Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Akit érdekel, itt elérheti mind a 7 stílus-esszenciát részletesen:

2 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

Szerintem egyáltalán ne aggódj. A sminkek, krémek szeretete abszolút nem korfüggő. Én személy szerint nagyon örülök, hogy ilyen sokszínű társaság van jelen a fórumon. Nagyon sokat tanultam mindenkitől.

2 Likes

Jöttem beszámolni az Intrend vásárlásról. Amiben szerintem kicsit más, mint az átlagos webshopok, az az olasz számos méretezés. Szerencsére van táblázat, és a modelleken megadott ruhaméret alapján is egész jól be lehet lőni, milyen méret kell az embernek.
A fizetés paypallal megy, ami nálam nagy pluszpont.
A szállítás UPS-el történik. Az én csomagom 3 részletben érkezett/érkezik. Ezt előre nem tudtam, de a szállítást igazoló emailben a dolgot korrekten kommunikálták, és véletlenül sem számoltak fel extra költséget érte.

Egy apró baki történt viszont, mivel az egyik csomagban más érkezett, mint amit rendeltem. Kicsit gondban vagyok, mert tetszik a másik felső, de mostanában valószínűleg nem tudnám hordani, mivel fehér…

2 Likes

Sziasztok! A kék "mintás gatyát a Lidl-ben vettem 500 forintért, a rózsás nadrágot és a ruhát marketplacen szereztem be, imádom a rózsás darabokat :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

IMG_20210706_103024

IMG_20210707_202903

6 Likes

Ciao @zalla, sajnálom, hogy ilyen kellemetlen baki történt az első Intrend-es vásárlásodnál.
Amúgy biztosan azért kaptad 3 külön csomagban a rendelésed, mert amiket rendeltél, nem voltak készleten egy helyen, ilyenkor leellenőrzik melyik üzletükben van és onnan postázzák.
Ami a “bakit” illeti, ha a szíved csücskében inkább a meg nem érkezett darab áll, ezt a téves árut nyugodtan vissza is küldheted, de mivel az Intrend részéről történt a tévedés (nem te “gondoltad meg magad”), a postaköltséget nekik kell állnia. Ezért ezt tisztázandó azt javaslom, vedd fel velük a kapcsolatot: servizioclienti@intrend.it vagy ezen az ingyenes tel.számon:
00-39-0522494953
"Questo numero di telefono gratuito. Diffusione Tessile é gratuito da cellulare e da numero fisso e raggiungibile dall’estero."
→ ez a szám ingyenes fix ill. okostelefonról és külföldről (is).
Mielőtt bárhogy is döntesz, az ügyfélszolgálattól azt is megkérdezheted, hogy van-e még készleten az általad rendelt áru (bár ezt te is leellenőrzhezed a honlapjukon), és ha igen, milyen megoldást javasolnak az általuk történt baki legegyszerűbb orvoslására.

3 Likes

Igen közben válaszoltak, hogy természetesen mindent küldenek majd :D. Nagyon kiváncsi leszek a ruhákra, mert ilyen olcsón még nem jutottam hozzá dolgokhoz :O. Nem mintha ez hajtana (hogy minnél akciósabb legyen a ruha), de amikor meglátok egy akciót, kihasználom, mert miért is ne :upside_down_face:.

De azok az árak amik az előző üzidben voltak, honnan vannak??? Mert 93 meg 84 Ft-ért sosem árultak semmit… :astonished:én rendszeresen ránézek az oldalukra.

1 Likes

@zsazsi1, Fashion days hát tényleg le voltak árazva, mert valami 99 százalékos akció volt :D. A polók már meg is jöttek négyet rendeltem a piros és a fehér poló egész jól néz ki szerintem, a fekete is elmegy, a csíkos sajnos rám baromi nagy :woozy_face:, de ennyi pénzért azt mondom megérte, kiváncsi voltam és azt hittem átverés ilyen árakkal, de végül is azt kaptam amit rendeltem és úgy is néz ki, bár a fotókon be vannak tűrve a polók a modelleken, amit nem is csodálok mert elég hosszúak lennének egyébként… De betűrve tényleg lehet őket bárhova hordani szerintem :D.

