Egyébként nekem tetszenének a culotte nadrágok, csak hát én is tudom, hogy nem előnyös.
Helyette palazzo nadrág? Vagy az sem előnyös? Tűsarkúval?
Mindkettőt viselheted, kényelmesek. A culotte nadrágot például nude cipővel. Ha hegyes az orra a cipőnek, akkor alacsonyabb sarkú is lehet. A felső legyen szűkebb, akár egy body. A nadrágból az egyszínű jobb, mint a mintás. A palazzo-t magassarkúval, szintén szűkebb felsővel. Arra kell még figyelni, hogy meddig ér a szára: a palazzo legyen hosszú, takarja a cipőt, de ne lépj rá. A culotte a boka fölé érjen (4-5 cm-rel), ne takarja.
Csak és kizárólag Shock Absorber, minden más sportmelltartó felejtős valóban nagy mellekre… Húzós az ára, illetve amit a Modivo-ról rendeltem, nem olyan minőségű, mint , amiket- ugyanazt a cikkszámot- túrtam. Gyakorlatilag turikba már csak ezekért megyek, a legtöbbet címkével együtt veszem meg, fillérekért.
A honlapjukat a méret és típus választáshoz mindenképp meg kell nézni.
Sziasztok! Zellia tàskàval van valakinek tapasztalata? Milyen minőségűek?Kösziszépen
Tádááám, vettem leárazva 3 culotte nadrágot, egy bézst, egy pirosat, és egy bőrt (!!!).
Köszi a tanácsokat.
Nyári ruhát viszont még mindig nem találtam.
Nálatok mennyi ideig tart egy melltartó?
Nagyon különböző helyekről vannak melltartóim: Alditól kezdve tezenisen és sloggin át a tchiboig. Aldiban azért vettem, mert oeko-tex minősítésű, jó áron van, és még a melleimre is tökéletesen illeszkedik. Viszont ezek a melltartóim nagyon gyorsan amortizálódnak is, pl. amit fél éve vettem, a pántja már mindenfelé kunkorodik. De az alakjukat is gyorsabban elveszítik. A sloggi nálam csak egy pár hónapig tartott, hiába kényelmes, ahhoz drága, hogy ilyen gyorsan tönkremenjen. Egyelőre az a tanulság, hogy a fast fashion a legtartósabb… Így egyrészt jobb befektetés, másrészt valójában nem környezetszennyezőbb.
Az Aldis nekem is hamar tönkrement, de olcsó volt. Mégis maradok a Triumph-nál, bár bazi drága, de van évek óta meglévő darabom, ami csak a színét vesztette el kicsit. Ugyanolyan kényelmes, mint mikor megvettem.
Ha fast fashion, de sokáig megfelelő és szereted, akkor máris átkerült a fenntarthatóbb kategóriába, szerintem is
En a h&m melltartóit szeretem nagyon. Vannak nagyon csinos és egyszerű fajták is, és a merevítő nélküliek is nagyon jól tartanak (c kosár). Két évvel ezelőtti is tökéletes állapotban van
Petite Fleur: 2-3 év
Triumph: 4-5 év
Bonprix: 1 év és havonta kijön belőlük a merevítő, varrni kell amit nem tudok
Felina: 2-3 év
Lascana: 3-4 év
H.I.S.: 2-3 év
Nagyon sok van belőlük, szerintem azért is mennek kevésbé hamar tönkre mert van , hogy hetekig nem kerül sorra egy- egy darab.
Csinoskodni a Triumphot és a Lascanat ajanlom , puha pamutot a Petite Fleurból veszek, sportos darabok pedig a H.I.S.- től vannak.
A mindennapokra a legjobb befektetés szerintem a testszínű fehérnemű, mert az a fehér alatt sem rikít. Sokan esnek abba a hibába, hogy fehér alatt fehéret viselnek, na az aztán szépen bevonzza a tekintetet, merthogy nagyon kiemelődik. A végeredmény pedig: sétál előttünk egy fehér bugyis, melltartós csajszi valamilyen átlátszó fehér ruhában.
Korábban szívesen vásároltam mindenféle színes, mintás fehérneműt, de rájöttem, hogy számomra a testszínű a jolly joker, mivel mindenhez megy, és diszkréten beolvad, nem látszik át.
Èn 2 èv alatt nyùztam el 4 hm- es melltartòt, nagyon szerettem, szinte felvàltva csak ezeket hordtam… Fekete ès testszìnű. Szèp csipkès, merevìtős, tartott ès a formàja szèp volt ,termèszetes. A nagy melltartòknàl nagyon sok màrkànàl nem ügyelnek arra, hogy ronda kùp formàjù a melltartò, mint a 70- es èvekben. Ami bevàlt mèg az a hunkemöller. Tartòsak, szèp formàval, ès leàrazàskor 50-70%- os akciònàl veszem őket, bugyikat szintèn.
Sajnos nekem akkora mellem van, hogy nagyon kevés helyen kapok magamra melltartót, pedig azért nem mondanám extrém méretűnek (95D körül vagyok). Bonprixből szoktam vásárolni, az kb. 2-3 évig húzza nálam, F&F-ből, ami szerintem már 5+ éve húzza, C&A-ból, ami szintén legalább 3-4 évig bírja a gyűrődést. Néha Kik-ben is találok, de sajnos azok kb 1 év után megadják magukat.
Egyetértek Fiorentinával, sokkal diszkrétebb a testszín mint a fehér.
E mellé ajánlanám lányok a trikókat. Pille vékony szteccs anyagból vékonyabb vagy vastag pánttal én szinte minden felsőm alá veszek nagyon kényelmes, télen melegít, nyáron az izzadtságot szívja fel , blúzok alá is, mindenhez hordom őket , a zöld kivételével a szivárvány összes színe megvan
Detto, már csak testszínű melltartókat veszek (bár van másféle régebbről, ami jó a sötét ruhák alá).
Ó ezek nagyon szépségesek , megnéztem a Hunkemollert:)
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy szállítanak- e Magyarországra? Sajnos egy kukkot sem tudok németül, angol- latint tanultam
Nekem Anita márkájúak vannak, néhány már 5-6 éves, és még mindig szép állapotban. Az igaz, hogy nagyon drágák, de nekem az F kosárral egyébként is leszűkül a márkák választéka. De főleg az az oka, hogy az egyetlen, ami nem vágja a vállam a nap végére.
@macooka biztosan jó a 95D? Nekem is az most a körméretem, és te jóval vékonyabb vagy nálam.
Én a tacco melltartóit szeretem :). Kényelmesek, szépek, viszonylag olcsóak. Nekem is most egy fekete van meg egy testszínű, meg van egy sport melltartóm is.
Nekem Jpress és h&m meltartóim vannak amiket szeretek, jpesstől pánt nélküli is, ami a helyén is marad. A jpress-eseim 2, a h&m-esek asszem 3 évesek. Az előbbieknek a pántja (már amelyiknek van) most kezd pöndörödni. Egy darab intimissimim van, az sok éves, de azt kímélem, mert szettben vettem drágán bugyival együtt. h&m-esből az a kedvencem aminek elöl középen van a kapcsa és hátul háromszögben van a pántja, valahogy kényelmesebbnek érzem, és jól is bírja a strapát. A sportmelltartóim decathlonosak.
(szerk: a jpress-eket az Outlet Centerben vettem, nem biztos, hogy teljes árat fizetnék értük)