hogy te így is gyönyörű vagy, anya!
És igazuk is van.
Hát ez ilyen, van izgalom és feszültség.
Én tervező és időbeosztó bajnok vagyok, biztos munkahelyi ártalom + személyiségből fakad.
Este kikészítek mindent, hajfújótól kezdve a naptejen át a cipőig bezárólag, hogy ne reggel hatkor kelljen egy bugyival a kezemben állnom a nappali közepén, hogy mit is akartam …
Mondjuk Ti minden nap mással sminkeltek, gyönyörű színekkel én meg általában ugyanazt kenem , így nekem is nehezebb lenne mindent összeigazítani.
Lagerfeld féle minimalista minden nap ugyanaz egyenruhát még nem vezettem be, egyébként aki kipróbálta, mindenki azt írta, hogy felszabadító, lekerül a vállról a mit vegyek fel teher.Nem lehet rossz.Ugyanakkor szeretem ,hogy rengeteg mindent tudok variálni, olykor Darth Wader vagyok hosszú uszállyal máskor Amidala hercegnő 2 fej magas gallérral . Az utca népe nem mindig tudja megemészteni a szetteket , de a magam örömére öltözöm , nem másnak .
Jaj, nálam is a fésülködés szokott elfelejtődni!
Biztosan csodás stílusod van Úgy megnézném ezt a két említett szettet Én is kikészítek mindent, bár más időbeosztásom van jelenleg. Egyenruhát nem hordanék soha tobbé, akkor se ha azt maga Karl Lagerfeld tervezte
Azért a hajhosszabbítóm a bontó kefével verne meg ha kihagynám a fésülködést
Volt egy lány aki bejött a szalonba, hogy nem jó a haj, akad…. Oké ülj le megnézem. 5 perc alatt kifésülte neki, a lány teljesen elképedt, hogy jaaaa ezt fésülni kell?!? Nem úgy van, hogy felteszed és 3 hónapig jó???
Nagyon nehéz volt kibírnom, hogy ne nevessek.
A hajhosszabbítóm teljesen rezzenéstelen arccal a kezébe nyomott ajiba egy bontó kefét, hogy akkor ezzel légyszi napi 2x menj át a hárédon köszi
Megjött a turis Levis farmerem.
Hibátlan.
10 pontot adok
Nagyon szuper! Kényelmes is, ugye?
Ah, halálosan.
Ez a fazon a kedvencem lesz . Hosszú szárú csizmával is.
28as hossz, de ezt is le kell vágnom. Röhej. Mindegy
Ja, 720as számú super skinny, magas derékkal.
Megkérdezhetem az árát, és hogy hol vetted? Köszönöm.
Remixshop, és 9ezer volt.
Egy új Zarához képest nem olcsó, de nagyon akartam ilyen fazont.
Örülök!
Azt hiszem, nekem is ilyen van (az tuti, hogy skinny), nagyon szeretem.
Nagyon jó áron vetted, töredéke az eredetinek.