Mutatom ezeket rendeltem, de még csak a polók jöttek meg:

Screenshot_20210708-181016

Screenshot_20210708-181022

Screenshot_20210708-181035

Screenshot_20210708-181040

Screenshot_20210708-181050

2 Likes

Ja és a megjött polók rajtam: A csíkost nem fotóztam nagyon nagy de betűrve egész jó.
Screenshot_20210708-181703~2

IMG_20210708_154220

Screenshot_20210708-181744~2

10 Likes

Igen, a modellen minden jól áll, de ennyi pénzért mindenképpen megérte, még ha az az egy esetleg otthoni viselet is lesz

1 Likes

A piros nagyon cuki :heart_eyes:

1 Likes

Az alacsony hölgyeknek ajánlom ezt a bejegyzést, talán lesz benne néhány trükk, amit nem ismertél:

3 Likes

@strawberry, nagyon tetszik, tényleg értékes és jól összeszedett cikk! Én a rövid nadrágot sem mondanám rossznak, egy alacsony lánynál. Én minden polóm betűröm, szerintem ez is nyújt az alakon :thinking:. Sok mindent nem tudok elviselni magamon, ami a cikkben van, pl bőnadrág, a szoknyáért sem vagyok túlzottan oda, viszont a ruhákat imádom és engem tényleg magasítanak, de csak is magassarkúval. :upside_down_face:

1 Likes

Köszi, örülök, ha tetszik. :slight_smile:

1 Likes

Jöttem beszámolni :smiley: a nadrágok sokkal sokkal jobban bejönnek nekem, igazán szépek, szintén a fashion daysről vannak, bár rendeltem kisebbet is mint a méretem… De ezek jók lettek, szűk szárúak, van még egy ami a méretem, de szorít, azt nem merem felvenni… Ja és két nadrágot egy futár szállította a csomagpontra, de mivel nem talált ott, elvitte a csomagokat, most próbálom a fashion daysszel egyeztetni, hogy rakják be a csomagautomatába, de lehet már késő lesz…
IMG_20210711_203948

5 Likes

Én alacsony vagyok, nagyon nem szeretem, ha sok az anyag a ruhákban. Megőrjít.
Rajongok az overálokért, egy jó szabású overál csodákat tesz. Ma is az van rajtam. Már a munkahelyemen is megszokták, hogy én sokat hordom, de csakis tűsarkúval.
Érdekes, a térdig érő szövetkabátokkal nem tudok mit kezdeni. Nagyon elnyomnak.
Nemrég vettem meg életem első fukszia színű magasított nadrágját, egyszerűen rajongok érte. Sose hordtam magasított derekú nadrágokat, de tényleg csodás. Most meg kereshetek hozzá crop topot, azt se hordtam soha. Vagy begyűröm az ingemet.
Nem hordok nagy táskát, nagy ékszereket, sőt… Én is észrevettem, hogy jól érzem magam, ha a nadrágom és a cipőm, vagy bokacsizmám egyforma színű, tényleg meghosszabbítja az alakot.
Maxiruhám egy van, tornacipővel tudom csak felvenni, maxiszoknyát még nem vettem fel soha.

2 Likes

@Mse, nekem most fog megérkezni az első overálom :). Már nagyon várom, hosszút egyelőre nem merek venni.

Screenshot_20210712-141810~2

2 Likes

Egyébként karácsony júliusban van a Fashion daysnél. 70-50 százalékos akciók. Én most vettem egy komolyabb farmernadrágot :D. Többet most nem költöttem, mert rizikós hogy jó lesz-e az adott ruha, de a nadrág méretem legalább már tudom :upside_down_face:. Ja egyébként ha valami nem jó, vissza lehet küldeni.

Ha nyaralásra készülsz, hasznos lehet:

1 Likes