Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Igazi akcióvadász tipp! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Óó, arra képtelen vagyok, hogy este akadémiai székfoglalót tartsak a másnapi outfitről. Időjárás, kedv, a késés kalkulálható mértéke - ezek rendkívül kényes változó tényezők.:smiley:
Ésvan benne egy erős lesz@rom faktor is, a 196-os népét nem érdeklem, az irodaházam meg nem érdemel meg.:rofl::rofl:

7 Likes

Igaz, én is csak olyan különleges alkalmakkor - mint a veled való találkozás - fotóztatom magam a gyerekkel, hogy aztán szavazásra bocsássam, hogy a ruha övvel, vagy anélkül jobb. :rofl:

3 Likes

Olyan fura olvasni a ruhavásárlási és öltözködési preferenciákat. Mostanában eszembe jut, hogy nekem is voltak ilyen dolgaim: a ruhatáram alap darabjai (sötét farmer, pólók, felsők) mellé a Promodból vettem élénk színű blézert. Ez bármelyik reggel összeszedetté tette a megjelenésemet. Szerettem az élénk színű nagy parkolós bőr táskákat és az élénk fülbevalókat.
3 évnyi terhesség/kisgyerekes lét után már sajnos ezeknek nyoma sincs: az első farmert felkapom amibe beleférek (de végre tudok hordani újra farmert, ez is valami!) egy kényelmes pólóval ami elfedi, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Kabátot úgy választok, hogy a hurcit fel tudjam venni mellé és a hátizsákba mindkét gyerek dolgai beleférjenek. Egy ideje próbálom előkeresni a régi ruháimat, de vagy nem tudom hova tettem őket vagy amit megtalálok, idiótán áll rajtam.
Nagyon vágyok már arra, hogy újra legyen időm öltözködni. Remélem a vágyam egy év múlva megvalósul…

10 Likes

Megtisztelsz, hogy ennyi gondot fordítasz a szerény személyemmel való találkozásra.:smiling_face_with_three_hearts:
Gondolom, a divatdiktátoroknak is megvan a véleménye.:smile:

1 Likes

Azoknak mindig mindenről megvan a véleményük. :rofl:

De azért reggelente, amikor megyünk a suliba, a liftben belenézek a tükörbe, és akkor látom meg, hogy a fésűvel elmaradt a randevú, akkor mindig megjegyzik, hogy te így is gyönyörű vagy, anya! :smiling_face_with_three_hearts:

13 Likes

És igazuk is van.:slight_smile:

7 Likes

Hát ez ilyen, van izgalom és feszültség. :smiley:

1 Likes

Én tervező és időbeosztó bajnok vagyok, biztos munkahelyi ártalom + személyiségből fakad.
Este kikészítek mindent, hajfújótól kezdve a naptejen át a cipőig bezárólag, hogy ne reggel hatkor kelljen egy bugyival a kezemben állnom a nappali közepén, hogy mit is akartam …
Mondjuk Ti minden nap mással sminkeltek, gyönyörű színekkel én meg általában ugyanazt kenem , így nekem is nehezebb lenne mindent összeigazítani.
Lagerfeld féle minimalista minden nap ugyanaz egyenruhát még nem vezettem be, egyébként aki kipróbálta, mindenki azt írta, hogy felszabadító, lekerül a vállról a mit vegyek fel teher.Nem lehet rossz.Ugyanakkor szeretem ,hogy rengeteg mindent tudok variálni, olykor Darth Wader vagyok hosszú uszállyal máskor Amidala hercegnő 2 fej magas gallérral . Az utca népe nem mindig tudja megemészteni a szetteket , de a magam örömére öltözöm , nem másnak . :slight_smile:

13 Likes

Jaj, nálam is a fésülködés szokott elfelejtődni! :smiley:

3 Likes

Biztosan csodás stílusod van :heart_eyes: Úgy megnézném ezt a két említett szettet :heart_eyes: Én is kikészítek mindent, bár más időbeosztásom van jelenleg. Egyenruhát nem hordanék soha tobbé, akkor se ha azt maga Karl Lagerfeld tervezte :see_no_evil:

3 Likes

Azért a hajhosszabbítóm a bontó kefével verne meg ha kihagynám a fésülködést :smiley:
Volt egy lány aki bejött a szalonba, hogy nem jó a haj, akad…. Oké ülj le megnézem. 5 perc alatt kifésülte neki, a lány teljesen elképedt, hogy jaaaa ezt fésülni kell?!? Nem úgy van, hogy felteszed és 3 hónapig jó???
Nagyon nehéz volt kibírnom, hogy ne nevessek.
A hajhosszabbítóm teljesen rezzenéstelen arccal a kezébe nyomott ajiba egy bontó kefét, hogy akkor ezzel légyszi napi 2x menj át a hárédon köszi :rofl:

5 Likes

Megjött a turis Levis farmerem.
Hibátlan.

20211014_170128

21 Likes

10 pontot adok :slight_smile:

Nagyon szuper! Kényelmes is, ugye?

Ah, halálosan.
Ez a fazon a kedvencem lesz . Hosszú szárú csizmával is.
28as hossz, de ezt is le kell vágnom. Röhej. Mindegy
Ja, 720as számú super skinny, magas derékkal.

3 Likes

Megkérdezhetem az árát, és hogy hol vetted? Köszönöm. :hugs:

Remixshop, és 9ezer volt.
Egy új Zarához képest nem olcsó, de nagyon akartam ilyen fazont.

4 Likes

Örülök!:slightly_smiling_face:
Azt hiszem, nekem is ilyen van (az tuti, hogy skinny), nagyon szeretem.

Nagyon jó áron vetted, töredéke az eredetinek.