Ebbe nem is gondoltam bele, erősebb combon valóban nőiesen és jól állna
Aztán két különböző oldalról nézve máshogy említenének. Egyszer szürke nadrágosként, máskor kék farmeros csajként.
Nem baj az, az ilyesmi sosem zavart. Aki nem tudja a nevem, tök mindegy, hogy milyen nadrágosként említ.
Jut eszembe, tini koromban volt olyan pólóm, hogy egyik oldalon fekete alapon fehér pöttyes volt, másik oldalon fehér alapon fekete pöttyes.
Hú, nekem olyan pólóm volt, amire hátulra az volt írva, hogy elölről ronda.
Elöl meg az, hogy RONDA.
Amúgy én tiniként nem értettem, hogy miért ne lehetne két különböző cipőt hordani. Mindig kérdeztem szüleimet, hogy ez milyen szabály?
Ezért élem én most ki magam az ilyen zoknikkal
Nekem ez tetszik, örülök, hogy lehet kapni bokanadragokat, mert amilyen rövid a lábam nekem pont jók szoktak lenni sima hosszúnadrágnak. De a lentebb említett háremnadrágokat is szeretem.
A fazonja tök jó szerintem csak a felemás szín vall egy kissé kipihent agyra
Hát őőő…
Nehéz úgy a nők tárgyiasítása ellen harcolni, ha közben egyesek meg ilyen szettekbe bújnak.
Még akkor is, ha ez egyszerű polgárpukkasztás, vagy nem tudja már, hogy jómódjában mit vegyen fel…
Idézem a barátnőmet: “ Te én ezt a nőt ijedtemben leütöttem volna .”
Végülis …. állok a vörös szőnyegen talpig Nárayban erre megjelenne mellettem egy ilyen sziluett lehet én is odanyomnék egyet pedig én aztán minden vagyok csak nem agresszív
Én pont ezért a modivo-ból rendeltem Mango cuccokat, mert ott ingyenes a visszaküldés. Esetleg próbáljátok meg.
hangosan röhögök!
Csak azt nem értem mi a túrónak sminkelték is ki…???
Ez felmerült bennem is
Nem tudom eldönteni, hogy fantomot szeretett volna játszani, betörőt, vagy csak kijött rajta egy herpesz?
Utóbbi esetben legszívesebben én is ilyen szerelésben nyomulnék.
A Harry Potter csoport szerint dementort.
Az is lehet!
Ha az volt a cél, hogy beszéljenek róla, sikerrel járt.
Biztos vagyok benne, hogy ez volt az egyetlen indoka. Nem vagyok egy ítélkezős típus, de azért nem sok mindent tett a hölgy, mármint kézzelfogható dolgokra gondolok. De az biztos, hogy tehetsége van hozzá, hogy bizonyos időközönként sokat beszéljenek róla. Hogy ez jó vagy rossz, hát azt neki kell tudnia.
Gábor ZsaZsa ezt valahogy sokkal szerethetőbben csinálta, mondjuk Ő 79 filmben szerepelt az IMDB tanúsága szerint
Ő mondta, hogy : “Nem az a fontos, hogy igaz legyen csak beszéljenek rólam” .
Free Dobbys zoknit hol vettél, ha szabad kérdeznem? Annyira cukiiiiiii
Ebből él.