Ránézek a H&M melltartóira is, csak ott néha nehézkes a méretválasztásnál, hogy sokszor nincs szám és kosár megadva, csak S, M…méret. Megkérdezhetem, náluk melyik méretek jók rád? Nekem 75B\75C vagy 80B szokott jó lenni általában.
Szívesen. Lemértem magam, a mérettáblázatuk alapján 80 D vagyok, tökéletes lett a melltartó.
Én 2 Zero Feelt is vettem, ha nem akciósak lettek volna, nagyon szomorú lennék. Amikor először voltak rajtam, még kicsit szűkek is voltak, de ez hamar átváltott a, khm, kissé megereszkedett helyzetbe.
Lemértem én is… kisebbfajta sokkot kaptam, amikor szerintük 75D vagyok…
Juj, nyugi. Nekem is nagyobbat hozott ki, de jó lett a méret.
Komolyan? Én egész biztos vagyok benne, hogy G kosarast vettem. Bár az outletben, 3 éve… Lehet azóta nem forgalmaznak nagy méretben…?
Dreasán néztem, és ott E-ig rendelhető. De lehet, hogy csak náluk nincs nagyobb.
Nem szoktam más méretű melltartót venni náluk, csak D70-et, és online. A boltban feladtam, sosem találok.
Beteszem a melltartókat a kívánságlistámra, néha feldobja, hogy elérhető pár darab, akkor vásárolok.
Imádom a pamut melltartóikat, és a hipster bugyijaikat. Nem tudom, mi lenne velem nélkülük.
Nekem is volt Zero Feel, de ugyanaz volt a helyzet nálam is: eleinte picit szűk volt (egy mérettel kisebbet vettem az eladó tanácsára), majd max egy fél év után már túl bő.
Ma megjött életem első Bonprix rendelése, és nagyon elégedett vagyok, pont jók a méretek, élőben is szépek a ruhák.
Nekem kicsi a cici, viszont sokat ugráló edzés közben és én otthonra dupla sportmelltartót húzok
Azt hiszem, attól megőrülnék…
Én is duplázok, csak én 2 trikót veszek egymásra és teljesen feszülőst, ami tart, és egy oversize-t.
Nagyon szeretem a Bonprix cuccait. Azt tapasztaltam, hogy érdemes sokszor egy mérettel kisebbet rendelni. Mindig elolvasom a véleményeket, mert ezekből lehet tudni, hogy kisebb, vagy esetleg nagyobb-e az adott ruha méretezése. Szerintem tök jó minőségű cuccok. Melltartóik általában méretazonosak, illetve a kabátoknál és mellényeknél is ezt tapasztaltam.
Az Astratex mérettáblázata nekem is valami bődületes baromságot adott ki…talán C kosarat mikor világéletemben A, nagyritkán B kellett…
A H&M fehérneműi szerintem verik a tizenezres melltartókat. Imádom a formázott, de merevítő nélküli darabjaikat és tök jók a lézervágott bugyijaik is.
Ez a gyönyörű pénztárca érkezett hozzám ma :).
Nagyon szép! Honnan van?
Köszi, megnézem majd.
És ez a táska is érkezett, ezt viszont párszor használta az eladója :).