Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Egyébként nekem tetszenének a culotte nadrágok, csak hát én is tudom, hogy nem előnyös.
Helyette palazzo nadrág? Vagy az sem előnyös? Tűsarkúval?

Mindkettőt viselheted, kényelmesek. A culotte nadrágot például nude cipővel. Ha hegyes az orra a cipőnek, akkor alacsonyabb sarkú is lehet. A felső legyen szűkebb, akár egy body. A nadrágból az egyszínű jobb, mint a mintás. A palazzo-t magassarkúval, szintén szűkebb felsővel. Arra kell még figyelni, hogy meddig ér a szára: a palazzo legyen hosszú, takarja a cipőt, de ne lépj rá. A culotte a boka fölé érjen (4-5 cm-rel), ne takarja.

Csak és kizárólag Shock Absorber, minden más sportmelltartó felejtős valóban nagy mellekre… Húzós az ára, illetve amit a Modivo-ról rendeltem, nem olyan minőségű, mint , amiket- ugyanazt a cikkszámot- túrtam. Gyakorlatilag turikba már csak ezekért megyek, a legtöbbet címkével együtt veszem meg, fillérekért.
A honlapjukat a méret és típus választáshoz mindenképp meg kell nézni.

Sziasztok! Zellia tàskàval van valakinek tapasztalata? Milyen minőségűek?Kösziszépen :blush:

Tádááám, vettem leárazva 3 culotte nadrágot, egy bézst, egy pirosat, és egy bőrt (!!!).
Köszi a tanácsokat. :heart::heart::heart:
Nyári ruhát viszont még mindig nem találtam. :pensive:

3 Likes

@strawberry, köszi :slight_smile:

Nálatok mennyi ideig tart egy melltartó?
Nagyon különböző helyekről vannak melltartóim: Alditól kezdve tezenisen és sloggin át a tchiboig. Aldiban azért vettem, mert oeko-tex minősítésű, jó áron van, és még a melleimre is tökéletesen illeszkedik. Viszont ezek a melltartóim nagyon gyorsan amortizálódnak is, pl. amit fél éve vettem, a pántja már mindenfelé kunkorodik. De az alakjukat is gyorsabban elveszítik. A sloggi nálam csak egy pár hónapig tartott, hiába kényelmes, ahhoz drága, hogy ilyen gyorsan tönkremenjen. Egyelőre az a tanulság, hogy a fast fashion a legtartósabb… Így egyrészt jobb befektetés, másrészt valójában nem környezetszennyezőbb.

2 Likes

Az Aldis nekem is hamar tönkrement, de olcsó volt. Mégis maradok a Triumph-nál, bár bazi drága, de van évek óta meglévő darabom, ami csak a színét vesztette el kicsit. Ugyanolyan kényelmes, mint mikor megvettem.
Ha fast fashion, de sokáig megfelelő és szereted, akkor máris átkerült a fenntarthatóbb kategóriába, szerintem is :slightly_smiling_face:

3 Likes

En a h&m melltartóit szeretem nagyon. Vannak nagyon csinos és egyszerű fajták is, és a merevítő nélküliek is nagyon jól tartanak (c kosár). Két évvel ezelőtti is tökéletes állapotban van

4 Likes

Petite Fleur: 2-3 év
Triumph: 4-5 év
Bonprix: 1 év és havonta kijön belőlük a merevítő, varrni kell amit nem tudok :smiley:
Felina: 2-3 év
Lascana: 3-4 év
H.I.S.: 2-3 év
Nagyon sok van belőlük, szerintem azért is mennek kevésbé hamar tönkre mert van , hogy hetekig nem kerül sorra egy- egy darab.
Csinoskodni a Triumphot és a Lascanat ajanlom , puha pamutot a Petite Fleurból veszek, sportos darabok pedig a H.I.S.- től vannak.

