De szerettem a ruháikat…
A Marks&Spencernél tényleg nagyon sok hossz és fazon volt. Sok farmerem van nekem is onnan, szerencsére még bírják a strapát.
Nálam az új tökéletes farmer a Mango Valentin fazonja.
Ez egy slim fazonú, csípőben széles derékban szűkebb, rugalmas anyagú farmer. Vastagabb a vádlim, de nem szorít, a hossza tökéletes a 170 centimhez.
Èn az esprit farmerokat nyùztam èvekig. Termèszetesen nem teljes àron vettem ,hanem megvàrtam a leàrazàst ès fèlàron. De àllandòan elkopott az ülepènèl az anyag ès szò szerint szètrepedt a hàtsòmon 2- 3 db utàn meguntam ès azòta az aldis farmereket veszem kemèny 12 euròèrt Nagyon jòl bírjàk a strapàt.
Még egy pont a Marks and Spencernek.
Siratom, hogy kivonultak , szuper minőség volt.
Sajnos (de amúgy nem ) kifogytam az összes farmeromból… Most a Takkoból van, de nem az igazi, bár nem rossz.
Remélem, jó lesz! Nekem nagyon tetszik hogy, ruganyos az anyaga (ezért sosem szorít és nem kínszenvedés felhúzni), nem tágul ki, nem veszít a színéből. A márkaboltban vettem G-napokon.
Aldis Lidls ruhák ,cipők egész jók. Volt egy cipőm,amit évekig nyúztam,mire minimális használati nyomok lettek rajta.
G-star Raw márka volt már valakinek?
Évek óta nézegetem a kirakatot, de még sose mentem be
A Pepe Jeans jutott még eszembe , azt is szerettem kényelmes volt☺️
Nekem igen, kettő, most csak az egyik a méretem. Mindkettőt használtan vettem, szerintem szuperek. Elnyűhetetlenek.
Sok helyen látom őket turkálókban.
Nekem most a H&M Shaping Skinny Jeans a kedvenc, de van egy szuper F&F-es használtruhás farmerem is.
Levi’sre meg terveztem már beruházni.
Nagyon durva,hogy vannak textilek,amikre jó lenne lízing lehetőség.
Korábban a kedvenc harisnyanadrágomat a Nyugati Pályaudvar aluljáróban vettem,máshol nem találtam olyat. Tegnap zárva volt az az üzlet. Valaki esetleg tudja,mi lehet vele?
Igen, egyébként vicc árak vannak. Tinikoromban simán megfizethetőek voltak a Replay, Diesel és Guess farmerek. Mára elképzelhetetlen, hogy 60-80 ezer forintot kiadjak egy farmerért, melyek többsége a mai divat szerint úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki- szó szerint…
Nem szoktam sajnálni magamtól a szép ruhákat , de 60-80 ezer Ft egy szép bőrcsizma ára , nem pedig egy nadrágé az én fejemben.
Ezt én is sokallom és a képeket elnézve nem is tetszenek. Maximum akkor tudom ezt az árat elfogadni ha olyan jó minőség, hogy 10 évig nadrág marad. Erőltetem az agyam nem emlékszem, hogy lett volna Tőlük nadrágom, így ebben a tekintetben ezt nem tudom megítélni.
Te jó ég Le vagyok maradva nagyon az árakkal, évek óta aldis meg lidl-s farmerjeim vannak és teljesen jól megvagyok velük. 60-80 ezer Ft számomra elképzelhetetlen összeg egy nadrágért.
Nekem is a Taccoból vannak, imádom őket, nekem van egy mom jeans, van egy világoskék bokánál cipzáros és nagy zsebes elől (valamiért az ilyen gatyákat imádom.), Meg van egy sötétkék sima egyenes szárú, nagyon imádom őket.
Vannak olcsóbbak marketplaceről, lidlből, mintásak. Meg fashion daysről egy kék és fehér. (Azóta rájöttem, hogy innen nem fogok sűrűn rendelni, mióta a 4000 ft-os gatyájuk sem egy hűha, még csak nem is fast fashion minőség.)
Ja van még a Taily weilből egy fehér farmerem, de azt sikerült összekoszolnom és nem jön ki belőle a folt.
Pont ma érkezett a Mango outletből 2 magasderekú farmerem, 2999ft/db-ért. Én már szinte csak innen veszek farmert (meg szinte minden mást is), részben mert nagyon jó minőségű, részben pedig szuper árakat lehet kifogni. Engem aztán nem izgat, hogy tavalyi kollekció, nem fogok 10ezerért farmert venni
Van az Amwaynek egy fehér pora,az nagyon jó bármilyen szennyeződésre. Illetve a babapopsi törlőkendők.
Ez online oldal?