Köszönöm szépen én csak a .de végre végződő webáruházat találtam meg, nem is értem, hogy nem láttam az AboutYou-t
Szerintem kb egy súlyban lehetünk most, ha jól látom a haladásodat.
Triumph, Marks & Spencer,George, Palmers èvekig bírják, 4-5 èv kb.
Bonprixtól kètfèle volt, max. 1,5 èv után kuka.Szèpek voltak,nem tartottàk a 80/105 cm-emet ès az anyaguk nagyon selejt.
Fast fashion nekem egyàltalàn nem tart,mèg ha találok is mèretet, csak takar. Kàr, pedig olyan szèpek vannak.
Hunkemöllertől csak bugyim van, talàn màr 18 èves,igaz ritkán hordom,de olyan, mint új koràban.
Az első Shock Absorbert 3 ève vettem, turiban, mèg mindig tökéletesen tart.
Köszönöm a tippet, most először rendeltem About you-ról egy farmeroverált, várom, hogy megérkezzen.
Huh, hatalmas árukészlet van, de tök jó a kereső.
Remélem, életem farmerját megtalálom ősszel, mert még nem sikerült.
Én imádom a H&M melltartóimat. Pamutok, néha kettő az egyben csomagban van, vadászom őket. Csinoskodásra én is Triumph-ot veszek fel.
Sziasztok! Kimostam egy dzsekit mosógèpben,30 fok,rövid program, alacsony centrifuga. A bèlèse vattaszerű, ami most elég furàn mutat, “kicsit” összetöppedt A címke szerint mosható 30 fokon. Szerintetek helyre jön? Valami trükköt tud valaki mondani? Köszönöm szépen
Ha jóféle dzseki, akkor nem lesz baj, ha megszáradt. Rázogasd és amennyire tudod kívülről oszlatgasd szét a tömést miközben szárad.
Szárítógépem nincs, lehet, h van trükk azzal is (pl. teniszlabdával együtt szárítani).
Fektetve szárítsd , semmiképp se lógjon és ahogy Umpalumpa is írta időnként rázogasd meg.
Köszönöm szépen a nyugtató szavakat, szerencsére rendben van.
Köszönöm szépen, így tettem ès rendben van.
Szupi
Köszönöm a tippet az About you-ról, megérkezett életem overállja (hétvégi leárazáson vettem), na jó, nem nyári ruha, de A TÖKÉLETES overál őszre/tavaszra.
Nagyon csinos
Tök jól néz ki, de nekem az overállokkal egy nagy gondom van: minden pisilésnél egy az egyben le kell(ene) vetkőzni…valahogy ennyit nekem nem ér meg (főleg az ennyire zárt daraboknál, még egy ujjatlant csak leszaggat hamar magáról az ember )
Ó, ha mondjuk dolgozom, nem is gond lehámozni, de ha egy szórakozóhely mosdójában vagyok, nem épp 5 csillagos higiéniai körülmények között, na, az már egy művészeti ág.
Nincs is akkor különbség, mintha egy szűk farmert vennék fel mondjuk egy szűk felsővel, és mégis… Imádom az overálokat. Nem tudom, miért… Megmagyarázhatatlan. Biztosan azért, mert ez a darab például teljesen testhezálló, nincs felesleges lógó anyag sehol. Mondom ezt úgy, hogy imádom az oversize pólókat magamon.
Nekem is nagyon tetszenek de én még csak egy alkalmi feketét mertem bevállalni, egy színházi estét meg lehet úszni benne…
Van, aki ezt is megveszi?
Több mint 430 ezer forintot kér egy szakadt pulóverért a luxusmárka | szmo.hu (szeretlekmagyarorszag.hu)
Ez undorítóan néz ki , teljesen mindegy mi van a címkéjén. A trash a novum ? akkor én kimegyek a divatból