Melyik tervező az aki ilyen jól eltalálja a méreted?
A mostani divat sajnos tényleg nem az igazi, lehet ezért de én kifejezetten szeretek a mangooutlet oldalán vásárolni. Több a klasszikus fazon.
Melyik tervező az aki ilyen jól eltalálja a méreted?
A mostani divat sajnos tényleg nem az igazi, lehet ezért de én kifejezetten szeretek a mangooutlet oldalán vásárolni. Több a klasszikus fazon.
Amúgy mi most a divat?
Mert nekem “nem jött át”.
Nekem ez volt tavaly A NYÁRI RUHA. Természetesen térd alá levágtam, mert én úgy szeretem (töpszli vagyok), és így is tökéletes.
A Zarában vettem, imádom azt, ha megfogom az anyagot a csípőmön, szinte nem volt mit kihúzni harang alakúra, mert olyan kevés anyag volt benne, idomult a csípőmön, nem a jellegzetesen 500 méternyi anyag volt szoknyarészen. Nem gyűrődik, picit vastag viszkóz anyag.
Azóta hasonlót vadászok.
Daige (Tóth Melinda).
Nekem most a House-ból és a Zarából vannak a kedvenc ruháim, de sokan dicsérik a Bonprix-s ruhákat is.
Legutóbb úgy jártam a Mango-val, hogy szembejött velem egy pöttyös overál náluk, és nagyon megtetszett. Imádom a Mango overáljait, mert iszonyatosan jólszabottak, legalábbis az én arányaimon jók. Kisfiamnak is itt veszek csak farmert, mert mindig jó a hossza minden nadrágnak, nem kell egy méternyit visszahajtani.
19900 Ft. Aha. Lebeszéltem magam róla, hogy pizsis. Meg különben is, milyen árak ezek?
Megvártam a leárazást, de akkor sem vettem meg 9995 Ft-ért, mert a Remixshopon megtaláltam a méretemben 4000 Ft-ért rá két napra. Ja, és nem pizsis.
https://shop.mango.com/hu/noi/ruhak-es-nadragruhak/pottyos-hosszu-overall_67095971.html
Nem hordok poliésztert én sem, a kisfiam is csak focimezben.
A H&M viszkózai annyira furák, hogy engem szinte ugyanannyira izzasztanak, mintha nem is viszkóz lenne.
A legutóbb online kinéztem egy Mango overált online, és a boltban láttam, hogy az a zörgős pamut, amitől rosszul vagyok, ami soha nem lesz kivasalt, és zörög.
Massimo Duttit szoktam használtan venni, szinte vadászom őket.
De szép nyári ruhát venni, amiben nincs 500 méternyi anyag (oversize?), elég nehéz. Főleg, hogy szeretem, ha térd alá érnek a ruhák, nem fenékig.
Csúfítsd el magad és nézz ki minél hülyébben. Ez most a “divat”, szerintem
Detto. Nyáron semmiképp nem tudok poliesztert viselni felsőnek. Télen is csak olyan jöhet, ami alá vehetek egy pamut valamit.
Gyönyörű ez a ruha. Azonnal megvenném magamnak
Most a 80as evek a divat, ami lassuk be, akkor is gaz volt, es most is az😂
Megspékelve a hetvenes évek legszörnyűbb idétlenségeivel (kötött shortocskák pl.)
Jajj… ha jól rémlik, azokat úgy nevezték, hogy forró nadrág.
Én is azt szeretem, ha nincs egy csomó anyag a csípőm körül. Ár-érték arányban, és visszafogott divatkövetésben, nekem az Orsay még bevált.
Utoljára ezt (is) rendeltem:
@Zsazsi: Én rendületelenül húzogatom a csatot de még így is boldog vagyok, hogy ennek nincs rögzítve az öve, mert nekem sokkal “alacsonyabban” van a derekam, mint amit a trend diktál, legalább szintbe tudom helyezni.
Mi a divat? Kicsit minden. 70-80-90 évek best of
Engem sírba tesz a magas derék (undorító módon hasasít), ruhán/nadrágon, szörnyen előnytelen a számomra. Egy rémálom, hogy minden nadrág köldö fölött végződik, hozzá meg persze az összes póló irtó rövid. Tetejében egyenesre is van szabva, nehogy már legyen derekam
Idén szenvedőben vagyok én is, de véletlenül sikerült összepárosítanom ezt a nadrágot, amit tavaly nyár végén vettem még egy olasz outletban - most lett alkalmam felavatni - és ezt a mosogatórongy anyagú kis pólót, amit még 2 éve vettem a Bershkában, a végeredmény igen “kultúr”, ha van rajtam hozzá egy magasabb szandál és valami kis bizsu. Álom ez a nadrág, bő, szellős, vékony. Kivételesen a magas derék és a rövid póló is ideálisan találkozik.
Pár mai beszerzés, régen vásároltam és új ruhákra mindig szükség van! Jókedvű leszek az új ruháktól, a legtöbb cuccom régi, úgyhogy beújítottam új felsőkre, kellett rövidnadrág is. Melltartómból meg nagyon kevés van.
Igen, most hogy mondod… amúgy jó szellős viselet is lehet, praktikus kábé mint a horgolt bikinik
A ruha témában lehet aktuális: Az Intrend oldalon nyári akciók vannak.
Korrigálok: elvileg holnaptól van akció. Megzavart, hogy az eredeti ár mellett szerepel egy akciós/csökkentett (ez mindig így volt…?)
Köszi, Zalla! Aki már rendelt innen, tudja-e, hogy a kiirt meretek europai, vagy olasz meretezessel ertendok?
Olasz.