Nemár
Holnap felhívom őket, kösz, hogy szóltál. Én telefonon néztem nekem nem kiabált semmi.
Én is telefonon néztem volna az oldalt, de jelzett a kártevő kereső applikáció. Nem tudom, hogy miért. Nem szokott hamis riasztásokat adni.
Igaz, tènyleg , vettem leàrazva èn is , szinte azokat hordtam, amìg màr kezdett szètnyùlni az anyag.
Felhívtam őket, mondták hogy kb. egy hónappal ezelőtt volt ilyen problémájuk akkor megoldották , azóta nincs.
Én Iphoneról néztem 2 féléről is, nekem egyik sem kiabált, se az asztali gépem se a laptopom.
Utánvéttel fogok rendelni, nem utalok náluk semmit sehova, erre jutottam, túl szépek az anyagok, hogy veszni hagyjam
Köszi, hogy szóltál.
Remélem, sikerül beszerezni a szép anyagokat. Majd mutass képet róluk, ha megérkeztek!
Egyébként én is így döntöttem volna.
A problémát pedig nem tudták megoldani Milyen védelmi szoftver van a telókon és a gépeken, amikről megnyitottad az oldalt?
Hát őőő jó kérdés, fogalmam sincsen teljes műszaki analfabéta vagyok örülök, hogy be és ki tudom kapcsolni őket.
Nagy örömmel hívtam a varrónőmet aki meg azt mondta, hogy 100% poliészter anyagból ne akarjak semmit se varratni, az összetételük sajnos az, ez elkerülte a figyelmemet.
Kereshetek tovább…
Ó, sajnálom
Én vettem nyár elején egy szandált a CCC-ben, első lábbelim évek óta ami nem ment tönkre 3 hónap használattól. Mostanában inkább fekete lábbeliket veszek a praktikusság miatt. Az őszi cipőm is fekete. Tetszett volna nekem egy rózsaszín plattformos cipő nagyon, de nagyon nem volt praktikus és ráadásul velúr volt, győzött a józan eszem…
Kívánom, hogy sokáig tudd használni
Én már megvettem egy karácsonyi ajándékot tavasszal (mert akkor láttam jó áron).
ez most komoly???
Én már tavasszal láttam ilyet több tizenéves lányon, akik ha jól sikerült beazonosítanom alter/hipster vonalon mozogtak, valószínű inkább ők lesznek célközönség, mint a nagy átlag.
Finoman fogalmazva is nem az én stílusom, de biztosan fog még szembejönni az utcán egy darabig, aztán majd ugyanúgy kikopik ez is mint az ülepes nadrág és társai.
Én is így vagyok vele, talán a sima fekete vagy fehér pólók amiket tudok ott venni mostanában…elhiszem, hogy a divat mindig más, de a klasszikus normális farmerokból vagy ruhákból amiket az én korosztályom vesz fel munkába (1994-ben születtem ) lehetne bővebb választék…ugyanez igaz a New Yorkerre
Lassan ha olcsóbb ruhát akarok akkor pepco(de az silány, és elég fura fazon) vagy F&F marad, ezeken kívül a helyi drága butikok
Nem akarom leszólni a divatot, de úgy látom afelé haladunk, hogy az lesz a menő, minnél trógerebbül öltözünk fel értem én hogy kényelem stb, de ha botrányosan érzem magam benne és szakadtan akkor nem éri meg a divat és a kényelem…
Hajviseletnél, szintúgy…
Javasolnék hozzá felemás cipőt és/vagy zoknit…
Én is láttam már ilyesmit fiatalokon…olyankor az jár az eszembe, hogy ha ilyen alakja van valakinek, miért kell elrontaniiiiii???
Nekem is fura, a fazon és a szín is de nem kell mindent érteni én csak elfogadom neki ez tetszik ebben érzi jól magát, had hordja.
Mindenkinek vannak olyan darabjai amire évek múlva divatbakiként gondol vissza.
Láttam már olyan esetet, hogy ez a divat, de nem tetszik és nem is érzi jól magát
Na az a rosszabbik eset
Én nem venném fel (ennyi idősen már full hülyén néznék ki benne), de egyébként amikor megláttam, arra gondoltam, hogy és ez csak most jutott eszükbe?
Ha 30(!) évvel fiatalabb (jesszusom, ezt leírni is szörnyű volt) lennék, szerintem hordanám.
Szerintem ez a farmer nem néz ki rosszul. Én elég alacsony vagyok és erős combban, szóval a szabás rajtam rendes hosszúságú egyenes szabásnak tűnne… (más kérdés hogy derékban milyen, a H&Mnél sosincs szerencsém) És persze ez a felemás szín már tényleg sok