Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Ebbe nem is gondoltam bele, erősebb combon valóban nőiesen és jól állna :slight_smile:

Aztán két különböző oldalról nézve máshogy említenének. Egyszer szürke nadrágosként, máskor kék farmeros csajként.

2 Likes

Nem baj az, az ilyesmi sosem zavart. Aki nem tudja a nevem, tök mindegy, hogy milyen nadrágosként említ. :wink:

Jut eszembe, tini koromban volt olyan pólóm, hogy egyik oldalon fekete alapon fehér pöttyes volt, másik oldalon fehér alapon fekete pöttyes. :smiley:

3 Likes

Hú, nekem olyan pólóm volt, amire hátulra az volt írva, hogy elölről ronda. :slight_smile:
Elöl meg az, hogy RONDA.

Amúgy én tiniként nem értettem, hogy miért ne lehetne két különböző cipőt hordani. Mindig kérdeztem szüleimet, hogy ez milyen szabály?

3 Likes

Ezért élem én most ki magam az ilyen zoknikkal :grinning:

IMG_20210914_133215

IMG_20210914_133602

IMG_20210914_133704

IMG_20210914_133736

12 Likes

Nekem ez tetszik, örülök, hogy lehet kapni bokanadragokat, mert amilyen rövid a lábam nekem pont jók szoktak lenni sima hosszúnadrágnak. :smiley: De a lentebb említett háremnadrágokat is szeretem.

A fazonja tök jó szerintem csak a felemás szín vall egy kissé kipihent agyra :crazy_face:

Hát őőő…

Nehéz úgy a nők tárgyiasítása ellen harcolni, ha közben egyesek meg ilyen szettekbe bújnak. :face_with_raised_eyebrow:
Még akkor is, ha ez egyszerű polgárpukkasztás, vagy nem tudja már, hogy jómódjában mit vegyen fel…

4 Likes

Idézem a barátnőmet: “ Te én ezt a nőt ijedtemben leütöttem volna .”
Végülis …. állok a vörös szőnyegen talpig Nárayban erre megjelenne mellettem egy ilyen sziluett lehet én is odanyomnék egyet pedig én aztán minden vagyok csak nem agresszív :rofl::rofl::rofl:

6 Likes

Én pont ezért a modivo-ból rendeltem Mango cuccokat, mert ott ingyenes a visszaküldés. Esetleg próbáljátok meg.

:sweat_smile: :joy: :rofl: hangosan röhögök!

2 Likes

Csak azt nem értem mi a túrónak sminkelték is ki…??? :laughing:

4 Likes

Ez felmerült bennem is :rofl::rofl:

Nem tudom eldönteni, hogy fantomot szeretett volna játszani, betörőt, vagy csak kijött rajta egy herpesz?
Utóbbi esetben legszívesebben én is ilyen szerelésben nyomulnék.:grin:

4 Likes

A Harry Potter csoport szerint dementort. :laughing:
pjimage-2021-09-14T093915.306

13 Likes

Az is lehet!
Ha az volt a cél, hogy beszéljenek róla, sikerrel járt.

3 Likes

Biztos vagyok benne, hogy ez volt az egyetlen indoka. Nem vagyok egy ítélkezős típus, de azért nem sok mindent tett a hölgy, mármint kézzelfogható dolgokra gondolok. De az biztos, hogy tehetsége van hozzá, hogy bizonyos időközönként sokat beszéljenek róla. Hogy ez jó vagy rossz, hát azt neki kell tudnia.

3 Likes

Gábor ZsaZsa ezt valahogy sokkal szerethetőbben csinálta, mondjuk Ő 79 filmben szerepelt az IMDB tanúsága szerint :slight_smile:
Ő mondta, hogy : “Nem az a fontos, hogy igaz legyen csak beszéljenek rólam” .

3 Likes

Free Dobbys zoknit hol vettél, ha szabad kérdeznem? Annyira cukiiiiiii :slight_smile:

Ebből él.

2 Likes