Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Jaj, ne is mondd. Épp most vagyok irodakompatibilis nyári ruha keresésben én is, de sehol sem találtam megfelelőt. A Zaránál voltak vászon ingruhák, amik tetszettek, de egyik sem állt olyan jól, hogy megérje az árát (persze, a Zara sem rám méretez). Szerintem megint turiba megyek, hátha ott találok valamit kincset.

1 Likes

Aboutyou-n nezz szet, Mse;-)

Fashion days? Én még nem vásároltam ott, de nagyon szeretnék majd :). Olyan szép ruhákat szokott onnan rendelni Nóri (hogyan legyek jó nő oldal vezetője.) Sok az akció is, lehet szűkíteni a kört hogy milyen színű/fajta/árú ruhát szeretnél. Sokféle szállítási lehetőség is van úgy láttam.

@Mse Ezek a ruhák is olyan szépek:

https://m.facebook.com/imogenclothing

Nézzétek meg a gateshop-ot, elég jó alapdarabok vannak, nekem van tőlük 4 nyári egyberuhám és szerintem mind megfelel a kritériumoknak, ráadásul tavalyiak, szóval a minőség se rossz.

Screenshot_20210628-133430_Samsung Internet|281x500 Screenshot_20210628-133436_Samsung Internet

Ez meg egy idei, egy egyszerű de mégis van benne különlegesség. És 3000 ft volt :grin:Screenshot_20210628-133430_Samsung Internet

Őket én is ajánlom, elég jó árakkal dolgoznak, és jó kis ruháik vannak.

1 Likes

received_880591889095613

Hopp találtam még képet, mindegyik gate ruha, a méretük és a minőségük is tokeletes, tavaly nyáron végig hordtam őket és idén sincs semmi bajuk és egyik se volt több 3500 ft-nál. :blush:20210628_134747 received_615950979041543

1 Likes

Nagyon elegáns és nagyon kedves arca van. Jó ránézni​:blush::blush:

1 Likes

Van egy kék Imogenclothing ruhám.
Kicsit nehézkes a beszerzése, mert ahogy a magyar tervezők általában, személyesen fogadnak, én pedig negyven fokban próbafülke közelébe se bírok menni. :slight_smile:

Ruhatáram legnagyobb része használt ruha ill. magyar tervező, van ami használt magyar tervező, a maradék fast fashion (farmer, H&M fehérneműi, fürdőruhái).
Két magyar tervezőtől rendelek ruhát, az egyik rám alakítja, a másik olyan, mintha rám öntötték volna a méretezését, ő online. De ebben a melegben ruhaboltba menni kisgyerekkel, nekem kínzás.
Én remixshopból szoktam rendelni használt ruhákat, és a Ruha online használt ruhaboltból.
A H&M-ben hétvégén nézett pamutruha anyaga minősíthetetlen volt, és már szakadt. A reserved rendelést visszaküldtem.
@Lencseee, Aboutyou-n többféle márkát szoktál venni, vagy van kedvenc? MÉg nem rendeltem tőlük.

3 Likes

Milyen csinos vagy! (Gondolom, a rózsaszín ruhában te vagy?)

2 Likes

Ruhabol en most maxi parti vagyok, a rovidebbeket nem neztem, de az esprit, comma, roxy, ragwear, only, ralphlauren haza tajan mindig szetezek. (10%-os kupont mindig talalni hozza)

1 Likes

De aranyos vagy, én vagyok igen :slight_smile:

1 Likes

Nagyon jól áll a ruha :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Az utóbbi online vásárlásos időkben vagy az Orsay vagy a Mangooutlet oldalról rendeltem. Folyamatosan vannak akciók, elérhetők az árak, eddig minden jó lett amit rendeltem (kivéve egy mom jeans, ami nagy lett, de azt sem kellett visszaküldenem, mert a tesómnak jó lett :grinning: )

1 Likes

Én a Mangóból rendeltem még áprilisban 4 ruhát, ebből 2-őt vissza is küldtem, az alábbi 2 maradt. Azt hiszem 8 és 10 ezer forint voltak glamour akcióban. Vasalgatni azt kell őket, viszont nagyon jó, vékony az anyaguk. (Mint az a fehér esetében jól látszik… testszínű fehérnemű dukál hozzá, nem ilyen világító fehér, csak gyorsan lőttem a képeket otthon, első próba alkalmával.)
Sajnos a Mangónál őrült hosszú minden. Ezek M-es méretűek, én nettó 177 cm vagyok… Világítótornyokra terveznek ők is :joy:20210629_133048

12 Likes

Nagyon csini vagy, mindkettő jól áll. :slight_smile:

1 Likes

De jól állnak rajtad! A fehéret én is megrendeltem de rajtam nem állt jól, talán magasabbakon mutat (168 cm vagyok és S-es volt a ruha) úgyhogy eladtam. Az övvel te mit kezdesz, ha csak az övcsattal rögzítjük, seperc alatt szétcsúszik, valami patentot gondolkodtam ha megtartottam volna…?

Nagyon jòl àllnak neked a ruhàk! Nagyon szeretem a pamutot èn is , nyàrra rengeteg felsőm van, de a- vasalàs minden hasznàlat utàn… nacik is viszkòz- mixben. Ezèrt tart egy online shopping nàlam 1-2 òràt- minden ruhànak külön megnèzem az anyagàt, polieszter szòba sem jöhet mert izzaszt ès vakaròzom tőle :crazy_face:

2 Likes

Annyira béna most a divat, hogy mondhatni sehol. Mindenhol ezek a túlméretezett lebernyegek, vagy a röhejes 70-es éveket idéző darabok. Bemegyek a Zarába vagy a Mangóba és úgy jövök ki hogy arra sem tudom rávenni magam hogy próbáljak. A Mangónak a webáruháza mondjuk klasszisokkal jobb mint az üzletek választéka. Régen szerettem a Promodot is, de már bezárták az üzleteiket Mo-n. Rendelni is szoktam a Fashionday-en, az Aboutyou-n vagy a Mangón, de ott ugye számolni kell a visszaküldés macerájával. És a méretezés is kiakasztó, az idei egyetlen(!) ruha ami megtetszett és megvettem a Mangónál XS-es volt és szinte az is nagy!!! Ehhez képest 168/58 paraméterekkel közel sem vagyok XS-es méret.

1 Likes