Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Amég van rá igény, addig szíve joga ezt csinálni :slight_smile:

A Dedolestől rendeltem, de még tavasszal. Ha jól látom, most nincs.

https://www.dedoles.hu/noi/bokazoknik

számomra Vera Wang verte ki a biztosítékot, nem is tudom eldönteni hogy a vékonysága vagy a valószínű retus miatt. 72 éves :weary:

1 Likes

Volt akin alig volt ruha. Jóformán mindent engedett látni :dizzy_face:

1 Likes

Köszönöm, itt aztán minden IS van, fogok rendelni pár vicces párat, még pár hónap és kezdődik a zokni szezon. (nálam novembertől- februárig tart )

Elég sokat végignéztem és egyszerűen elszomorító. Aberrált és beteges ízlésű korban élünk, minden tekintetben, elnézve elsősorban a férfiak (férfiak???) egy részét. Vera Wang nyugodtan mehetne egy Halloween-buliba vagy egy vámpíros horrorfilmbe, mert egyenesen rémisztő. Csekélység, de figyelemre méltó még Madonna kislányának kirakatba tett hónaljkutyái… :face_vomiting:. (63/179 kép)

1 Likes

:laughing::laughing::laughing:
Hát, ezért biztosan érdemes volt.
És vajon ezen a gálán lehet enni és inni?

1 Likes

Jéé, azt hittem csak én ismerem a starity oldalt :heart_eyes_cat:, régen tök jó közösség volt ott.

Csodálatos táskák és cipők.
A Högl sportosan elegáns darabjaiba beleszerettem. :heart_eyes:

1 Likes

Keresem a tökéletes farmert.
Ki hol találta meg?

1 Likes

Levi’s.
(Sajnos.)

2 Likes

Jajjj, miért sajnos? Az ára miatt?
Nemrég vettem egy világosat használtan, és szuper, de nem volt még soha más farmerem ettől a márkától.

1 Likes

Nagyon szeretem a farmereket, a ruhatáramban is többféle megtalálható. Nyárra a vékony anyagúak, a regular farmerek, és vannak a kifejezetten vastag anyagú téliek. Nyárra a fehéreket, bézseket, illetve a világos kékeket preferálom, ősztől jöhetnek a szürkék, indigókékek és feketék. Ha egyetlen “tökéletest” kellene kiválasztani, akkor az a regular középkék lenne, mert az bármikor :slight_smile: Nekem a középmagas derekú, skinny fazonok a kedvenceim, legutóbb a Zarában vettem ilyet: https://static.zara.net/photos///2021/V/0/1/p/8228/022/407/2/w/563/8228022407_6_1_1.jpg?ts=1609237733099
Általában fast fashion üzletben (Mango, Zara, H&M) veszem őket, ennek ellenére vannak több tízéves darabjaim is.

2 Likes

Arra nekem is fáj a fogam. :nerd_face:

Az én kedvenc farmerem GAP. Jópár éve vettem, imádom
m_5ecb24baac97029155d95738 .
Van még egy Mango ülepes, amit szintén nagyon szeretek, abból vettem kettőt is, mikor nagyon olcsó volt az outleten.
Van egy G-star MOM Jeans, használtan vettem a Remixshopból, de valahogy nem áll jól ez a fazon. Ugyaninnen rendeltem a Levist, amit viszont nagyon szeretek.
És ennyi. Szeretném bővíteni a kollekciómat, mert változott a vezérkar a munkahelyemen, és lehet kicsit lazábban öltözködni. :slight_smile:

4 Likes

Persze, hogy amiatt. Még kuponnal is rettenetes ára van.

Gap, L’evis turiból. Illetve van egy Gas a Daróczi utcából,9.800 huf volt.

2 Likes

Felbuzdultam, megnéztem, mi van a méretemben használtan, rendeltem egy Levist, pont találtam egyet. Meglátom, milyen, legfeljebb visszaküldöm.
About you-n horror ára volt.

2 Likes

Eddig,ha bármire rákerestem az AY-n,drágább volt,mint a márka webshopjában. Nagyon résen kell lenni :+1:

1 Likes

Amíg volt itthon Marks&Spencer tőlük szerettem farmert venni, mert volt 3 féle hossz és mert valamiért az övéké nem állt el a derekamnál.

4 Likes