Amég van rá igény, addig szíve joga ezt csinálni
A Dedolestől rendeltem, de még tavasszal. Ha jól látom, most nincs.
számomra Vera Wang verte ki a biztosítékot, nem is tudom eldönteni hogy a vékonysága vagy a valószínű retus miatt. 72 éves
Volt akin alig volt ruha. Jóformán mindent engedett látni
Köszönöm, itt aztán minden IS van, fogok rendelni pár vicces párat, még pár hónap és kezdődik a zokni szezon. (nálam novembertől- februárig tart )
Elég sokat végignéztem és egyszerűen elszomorító. Aberrált és beteges ízlésű korban élünk, minden tekintetben, elnézve elsősorban a férfiak (férfiak???) egy részét. Vera Wang nyugodtan mehetne egy Halloween-buliba vagy egy vámpíros horrorfilmbe, mert egyenesen rémisztő. Csekélység, de figyelemre méltó még Madonna kislányának kirakatba tett hónaljkutyái… . (63/179 kép)
Hát, ezért biztosan érdemes volt.
És vajon ezen a gálán lehet enni és inni?
Jéé, azt hittem csak én ismerem a starity oldalt , régen tök jó közösség volt ott.
Csodálatos táskák és cipők.
A Högl sportosan elegáns darabjaiba beleszerettem.
Keresem a tökéletes farmert.
Ki hol találta meg?
Levi’s.
(Sajnos.)
Jajjj, miért sajnos? Az ára miatt?
Nemrég vettem egy világosat használtan, és szuper, de nem volt még soha más farmerem ettől a márkától.
Nagyon szeretem a farmereket, a ruhatáramban is többféle megtalálható. Nyárra a vékony anyagúak, a regular farmerek, és vannak a kifejezetten vastag anyagú téliek. Nyárra a fehéreket, bézseket, illetve a világos kékeket preferálom, ősztől jöhetnek a szürkék, indigókékek és feketék. Ha egyetlen “tökéletest” kellene kiválasztani, akkor az a regular középkék lenne, mert az bármikor Nekem a középmagas derekú, skinny fazonok a kedvenceim, legutóbb a Zarában vettem ilyet: https://static.zara.net/photos///2021/V/0/1/p/8228/022/407/2/w/563/8228022407_6_1_1.jpg?ts=1609237733099
Általában fast fashion üzletben (Mango, Zara, H&M) veszem őket, ennek ellenére vannak több tízéves darabjaim is.
Arra nekem is fáj a fogam.
Az én kedvenc farmerem GAP. Jópár éve vettem, imádom
.
Van még egy Mango ülepes, amit szintén nagyon szeretek, abból vettem kettőt is, mikor nagyon olcsó volt az outleten.
Van egy G-star MOM Jeans, használtan vettem a Remixshopból, de valahogy nem áll jól ez a fazon. Ugyaninnen rendeltem a Levist, amit viszont nagyon szeretek.
És ennyi. Szeretném bővíteni a kollekciómat, mert változott a vezérkar a munkahelyemen, és lehet kicsit lazábban öltözködni.
Persze, hogy amiatt. Még kuponnal is rettenetes ára van.
Gap, L’evis turiból. Illetve van egy Gas a Daróczi utcából,9.800 huf volt.
Felbuzdultam, megnéztem, mi van a méretemben használtan, rendeltem egy Levist, pont találtam egyet. Meglátom, milyen, legfeljebb visszaküldöm.
About you-n horror ára volt.
Eddig,ha bármire rákerestem az AY-n,drágább volt,mint a márka webshopjában. Nagyon résen kell lenni
Amíg volt itthon Marks&Spencer tőlük szerettem farmert venni, mert volt 3 féle hossz és mert valamiért az övéké nem állt el a derekamnál.