@zalla köszi a tippet, voltam a Triumph üzletben, és sikerült venni sportmelltartót. Le is teszteltem, és eddig klassznak tűnik.
Sőt, jut eszembe!
Megvettem náluk életem első pánt nélküli melltartóját, és egészen jól tart.
Nagyon örülök!
A h&m-be lehet végre vinni ruhákat
Kezdődik a strand szezon, ha csinos, kiváló minőségű bikinit szeretnétek akkor a Lascana márkát ajánlom, tegnap ért ide a kedden leadott rendelésem és csoooodálatos .
Évek óta ezt a márkát veszem egy- egy darab 4-5 évet is kibír , pedig gyógyvizes nyúzást is kaptak rendesen.
Az idei szerzemény:
Párduc mintáson is gondolkozom
Köszi a tippet! Mindig elcsábulok egy-egy Calzedoniás bikinire, mert nagyon jók a dizájnok, de az valami felháborító, mennyit romlott a minőségük az elmúlt pár évben… Régen tényleg 4-5 szezont is kibírtak, most meg már egy után szanszét mennek, ami azért az árkategóriát tekintve enyhe túlzás…
Itt stabil a minőség és aki úszni szeret, ( mint én) annak kifejezetten ajánlom. Jól tartanak a pántok, kényelmes és nem csúszik semmi sehova. Nekem ez nagyon fontos, mert csúszott már el a felsőm (Triumph) hátúszás közben és eléggé kellemetlen volt ….
A Calzedonias bugyi a barátnőmnek csúszott le a Gellért hullám medencéjében alig tudta visszarángatni én akkor eldöntöttem, hogy maradok az O’ neill- nél vagy a Lascana márkánál.
A kötött bikiniket nem értem amúgy …. azokban csak napozni lehet. Én meg egész nap úszok
Ma kicsattogtam Biatorbágyra, az outletbe, sose voltam még ott. Vettem három felsőt a Tom Tailorban, ami nem sok, de ez is vmi nálam. Nagyon nehezen kapok ruhat magamra…
A lila topbol kisebbet vettem eggyel végül. És ezzel a melltartóval nyilván nem lesz jo.
Még lejött 20% az outlet árból.
https://hu.intrend.it/store/0100051
Jut eszembe Szigetszentmiklóson van a Diffusione Tessile ahol Max Mara és Persona valamint Marina Rinaldi lakik , hatalmas üzlet bejárni is legalább 1 óra.
Nagyon jó árak vannak de azért nem az utánad dobják kategória táskák itt is simán 60 ezertől indulnak.
Felsők:12-2o ezertől
Kabátok: 30 ezertől
Cipő: kb. 25 ezertől
Méteráru: 15 ezer körül / méter
Lehet venni prémium méterárut is, itt csaptam le egy gyönyörű kék mintás hernyóselyem anyagra és lett belőle kimonó.
Webshopon is lehet rendelni tőlük , ezt még nem próbáltam csak az üzletben voltam többször is.
A kiszolgálás nagyon figyelmes és kedves , válogattam pedig egy ideig az anyagok között.
Kellene egy szép bőr papucs innen
Nagyon jók, az utolsó kettő jöhetne.
De jòl nèznek ki rajtad a lila Top a kedvenc
Csini vagy nagyon!
Nekem az utolsó, csíkos felső tetszik nagyon.
Vicces elírások/fura dolgok az emagon
Köszönöm szépen, lehet gyakrabban kilátogatok majd ide.
Pertini,Dansy, Zocal, Fabi, Cango & Rinaldi, Peter Kaiser cipők és táskák.
A vevőszolgálatos hölgy tündér kedves, első osztályú a kiszolgálás, csak ajánlani tudom.
Én elég nehezen kapok magamra bikinit-fürdőruhát-alsóneműt, egy tipp D kosártól felfelé, itt különleges méretek is vannak:
https://www.bravissima.hu/
Bár én alapvetően elégedett vagyok a H&M kínálatával, a D70-es méret egyre ritkább náluk.
Innen vettem már pár bikinifelsőt a nagy leárazáskor (asszem, Freya márkájú volt), a mai napig hibátlanok.
Kezdek belefáradni.
Ma egy több éves H&M dzsörzéruha van rajtam, félig vászon, félig pamut. Térdig érő, rövidujjú, derékben egy vékony zsinórral megköthető. Imádom.
Gondoltam, nézek hasonló ruhákat mindenfelé.
Sehol, de sehol nem találok egyszerű, jó anyagú ruhát, ami nem poliészter, ami nem úgy kezdődik, hogy leárazva 15 ezer, ami szaladgálós nyári ruha, de egy esti randin bevethető. Irreális elvárásaim vannak?
Ti hol szoktatok egyberuhát vásárolni?