Jaj, ne is mondd. Épp most vagyok irodakompatibilis nyári ruha keresésben én is, de sehol sem találtam megfelelőt. A Zaránál voltak vászon ingruhák, amik tetszettek, de egyik sem állt olyan jól, hogy megérje az árát (persze, a Zara sem rám méretez). Szerintem megint turiba megyek, hátha ott találok valamit kincset.
Aboutyou-n nezz szet, Mse;-)
Fashion days? Én még nem vásároltam ott, de nagyon szeretnék majd :). Olyan szép ruhákat szokott onnan rendelni Nóri (hogyan legyek jó nő oldal vezetője.) Sok az akció is, lehet szűkíteni a kört hogy milyen színű/fajta/árú ruhát szeretnél. Sokféle szállítási lehetőség is van úgy láttam.
Nézzétek meg a gateshop-ot, elég jó alapdarabok vannak, nekem van tőlük 4 nyári egyberuhám és szerintem mind megfelel a kritériumoknak, ráadásul tavalyiak, szóval a minőség se rossz.
Screenshot_20210628-133430_Samsung Internet|281x500
Ez meg egy idei, egy egyszerű de mégis van benne különlegesség. És 3000 ft volt
Őket én is ajánlom, elég jó árakkal dolgoznak, és jó kis ruháik vannak.
Hopp találtam még képet, mindegyik gate ruha, a méretük és a minőségük is tokeletes, tavaly nyáron végig hordtam őket és idén sincs semmi bajuk és egyik se volt több 3500 ft-nál.
Nagyon elegáns és nagyon kedves arca van. Jó ránézni:blush:
Van egy kék Imogenclothing ruhám.
Kicsit nehézkes a beszerzése, mert ahogy a magyar tervezők általában, személyesen fogadnak, én pedig negyven fokban próbafülke közelébe se bírok menni.
Ruhatáram legnagyobb része használt ruha ill. magyar tervező, van ami használt magyar tervező, a maradék fast fashion (farmer, H&M fehérneműi, fürdőruhái).
Két magyar tervezőtől rendelek ruhát, az egyik rám alakítja, a másik olyan, mintha rám öntötték volna a méretezését, ő online. De ebben a melegben ruhaboltba menni kisgyerekkel, nekem kínzás.
Én remixshopból szoktam rendelni használt ruhákat, és a Ruha online használt ruhaboltból.
A H&M-ben hétvégén nézett pamutruha anyaga minősíthetetlen volt, és már szakadt. A reserved rendelést visszaküldtem.
@Lencseee, Aboutyou-n többféle márkát szoktál venni, vagy van kedvenc? MÉg nem rendeltem tőlük.
Milyen csinos vagy! (Gondolom, a rózsaszín ruhában te vagy?)
Ruhabol en most maxi parti vagyok, a rovidebbeket nem neztem, de az esprit, comma, roxy, ragwear, only, ralphlauren haza tajan mindig szetezek. (10%-os kupont mindig talalni hozza)
De aranyos vagy, én vagyok igen
Nagyon jól áll a ruha .
Az utóbbi online vásárlásos időkben vagy az Orsay vagy a Mangooutlet oldalról rendeltem. Folyamatosan vannak akciók, elérhetők az árak, eddig minden jó lett amit rendeltem (kivéve egy mom jeans, ami nagy lett, de azt sem kellett visszaküldenem, mert a tesómnak jó lett )
Én a Mangóból rendeltem még áprilisban 4 ruhát, ebből 2-őt vissza is küldtem, az alábbi 2 maradt. Azt hiszem 8 és 10 ezer forint voltak glamour akcióban. Vasalgatni azt kell őket, viszont nagyon jó, vékony az anyaguk. (Mint az a fehér esetében jól látszik… testszínű fehérnemű dukál hozzá, nem ilyen világító fehér, csak gyorsan lőttem a képeket otthon, első próba alkalmával.)
Sajnos a Mangónál őrült hosszú minden. Ezek M-es méretűek, én nettó 177 cm vagyok… Világítótornyokra terveznek ők is
Nagyon csini vagy, mindkettő jól áll.
De jól állnak rajtad! A fehéret én is megrendeltem de rajtam nem állt jól, talán magasabbakon mutat (168 cm vagyok és S-es volt a ruha) úgyhogy eladtam. Az övvel te mit kezdesz, ha csak az övcsattal rögzítjük, seperc alatt szétcsúszik, valami patentot gondolkodtam ha megtartottam volna…?
Nagyon jòl àllnak neked a ruhàk! Nagyon szeretem a pamutot èn is , nyàrra rengeteg felsőm van, de a- vasalàs minden hasznàlat utàn… nacik is viszkòz- mixben. Ezèrt tart egy online shopping nàlam 1-2 òràt- minden ruhànak külön megnèzem az anyagàt, polieszter szòba sem jöhet mert izzaszt ès vakaròzom tőle
Annyira béna most a divat, hogy mondhatni sehol. Mindenhol ezek a túlméretezett lebernyegek, vagy a röhejes 70-es éveket idéző darabok. Bemegyek a Zarába vagy a Mangóba és úgy jövök ki hogy arra sem tudom rávenni magam hogy próbáljak. A Mangónak a webáruháza mondjuk klasszisokkal jobb mint az üzletek választéka. Régen szerettem a Promodot is, de már bezárták az üzleteiket Mo-n. Rendelni is szoktam a Fashionday-en, az Aboutyou-n vagy a Mangón, de ott ugye számolni kell a visszaküldés macerájával. És a méretezés is kiakasztó, az idei egyetlen(!) ruha ami megtetszett és megvettem a Mangónál XS-es volt és szinte az is nagy!!! Ehhez képest 168/58 paraméterekkel közel sem vagyok XS-es méret.