Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Melyik tervező az aki ilyen jól eltalálja a méreted?

A mostani divat sajnos tényleg nem az igazi, lehet ezért de én kifejezetten szeretek a mangooutlet oldalán vásárolni. Több a klasszikus fazon.

Amúgy mi most a divat?
Mert nekem “nem jött át”. :rofl: :see_no_evil: :sweat_smile:

1 Likes

Nekem ez volt tavaly A NYÁRI RUHA. Természetesen térd alá levágtam, mert én úgy szeretem (töpszli vagyok), és így is tökéletes.

A Zarában vettem, imádom azt, ha megfogom az anyagot a csípőmön, szinte nem volt mit kihúzni harang alakúra, mert olyan kevés anyag volt benne, idomult a csípőmön, nem a jellegzetesen 500 méternyi anyag volt szoknyarészen. Nem gyűrődik, picit vastag viszkóz anyag.
Azóta hasonlót vadászok.

Nwt-Zara-Aw20-Printed-Dress-With-Belt-Ecru-_57

9 Likes

Daige (Tóth Melinda).

1 Likes

Nekem most a House-ból és a Zarából vannak a kedvenc ruháim, de sokan dicsérik a Bonprix-s ruhákat is.

1 Likes

Legutóbb úgy jártam a Mango-val, hogy szembejött velem egy pöttyös overál náluk, és nagyon megtetszett. Imádom a Mango overáljait, mert iszonyatosan jólszabottak, legalábbis az én arányaimon jók. :slight_smile: Kisfiamnak is itt veszek csak farmert, mert mindig jó a hossza minden nadrágnak, nem kell egy méternyit visszahajtani.

19900 Ft. Aha. Lebeszéltem magam róla, hogy pizsis. :slight_smile: Meg különben is, milyen árak ezek?

Megvártam a leárazást, de akkor sem vettem meg 9995 Ft-ért, mert a Remixshopon megtaláltam a méretemben 4000 Ft-ért rá két napra. Ja, és nem pizsis.

https://shop.mango.com/hu/noi/ruhak-es-nadragruhak/pottyos-hosszu-overall_67095971.html

1 Likes

Nem hordok poliésztert én sem, a kisfiam is csak focimezben. :slight_smile:

A H&M viszkózai annyira furák, hogy engem szinte ugyanannyira izzasztanak, mintha nem is viszkóz lenne.

A legutóbb online kinéztem egy Mango overált online, és a boltban láttam, hogy az a zörgős pamut, amitől rosszul vagyok, ami soha nem lesz kivasalt, és zörög. :slight_smile:

Massimo Duttit szoktam használtan venni, szinte vadászom őket.
De szép nyári ruhát venni, amiben nincs 500 méternyi anyag (oversize?), elég nehéz. Főleg, hogy szeretem, ha térd alá érnek a ruhák, nem fenékig. :slight_smile:

1 Likes

Csúfítsd el magad és nézz ki minél hülyébben. Ez most a “divat”, szerintem :face_vomiting:

1 Likes

Detto. Nyáron semmiképp nem tudok poliesztert viselni felsőnek. Télen is csak olyan jöhet, ami alá vehetek egy pamut valamit.

1 Likes

Gyönyörű ez a ruha. Azonnal megvenném magamnak :star_struck: :slightly_smiling_face:

Most a 80as evek a divat, ami lassuk be, akkor is gaz volt, es most is az😂

3 Likes

Megspékelve a hetvenes évek legszörnyűbb idétlenségeivel (kötött shortocskák pl.)

3 Likes

Jajj… ha jól rémlik, azokat úgy nevezték, hogy forró nadrág. :see_no_evil:

2 Likes

Én is azt szeretem, ha nincs egy csomó anyag a csípőm körül. Ár-érték arányban, és visszafogott divatkövetésben, nekem az Orsay még bevált.
Utoljára ezt (is) rendeltem:

4 Likes

@Zsazsi: Én rendületelenül húzogatom a csatot :rofl: de még így is boldog vagyok, hogy ennek nincs rögzítve az öve, mert nekem sokkal “alacsonyabban” van a derekam, mint amit a trend diktál, legalább szintbe tudom helyezni.

Mi a divat? Kicsit minden. 70-80-90 évek best of :crazy_face:
Engem sírba tesz a magas derék (undorító módon hasasít), ruhán/nadrágon, szörnyen előnytelen a számomra. Egy rémálom, hogy minden nadrág köldö fölött végződik, hozzá meg persze az összes póló irtó rövid. Tetejében egyenesre is van szabva, nehogy már legyen derekam :crazy_face:

Idén szenvedőben vagyok én is, de véletlenül sikerült összepárosítanom ezt a nadrágot, amit tavaly nyár végén vettem még egy olasz outletban - most lett alkalmam felavatni - és ezt a mosogatórongy anyagú kis pólót, amit még 2 éve vettem a Bershkában, a végeredmény igen “kultúr”, ha van rajtam hozzá egy magasabb szandál és valami kis bizsu. Álom ez a nadrág, bő, szellős, vékony. Kivételesen a magas derék és a rövid póló is ideálisan találkozik. 20210630_124810

8 Likes

Pár mai beszerzés, régen vásároltam és új ruhákra mindig szükség van! Jókedvű leszek az új ruháktól, a legtöbb cuccom régi, úgyhogy beújítottam új felsőkre, kellett rövidnadrág is. Melltartómból meg nagyon kevés van.IMG_20210630_180259

11 Likes

Igen, most hogy mondod… :sweat_smile: amúgy jó szellős viselet is lehet, praktikus kábé mint a horgolt bikinik :upside_down_face:

2 Likes

A ruha témában lehet aktuális: Az Intrend oldalon nyári akciók vannak.
Korrigálok: elvileg holnaptól van akció. Megzavart, hogy az eredeti ár mellett szerepel egy akciós/csökkentett (ez mindig így volt…?)

Köszi, Zalla! Aki már rendelt innen, tudja-e, hogy a kiirt meretek europai, vagy olasz meretezessel ertendok?

1 Likes

Olasz.