Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Nemár :frowning:
Holnap felhívom őket, kösz, hogy szóltál. Én telefonon néztem nekem nem kiabált semmi.

1 Likes

Én is telefonon néztem volna az oldalt, de jelzett a kártevő kereső applikáció. Nem tudom, hogy miért. Nem szokott hamis riasztásokat adni.

1 Likes

Igaz, tènyleg , vettem leàrazva èn is , szinte azokat hordtam, amìg màr kezdett szètnyùlni az anyag.

1 Likes

Felhívtam őket, mondták hogy kb. egy hónappal ezelőtt volt ilyen problémájuk akkor megoldották , azóta nincs.
Én Iphoneról néztem 2 féléről is, nekem egyik sem kiabált, se az asztali gépem se a laptopom.
Utánvéttel fogok rendelni, nem utalok náluk semmit sehova, erre jutottam, túl szépek az anyagok, hogy veszni hagyjam :slight_smile:
Köszi, hogy szóltál.

Remélem, sikerül beszerezni a szép anyagokat. :hugs: Majd mutass képet róluk, ha megérkeztek!

Egyébként én is így döntöttem volna.
A problémát pedig nem tudták megoldani :smile: Milyen védelmi szoftver van a telókon és a gépeken, amikről megnyitottad az oldalt?

1 Likes

Hát őőő jó kérdés, fogalmam sincsen teljes műszaki analfabéta vagyok örülök, hogy be és ki tudom kapcsolni őket.
Nagy örömmel hívtam a varrónőmet aki meg azt mondta, hogy 100% poliészter anyagból ne akarjak semmit se varratni, az összetételük sajnos az, ez elkerülte a figyelmemet.
Kereshetek tovább…
:pensive:

Ó, sajnálom :frowning:

Én vettem nyár elején egy szandált a CCC-ben, első lábbelim évek óta ami nem ment tönkre 3 hónap használattól. Mostanában inkább fekete lábbeliket veszek a praktikusság miatt. Az őszi cipőm is fekete. Tetszett volna nekem egy rózsaszín plattformos cipő nagyon, de nagyon nem volt praktikus és ráadásul velúr volt, győzött a józan eszem…

2 Likes

Kívánom, hogy sokáig tudd használni :relaxed:

1 Likes

Én már megvettem egy karácsonyi ajándékot tavasszal :grinning: (mert akkor láttam jó áron).

2 Likes

ez most komoly???

2 Likes

Én már tavasszal láttam ilyet több tizenéves lányon, akik ha jól sikerült beazonosítanom alter/hipster vonalon mozogtak, valószínű inkább ők lesznek célközönség, mint a nagy átlag.
Finoman fogalmazva is nem az én stílusom, de biztosan fog még szembejönni az utcán egy darabig, aztán majd ugyanúgy kikopik ez is mint az ülepes nadrág és társai.

1 Likes

Én is így vagyok vele, talán a sima fekete vagy fehér pólók amiket tudok ott venni mostanában…elhiszem, hogy a divat mindig más, de a klasszikus normális farmerokból vagy ruhákból amiket az én korosztályom vesz fel munkába (1994-ben születtem :smiley: ) lehetne bővebb választék…ugyanez igaz a New Yorkerre
Lassan ha olcsóbb ruhát akarok akkor pepco(de az silány, és elég fura fazon) vagy F&F marad, ezeken kívül a helyi drága butikok :frowning:

Nem akarom leszólni a divatot, de úgy látom afelé haladunk, hogy az lesz a menő, minnél trógerebbül öltözünk fel :frowning: értem én hogy kényelem stb, de ha botrányosan érzem magam benne és szakadtan akkor nem éri meg a divat és a kényelem…
Hajviseletnél, szintúgy…

1 Likes

Javasolnék hozzá felemás cipőt és/vagy zoknit… :upside_down_face:

3 Likes

Én is láttam már ilyesmit fiatalokon…olyankor az jár az eszembe, hogy ha ilyen alakja van valakinek, miért kell elrontaniiiiii??? :open_mouth:

2 Likes

Nekem is fura, a fazon és a szín is de nem kell mindent érteni én csak elfogadom neki ez tetszik ebben érzi jól magát, had hordja.
Mindenkinek vannak olyan darabjai amire évek múlva divatbakiként gondol vissza. :upside_down_face:

2 Likes

Láttam már olyan esetet, hogy ez a divat, de nem tetszik és nem is érzi jól magát :smiley:

Na az a rosszabbik eset :grinning:

1 Likes

Én nem venném fel (ennyi idősen már full hülyén néznék ki benne), de egyébként amikor megláttam, arra gondoltam, hogy és ez csak most jutott eszükbe? :grinning:
Ha 30(!) évvel fiatalabb (jesszusom, ezt leírni is szörnyű volt) lennék, szerintem hordanám. :laughing:

4 Likes

Szerintem ez a farmer nem néz ki rosszul. Én elég alacsony vagyok és erős combban, szóval a szabás rajtam rendes hosszúságú egyenes szabásnak tűnne… (más kérdés hogy derékban milyen, a H&Mnél sosincs szerencsém) És persze ez a felemás szín már tényleg sok :smiley:

2 Likes