3 Likes

A mindennapokra a legjobb befektetés szerintem a testszínű fehérnemű, mert az a fehér alatt sem rikít. Sokan esnek abba a hibába, hogy fehér alatt fehéret viselnek, na az aztán szépen bevonzza a tekintetet, merthogy nagyon kiemelődik. A végeredmény pedig: sétál előttünk egy fehér bugyis, melltartós csajszi valamilyen átlátszó fehér ruhában.
Korábban szívesen vásároltam mindenféle színes, mintás fehérneműt, de rájöttem, hogy számomra a testszínű a jolly joker, mivel mindenhez megy, és diszkréten beolvad, nem látszik át.

13 Likes

Èn 2 èv alatt nyùztam el 4 hm- es melltartòt, nagyon szerettem, szinte felvàltva csak ezeket hordtam… Fekete ès testszìnű. Szèp csipkès, merevìtős, tartott ès a formàja szèp volt ,termèszetes. A nagy melltartòknàl nagyon sok màrkànàl nem ügyelnek arra, hogy ronda kùp formàjù a melltartò, mint a 70- es èvekben. Ami bevàlt mèg az a hunkemöller. Tartòsak, szèp formàval, ès leàrazàskor 50-70%- os akciònàl veszem őket, bugyikat szintèn.

3 Likes

Sajnos nekem akkora mellem van, hogy nagyon kevés helyen kapok magamra melltartót, pedig azért nem mondanám extrém méretűnek (95D körül vagyok). Bonprixből szoktam vásárolni, az kb. 2-3 évig húzza nálam, F&F-ből, ami szerintem már 5+ éve húzza, C&A-ból, ami szintén legalább 3-4 évig bírja a gyűrődést. Néha Kik-ben is találok, de sajnos azok kb 1 év után megadják magukat.

1 Likes

Egyetértek Fiorentinával, sokkal diszkrétebb a testszín mint a fehér.
E mellé ajánlanám lányok a trikókat. Pille vékony szteccs anyagból vékonyabb vagy vastag pánttal én szinte minden felsőm alá veszek nagyon kényelmes, télen melegít, nyáron az izzadtságot szívja fel , blúzok alá is, mindenhez hordom őket , a zöld kivételével a szivárvány összes színe megvan :slight_smile:

2 Likes

:+1:Detto, már csak testszínű melltartókat veszek (bár van másféle régebbről, ami jó a sötét ruhák alá).

2 Likes

Ó ezek nagyon szépségesek , megnéztem a Hunkemollert:)
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy szállítanak- e Magyarországra? Sajnos egy kukkot sem tudok németül, angol- latint tanultam :smiley:

Nekem Anita márkájúak vannak, néhány már 5-6 éves, és még mindig szép állapotban. Az igaz, hogy nagyon drágák, de nekem az F kosárral egyébként is leszűkül a márkák választéka. De főleg az az oka, hogy az egyetlen, ami nem vágja a vállam a nap végére.

@macooka biztosan jó a 95D? Nekem is az most a körméretem, és te jóval vékonyabb vagy nálam.

2 Likes

Én a tacco melltartóit szeretem :). Kényelmesek, szépek, viszonylag olcsóak. Nekem is most egy fekete van meg egy testszínű, meg van egy sport melltartóm is.

1 Likes

Nekem Jpress és h&m meltartóim vannak amiket szeretek, jpesstől pánt nélküli is, ami a helyén is marad. A jpress-eseim 2, a h&m-esek asszem 3 évesek. Az előbbieknek a pántja (már amelyiknek van) most kezd pöndörödni. Egy darab intimissimim van, az sok éves, de azt kímélem, mert szettben vettem drágán bugyival együtt. :sweat_smile: h&m-esből az a kedvencem aminek elöl középen van a kapcsa és hátul háromszögben van a pántja, valahogy kényelmesebbnek érzem, és jól is bírja a strapát. A sportmelltartóim decathlonosak.

(szerk: a jpress-eket az Outlet Centerben vettem, nem biztos, hogy teljes árat fizetnék értük)

3 Likes

Van online Shop:
https://www.glami.hu/hunkemoller/learazasok/?thp=g&gclid=CjwKCAjw3riIBhAwEiwAzD3Tif09qm34cHkU5OQbOtzP4smh4pakqyD-rLP5WgrH6MR36appjwBcHBoCwKcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

1 Likes