Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Ránézek a H&M melltartóira is, csak ott néha nehézkes a méretválasztásnál, hogy sokszor nincs szám és kosár megadva, csak S, M…méret. Megkérdezhetem, náluk melyik méretek jók rád? Nekem 75B\75C vagy 80B szokott jó lenni általában.

Szívesen.:slight_smile: Lemértem magam, a mérettáblázatuk alapján 80 D vagyok, tökéletes lett a melltartó.

Én 2 Zero Feelt is vettem, ha nem akciósak lettek volna, nagyon szomorú lennék. Amikor először voltak rajtam, még kicsit szűkek is voltak, de ez hamar átváltott a, khm, kissé megereszkedett helyzetbe.

1 Likes

Lemértem én is… :open_mouth:kisebbfajta sokkot kaptam, amikor szerintük 75D vagyok…

1 Likes

Juj, nyugi.:slight_smile: Nekem is nagyobbat hozott ki, de jó lett a méret.

Komolyan? Én egész biztos vagyok benne, hogy G kosarast vettem. Bár az outletben, 3 éve… Lehet azóta nem forgalmaznak nagy méretben…? :astonished:

Dreasán néztem, és ott E-ig rendelhető. De lehet, hogy csak náluk nincs nagyobb.

Nem szoktam más méretű melltartót venni náluk, csak D70-et, és online. A boltban feladtam, sosem találok.
Beteszem a melltartókat a kívánságlistámra, néha feldobja, hogy elérhető pár darab, akkor vásárolok.
Imádom a pamut melltartóikat, és a hipster bugyijaikat. Nem tudom, mi lenne velem nélkülük.

1 Likes

Nekem is volt Zero Feel, de ugyanaz volt a helyzet nálam is: eleinte picit szűk volt (egy mérettel kisebbet vettem az eladó tanácsára), majd max egy fél év után már túl bő.

2 Likes

Ma megjött életem első Bonprix rendelése, és nagyon elégedett vagyok, pont jók a méretek, élőben is szépek a ruhák. :slight_smile:

3 Likes

Nekem kicsi a cici, viszont sokat ugráló edzés közben és én otthonra dupla sportmelltartót húzok :smile:

1 Likes

Azt hiszem, attól megőrülnék… :grinning::see_no_evil:

Én is duplázok, csak én 2 trikót veszek egymásra és teljesen feszülőst, ami tart, és egy oversize-t. :smile:

Nagyon szeretem a Bonprix cuccait. Azt tapasztaltam, hogy érdemes sokszor egy mérettel kisebbet rendelni. Mindig elolvasom a véleményeket, mert ezekből lehet tudni, hogy kisebb, vagy esetleg nagyobb-e az adott ruha méretezése. Szerintem tök jó minőségű cuccok. Melltartóik általában méretazonosak, illetve a kabátoknál és mellényeknél is ezt tapasztaltam.

2 Likes

Az Astratex mérettáblázata nekem is valami bődületes baromságot adott ki…talán C kosarat mikor világéletemben A, nagyritkán B kellett… :laughing:

1 Likes

A H&M fehérneműi szerintem verik a tizenezres melltartókat. Imádom a formázott, de merevítő nélküli darabjaikat és tök jók a lézervágott bugyijaik is.

2 Likes

Ez a gyönyörű pénztárca érkezett hozzám ma :).

IMG_20210512_212927

10 Likes

Nagyon szép! :slight_smile: Honnan van?

1 Likes

@b69a7n Köszönöm, Varágitól a facebookon :).

1 Likes

Köszi, megnézem majd. :slight_smile:

És ez a táska is érkezett, ezt viszont párszor használta az eladója :). IMG_20210512_220000

10 Likes