Egyébként már nekem is megfordult a fejemben ez a verzió is😁
Én is gondoltam már erre…hadd örüljön az ember lánya hogy jó rá a “kis” méret…
A hm üzletekbe be sem megyek règòta, mert nem bìrom a tömeget, Münchenben pedig dèlelőtt 10 òra kivètelèvel àllandòan tömeg van.
Be kell vallanom, hogy leàrazàskor mindig bevàsàrolok online h& m- nèl, mert szeretem a minta nèlküli fehèr, fekete, beige felsőket, nacikat. Most is vettem lenruhàkat, felsőt, blèzert lenből, pamutbòl ès viszkòzbòl. Tudom, környezetvèdelem szempontjàbòl nem szeretik, mert gyorsruhàzat, de javamra legyen ìrva, hogy hajlandò vagyok addig hordani őket, amìg tönkre nem mennek. A nacik hossza tökèletes, a felsőknèl kell vigyàznom, mert sokszor tùl rövid nekem , pedig àtlagos a magassàgom- 176.
@Isabelle, én is szeretem a h &m divatját, igaz inkább marketplacen válogatok a szép ruhák között. Ha bemegyek a boltba, szinte egy olyan ruhát sem találok, ami tetszene :/.
Itt Esztergomban van egy Tacco, ahonnan mindig vásárolok, mert tök jó akciók vannak, egy eleve 50 százalékos learázás+ még egy 50 százalékos leárazás, így lett most 500 illetve 700-ért felsőm :). Lehet hogy bemegyek még ma vagy holnap :D. Hogy jó-e a minőségük számomra még kérdés, de jó anyagból vannak, jól vannak megvarrva. Ha bírják 1-2 évig nekem már megérte.
*Takko
Megtaláltam miből lesz karácsonyi céges vacsorára blúzom.
A ruhát túlzásnak érzem, de van még ebből az anyagból türkiz mintás ,így két felsőm biztosan lesz.
Utálok kapkodni, szeretem ha mindenem idő előtt elkészül
Én már a karácsonyi gondolkodom… 🤦
Nekem fejben már 3 embernek megvan , jövő hónapban el is kezdem megrendelni a dolgokat.
Szerintem jobb ez mint december 24- én reggel állni egy plázában, hogy na most akkor mi legyen….
Régen mindig utolsó pillanatig halogattam, most már általában október végén megvan minden.
A H&M business részlege szerintem egész jó minőségű és még megfizethető. Nekem is van onnan 2 fehér ingem+1 fekete blúzom is, és fekete blézert is ott vettem, amikor hirtelen kellett legutóbb. Fehérnemű és zokni is jött már onnan haza és nem bántam meg a vásárlást. Idén kevés ruhát vettem, alig megyek valahova, max. munkába mostanában. Voltak nagyon szuper leárazások, de nem volt kedvem a tömeghez.
A CCC lehúzta a rolót Ausztriában, 50%-os áron kiárusítottak mindent, de nem vettem cipőt, utólag megbántam.
Sose bánd a CCC-t. 2 éve 3 szandált vittem vissza, mert egy hónap után szétmentek. Bőr és nem a legolcsóbb kategória volt. Persze lehet, hogy arrafelé minőségibb holmikat árulnak ebből is
Mindenre - 50% volt, táskákra is. Nincs onnan cipőm, tesóm se mondott jókat a boltról.
Najó, a táska az más
Közben rájöttem, hogy van 1 CCC alkalmi cipőm, csak az nem teljesen zárt és mást vettem fel azon a napon, amire vettem, mert esőt mondtak. Még nem volt rajtam, remélem azért jövőre nem csak 1 hónapig bírja majd. Kint hamar kifosztották az üzleteiket.
Ugyanígy èrtèkelem H&met. . Egyetlen kivétel a jóga/fitness legingseik egész jók. De màr a sportfelsők nem.
Én a fehérneműit szeretem. A lézervágott bugyijaik és a formázott, de merevítő nélküli melltartóik beváltak. Fehérneműért egyszerűen nem vagyok hajlandó ennél többet adni.
Nekem olcsó szandálok (inblu) vannak onnan, és évek óta használom mindegyiket, pedig ilyen 5-7 ezer forintok voltak.
A Gabrieltex oldalát a Malwarebytes egy adathalász oldalként azonosította.
Akkor lehet, h csak én fogtam ki ilyen béna szériát
A papucsok, szandálok nálam is hamar tönkrementek, viszont az onnan vett téli csizma hosszú évekig bírta.