Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Köszi, nagyon szeretem. :slight_smile:

Pedig 32 vagyok. :smiley: De mindig fiatalabbnak néztem ki a koromnál.

2 Likes

Mázlis :smiley: és ezek a cuki kis ruhák még rá is tesznek egy lapáttal.

1 Likes

Én halálra röhögném magam, ha meglátnék így egy pasit. :laughing:

Screenshot_2021-04-11-01-49-54-429_com.facebook.katana

11 Likes

Igen, valóban átértelmezik és a totálisan nevetséges tartományba helyezik a férfi hálóingeket.:smiley:

3 Likes

Melyik férfi hord hálóinget? :grinning:

2 Likes

Melyik férfi nem micimackó-pólót hord “hálóing” gyanánt (ha ugyan…)?:smiley:

Máté alvópólóin néha több a lyuk, mint az anyag. :smile:

Biztosítják a jó szellőzést.:smiley:

1 Likes

Ismeritek, próbáltátok már a Zero feel melltartókat? Szeretnék valamit rendelni online, ez a leírás alapján kényelmesnek tűnik.

Nem tudom, hogy ti is így vagytok- e ezzel, vagy csak én, de az utóbbi időkben alig hordtam melltartót, és most nagyon kényelmetlennek érzem az összes melltartóm. :thinking: Ja, és nem híztam és terhes sem vagyok… :laughing: de közeleg a pólós szezon, amikor muszáj lesz visszatérnem hozzájuk.
5 Likes

Nagyon kényelmesek a Zero Feel melltartók, de rajtam nagyon hamar kitágultak annyira, hogy max. top+pulcsi kombó alá tudjam felvenni, vagy otthonra.
Ami nagyon pozitív csalódás volt, egy Astratex melltartó. Hagyományos, kosaras melltartó, de tart és annyira kényelmes, amennyire csak lehet.

3 Likes

Merevítő nélküli top fazonút én a Bellidától veszem. Jó tartású, nem nyúlik, bírja a mosást, de itthonra hordom. Sokszor van ingyen szállítás. Az alsók is jó minőségűek, ár nem vészes.
Egy ideig volt a DM-ben, ott fedeztem fel.

https://www.bellinda.hu/katalogus/termek/easy-bra?color=c116

1 Likes

Én mindig hordok melltartót, de mindig ilyesmit mint a képen (bár nem ez a márka). A merevítősőket nem bírom hosszútávon… hát, ha nem futok benne, akkor jó. Viszont ha nincs benne szivacs, akkor elég kellemetlen tud lenni ha jön egy hideg fuvallat…

Sportmelltartót esetleg tudtok ajánlani nagy mellekre (G kosár)?
Egy darab van, egy Anita, ami nagyon szuper, egészen addig, amíg nincs valami szökdellős gyakorlat, mert akkor a kezeimmel rá kell segíteni, hogy ne legyen kellemetlen. :see_no_evil:

1 Likes

Köszi, megnézem. Nem is ismertem ezt az oldalt. :slightly_smiling_face:
Ez a nyúlás dolog elgondolkoztatott, hogy inkább kihagyjam a zero feelt, mert akkor nem vállalható nyári felsők alá, pont ami a cél lenne.

1 Likes

Köszi, megnézem. Bugyim van tőlük, meg Wonderbra-m is (alkalmakra), azt hiszem azt is ők gyártják, jó minőségűek.
Ebben van szivacs?
Az lenne a tökéletes, amiben lenne betét vagy szivacs, mert anélkül nekem nem komfortos :blush:, illetve, ha hagyományosabb típus, akkor a merevítést ne fémmel, hanem inkább varrással vagy szivaccsal oldanák meg.

Nekem Triumph van. A Triacton vonalon a legerősebb tartás opcióból választottam valamit, az elég jó.

Ŕám is nagy a Sloggi.
D70 a méretem, a H&M tökéletes szokott lenni, Sloggi ugyanebben a méretben nagy, és nekem is kinýúlt.
Maradok a H&M pamut melltartóinál…

2 Likes

Nincs szivacs, sajna így nekem is csak itthonra játszik.

1 Likes

Köszönöm a tippet. Sajnos csak E kosárig van náluk, de majd megpróbálom, hátha jó lesz.

1 Likes